En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Aleykümselam hocam
Bildigin düzgün mf 240 90 95 model varmı
Senin çevren geniştir
Ben bursa yenişehir iznik ve geyvede hem sahibinden hem galeriden baya traktor baktım bi ada kaldı ordada 2 ilanla konuştum gelmek nasip olmadı daha
Cemal bu nasıl ara isten
Screenshot_20200128-022112.jpg

-Kediler 20-140 Hz aralığında mırlama titreşimleri yayarlar. Bilimsel araştırmalar göstermiştir ki, bu frekansta titreşen sesler, birçok hastalığın tedavisinde etkili olmaktadır.

-Mırlayan bir kediyi sevmek sakinleştirir ve stresi azaltır.

-Kedi sahibi olan insanların 40% daha az kalp krizi riskleri vardır.

-Mırlama titreşimleri tendon (kemikleri kaslara bağlayan bağlar) ve kas sakatlanmalarını rahatlatmaktadır.

-Kedi mırlamaları yaraların enfeksiyon ve şişlik riskini azaltmaktadır.

-Mırlamalar solunum güçlüğü semptomlarını azaltmaktadır.

-Mırlamanın titreştiği frekans aralığı, birçok hastalığa iyi gelen ses frekansı aralıklarına denk düşmektedir.

-Kediyi sevmek ve mırlamasını dinlemek kan basıncını düşürür.

-SON YILLARDA BİR ÇOK AVRUPA ÜLKESİNDE HIZLA YAYILAN BAŞKA BİR GERÇEKTE,KALP DOKTORLARININ HASTALARINA,
KEDİ TERAPİSİ UYGULADIĞIDIR.

-SİZDE MIRILDAYAN BİR ''KEDİ''Yİ DİNLEYİN...
PİŞMAN OLMAZSINIZ !!!Ekli dosyayı görüntüle 43508
BİR İNSANIN KEDİDEN ÖĞRENEBİLECEĞİ ŞEYLER... Kedilerin öncelikle, Karanlıkta görüşü çok iyidir, bunun için onlara asla karanlık yoktur... Çok zekidir! Derdi olur yada bir şey isterse, gözünüzün içine bakarak bunu çok iyi anlatır, Özgürlükçüdür ! Emir dinlemez, biat etmez, hayatına kimse karışamaz, istediği zaman yer, uyur ve oynar, Ölçülüdür ! Her şeyi ihtiyacı kadar kullanır... İsraf etmediği gibi duyguları gibi çok ama çok temizdir, Bir gün içinde defalarca kendini temizler, tuvalet adabını doğuştan bilir, Masumdur, art niyeti asla yoktur, Meraklıdır ve keşfetmeye bayılır, Kolay kolay kandıramassınız, inanılmaz şüphecidir, Hürdür, istediği zaman yanınıza gelir, kötü davrananın önünden bile geçmez ve kimseden medet ummaz, Ekmeğini çöpten çıkarır, öleceğini bilse kimseye boyun eğmez, İstediği bir şey olursa alana kadar tepenizden inmez, Dışarı salmazsanız kapıyı deli gibi tırmalar ve bunu yaptığınız için sizi pişman eder, Ola ki, tepesini attırırsanız anında cezayı keser ve patisiyle suratınıza iki tane patlatır !!
KEDİLERDEN ÖĞRENİLECEK ÇOK ŞEYİMİZ VAR...

Motorin fiyatlarına ÖTV zammı geldi. ÖTV zammı ile motorinin fiyatı pompa fiyatlarında 13 kuruş birden arttı.
Üzülmüştük zam yok diye neyseki sesimizi duymuslar[emoji846]
Üzülmeye gerek yok deprem oldu.
Şimdi yardım diye para toplarlar, cukka yaparlar.
Ek vergiler koyarlar, cukka yaparlar.
Zaten var olan vergileri artırırlar, cukka yaparlar.
Depremzedeler çektiği ile kalır ama depremzede olarak üzerlerine düşen görevi layığı ile yerine getirmiş olurlar farkında olmadan.
Çok ögrenecegiz çok.
(Düzceliyim 2 depremi de yaşadım.)

Üzülmeye gerek yok deprem oldu.
Şimdi yardım diye para toplarlar, cukka yaparlar.
Ek vergiler koyarlar, cukka yaparlar.
Zaten var olan vergileri artırırlar, cukka yaparlar.
Depremzedeler çektiği ile kalır ama depremzede olarak üzerlerine düşen görevi layığı ile yerine getirmiş olurlar farkında olmadan.
Çok ögrenecegiz çok.
(Düzceliyim 2 depremi de yaşadım.)
Ben Malatya lıyım çok şükür bizim evimiz yıkılmadı yada mühürlenmedi. Ama cukka yapmıyorlar buradaki durumu biliyormusunuz bilmem ama bugun yapı denetimde Bi abimle görüştüm durumu evi yıkılan kişilere toki den ev verecekler. Ek olarak ev içindeki malzemelerini kurtaramayanlara maddi destek verecekler. Şimdi cukka bunun neresinde söylermisin

Ben Malatya lıyım çok şükür bizim evimiz yıkılmadı yada mühürlenmedi. Ama cukka yapmıyorlar buradaki durumu biliyormusunuz bilmem ama bugun yapı denetimde Bi abimle görüştüm durumu evi yıkılan kişilere toki den ev verecekler. Ek olarak ev içindeki malzemelerini kurtaramayanlara maddi destek verecekler. Şimdi cukka bunun neresinde söylermisin

Abin kimse eksik anlatmış ev vermeyecekler. 41 lira verecekler . Bilgi kirliliği oluşmaması açısından lütfen kulaktan dolma bilgileri paylaşmayalım.
IMG_2609.JPG

Konu dışı ama kızılay başkanı ile ilgili haberi görmüşsünüzdür ensar vakfına para transferi yapıldığı söyleniyor yani devletin içinde parayı cukka yapanlar elbet var vergiden kaçmak veya kaçırmak sebebi nedir bilmiyoruz, çok sıkı denetim şart bence devletin bütün kurumlarina