Kolay gelsin yaşar abiİyi akşamlar tarladan anlık
Kolay gelsin yaşar abiİyi akşamlar tarladan anlık
ercan buluşmaya gelme.
yemin olsun mahvoldun laaa.
Güzel yerler var memlekette bizim burda da ağaç yokBu gun hava yağmurlu şükürler olsun
Manzarali mera
Ekli dosyayı görüntüle 42414Ekli dosyayı görüntüle 42415Ekli dosyayı görüntüle 42416
#youtube #kanalıma Tarım videoları,tarım fuarı vlogları çekiyorum. bende çiftçilikle uğraşıyorum. Youtube kanalıma abone olursanız ben de sizin izlmenize göre daha çok video çekerim. sizlere daha çok bilgi ve görsel ulaştırırım. kanalım seviyeli ve saygılıdır kesinlikle abonelere saygısızlık yapılmaz. Herkesi abone olup destek vermeye davet ediyorum.. şimdiden hoş geldiniz.![]() ![]() ![]() ![]() |
selamlar beyler.
mini römorkumun son hali.
yükselttim.
boyadım ve çeki yerini yaptım.Ekli dosyayı görüntüle 42419
Şu Izlandalilari yenip ülkelerine gonderseydik daha da güzel olurdu ama sağlık olsun. Çok iyi hücum yapamasakta takım olarak defansimiz gayet iyi. İnşallah Euro 2020'de başarılı işler yaparız.Olsun, böyle de güzel...[emoji1250]
Euro2020'ye gidiyoruz...Ekli dosyayı görüntüle 42447
Napmışın be kardeşim hiç bakmıyon radyatöre allahtan bişey olmamış.yarısı boşmuş demekki bende dün ölçtürdüm - 20 imiş donma derecesi yeter okadarBugün aksam üzeri 3lt petrol ofisi antifiriz aldım traktora doldurdum sonra aynı bidonu su doldurdum tekrar koydum anca doldu toplam 6 lt eksikmiştı ama okadar zor işlerde çalışmama rağmen hararet yarıyı bile görmüyordu