En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Napmışın be kardeşim hiç bakmıyon radyatöre allahtan bişey olmamış.yarısı boşmuş demekki bende dün ölçtürdüm - 20 imiş donma derecesi yeter okadar
Senede 1 defa abi [emoji2] kimse duymasın aldımdan beri motor yağ hariç hiç bi yağ değişmedi tamamen orjinal ben deiştirem diyom servis senin yağ çok temiz diye gerek yok diyo

Senede 1 defa abi [emoji2] kimse duymasın aldımdan beri motor yağ hariç hiç bi yağ değişmedi tamamen orjinal ben deiştirem diyom servis senin yağ çok temiz diye gerek yok diyo
Kaç model senin td 0 mı aldın hiç olmadı ayda bi sefer bak yağına suyuna ben işe göre şaftın olduğu yerlere hafta sürmez yağlarım önleri sen hepten bedavaya getiriyon işi[emoji1]

Kaç model senin td 0 mı aldın hiç olmadı ayda bi sefer bak yağına suyuna ben işe göre şaftın olduğu yerlere hafta sürmez yağlarım önleri sen hepten bedavaya getiriyon işi[emoji1]
28.09.2005 de aldık 0 olarar 4650 saatte bizim kuyruk mili enfazla 8 10 saat caliştı senede şimdiye kadar seneye komple traktor uzerindeki yağları deiştircem frenlerde orjinal daha

Önümüzde ki hf cuma günü batı bölgelere yağış gösteriyor inşallah

Resimler ve ekler

• Screenshot_20191116-105053_Chrome.jpg
    Screenshot_20191116-105053_Chrome.jpg
    598 KB · Görüntüleme: 64