En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Cemal ya gerçekten ben senin bu yonca işinden bişey anlıyamıyorum hani her biçimde 20 balya felan çıkıyordu bencede illaki masrafı olur su parası biçim parası bağlama karpuz satılsa yonca dan on kat ıyı
Evet busene karpuz sezonu en kotu yil olarak tarih yazdi ama yine dekara 1500 temiz kazandirdi ama o 20 balya herbicim alanlar en fazla 4 bicim yapyodur

Arkadaslar bu modellerin parçasî kolay bulunuyor mu
Screenshot_2019-11-10-08-12-17.png

Arkadaslar bu modellerin parçasî kolay bulunuyor muEkli dosyayı görüntüle 42295
Bulunuyor bu ithal model diğer markalara göre biraz daha tuzlu arkadaşta var bunlar genelde ön şaft giriş keçesini bozar. Hava filtresi emişi sonradan yukarı alınmış orijinalde orda kapak var petrolde yanlışlıkla çok kez hava filtresine mazot doldurdular. Mazot deposu 40 litre üstü ama az yakıyor. Same deutz fahr lomgargini aynı firmanın.

Kuvvetli Yağışlar Yolda! [emoji939][emoji658][emoji261]
İzmir,Aydın,Ayvalık,Muğla,Çanakkale Boyunca
(Bölgesel)!! önümüzdeki saatlerden itibaren yer yer kuvvetli gökgürültülü yağışlar olacak,gece saatlerinde Marmara'da yerel olarak yağışlar görülebilir.
Cemal bugun yoncası olan biriyle konuştum öbür sene en az 20 balya alır dıyor merak etmesin dıyor

Arkadaşlar çiftçilik dışı bir konu var çok gülünç birazda sinir bozucu.ikiye giden kızımın 55 yaşlarında öğretmeni çocuklara şöyle bir soru yöneltmiş:çocuklar evde babası küfür eden varmı parmak kaldırsın doğru söylemezseniz anne babanız ölsün demiş , benim kızda parmak kaldırmış.kızım ben küfür mü ediyorum dedim babaa dedi.bir veli aradı anlattı, şimdi ben bu hocaya ne yapmalıyım.oğlanın ilk okul hocası da anne babası namaz kılan varmı demişti.Allahım biz çocukları kimlere emanet ediyoruz birde tavsiye üzerine bu öğretmene vermiştim kızı.siz olsanız ne yaparsınız , akışına mı bırakmalı hoca çocuklardan küfür duyuyor herhal .

Arkadaşlar çiftçilik dışı bir konu var çok gülünç birazda sinir bozucu.ikiye giden kızımın 55 yaşlarında öğretmeni çocuklara şöyle bir soru yöneltmiş:çocuklar evde babası küfür eden varmı parmak kaldırsın doğru söylemezseniz anne babanız ölsün demiş , benim kızda parmak kaldırmış.kızım ben küfür mü ediyorum dedim babaa dedi.bir veli aradı anlattı, şimdi ben bu hocaya ne yapmalıyım.oğlanın ilk okul hocası da anne babası namaz kılan varmı demişti.Allahım biz çocukları kimlere emanet ediyoruz birde tavsiye üzerine bu öğretmene vermiştim kızı.siz olsanız ne yaparsınız , akışına mı bırakmalı hoca çocuklardan küfür duyuyor herhal .
büyük ihtimal küfürlü konuşan çocuklar varki hocanın kafaya takılmış. birde 55 yaşına gelmiş hoca 2 ye giden çocuklarla ne kadar ilgilenebilirki hababam sımıfınn öğretmenleri gibi bir hal almıştır ortam

berkay5720 nickli üyemiz biz çiftçilerin çiftçilikten başka bir hayatı yokmu. tabiki çiftçilik dışı konuyuda paylaşabilirsiniz. bunda ne gibi bir rahatsızlık olacakki.

berkay5720 nickli üyemiz biz çiftçilerin çiftçilikten başka bir hayatı yokmu. tabiki çiftçilik dışı konuyuda paylaşabilirsiniz. bunda ne gibi bir rahatsızlık olacakki.
Çalışkan bir öğretmen dediler araştırdımda verdim fakat bu sözü beni hüsrana uğrattı, varsa küfür eden çocuk çağır velisinş anlat ne demek doğruyu söylemezseniz ananız babanız ölsün daha bunlar ana kuzusu , bizşm ilkokul öğretmenimiz gözüyle bizş terbiye ederdi bunda harele gürele gidiyor.çiftçilik dışı konulara pek itibar etmiyor arkadaşlar , ben öylesine söyledim

Öğretmen eğitim psikolojisine yakışmayan bir hareket yapmış yaftalama yapmış hadi çocuklardan birisi ilerde küfürbazın kızı veya oğlu derse olmaz ama galiba sınıfta çok küfür var

Öğretmen eğitim psikolojisine yakışmayan bir hareket yapmış yaftalama yapmış hadi çocuklardan birisi ilerde küfürbazın kızı veya oğlu derse olmaz ama galiba sınıfta çok küfür var
Sadece benim kız değil bir kaç çocuk parmak kaldırmış, ben çocuklarımın yanında sigara dahi içmedim , ağzımındanda büyük küfürler çıkmaz dedesi hiç küfür etmez çocuğum ananız babsnız ölsün dopru söylemezsenşz demiş.kim küfür ediyorsa çağır sor böyle bir şey olmax