Başımdaki bu adamdan sıra gelmedi ki
adam mikrafonu bile sahiplerine zar zor teslim etti Ercan konuşacak diye..
Senin konuşman şarttı abi [emoji28] Trakkulüpün öncüleri konuşmayacakta kim konuşacak Yusuf abi çok kibar konuşuyor [emoji41]
Başımdaki bu adamdan sıra gelmedi ki
adam mikrafonu bile sahiplerine zar zor teslim etti Ercan konuşacak diye..
Senin konuşman şarttı abi [emoji28] Trakkulüpün öncüleri konuşmayacakta kim konuşacak Yusuf abi çok kibar konuşuyor [emoji41]
Yok ben geçen yıl konuştum hatta canlı yayında temsilci oldum.
diğer üye arkadaşlarında bi konuşması gerek.
Bu arada bu adam bana karşı pek kibar değil buluşma olmasa kavga dövüş edecektik sabahta erkenden kaçmış dayak yiyeceğini biliyor çünkü ama evini öğrendim bi müsait zamanda gidecem.
abi bitliği o yapıyor.Ekli dosyayı görüntüle 23540guzel bir toplantı olmus trakkulup yine göstermiş bitlik ve beraberliğini
abi bitliği o yapıyor.
beraberlik bizden.
ismail abi bitlik
S.aleyküm yağmurlu bi havadan herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Buluşmaya gelemedim içime cuk diye oturdu. Hepiniz iyiki varsınız.
S.aleyküm yağmurlu bi havadan herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Buluşmaya gelemedim içime cuk diye oturdu. Hepiniz iyiki varsınız.
Tukcell'e dava açacam [emoji35]. Tv+ isimli telefonlar için televizyon programı var. Geçmiş 24 saat geriye sarabiliyorsunuz herhangi bir kanalı. Tam 3 kere mail gönderdim. Bereket tv yide ekleyin diye halen yok [emoji3]. Ögrenciyiz pek televizyon nasip olmuyor. [emoji4] Dolayısıyla programı izleyemedim.
Normal internet az . Turkcell o uygulamasına özel 5gb internet veriyor. O yüzden dedimAleyküm selam abi iyi akşamlar.
YouTubeden izlesene Akif
https://www.youtube.com/watch?v=6mzKtAUUtXQ
gelmeyen herkesi önümüzdeki buluşmaya heyecanla bekliyoruz.Aleyküm selam, bizimde aynı gidemedik.Herkese hayırlı akşamlar.
Allah ufuk abi [emoji23][emoji23]Trakkulüp mafya gibidir , bi girdin mi çıkamazsın
Bu ilandada surumden kqzaniyoz diyo [emoji23]Ekli dosyayı görüntüle 23601Ekli dosyayı görüntüle 23602
İlginç bir ilan ve fazla açık sözlü bir bayii..