En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Selamun aleyküm ahali [emoji4] yarın bizim fuar başlıyor. Cumartesi gününe kadar. Cumartesi kesin ordayım. Bol fotolu olacak.Belki videolu tanıtımda yapabilirim. Fotoları 1 konu açıpmı paylaşayım yoksa her standa bir konumu açayım?
tek başlık altında mesajlar halinde massey standı nh standı gibi alt alta daha iyi olur bence.

geçen senenin yayını varmı abi you tubede felan izleyelim :D hele buluşmada ondan mı yan yana oturmadınız :D

Yoktur sefa.
Çünkü bereket tv yotube kanalı sürekli kapatılıyor yeni kanal açıyorlar.
O yüzden youtubede yok kendi arşivlerinde vardır.

Sitede gordugum isimleri tanima firsatim oldu video sayesinde eline saglik Ercan Abi. Sitenin belkide ilk uyelerinden olacaktim ama o zaman cocuk akliyla ugrasamadik sadece traktor merakimdan oturu arastirmalar yaparken denk geliyordum okuyup cikiyordum uye olmak sart degildi bilgilere ulasmak icin hatta uye bile olmustum 7 8 sene once ama 2 3 kere girip ciktim ve sonra sifre falanda unutunca kaldi gitti girmedim ilk uyelerin arasinda olmustum yoksa :) en sonda gecen sene artik uye olmaliyim tam olarak dedim oldum ve gercekten site cok daha yogunlasmis cok yayginlasmis sevindirici bisey bu emegi gecen herkesin ellerine saglik birdahaki bulusmada katilip hepinizle detayli tanismak uzere daha guzel gunlere hep birlikte

Yorumunuz için teşekkürler.
Bi buluşmaya katılırsanız vazgeçemez siniz o kadar :)

Selamun aleyküm ahali yarın bizim fuar başlıyor. Cumartesi gününe kadar. Cumartesi kesin ordayım. Bol fotolu olacak.Belki videolu tanıtımda yapabilirim. Fotoları 1 konu açıpmı paylaşayım yoksa her standa bir konumu açayım?

Git bolca foto çek tek konuda yapıştır.
yada videoya dönüştür izleyelim.
şöyle 110 crd çek istek traktör olsun.

Yoktur sefa.

Rica ederim Ercan Abi aynen oyle bulusmadan daha baglandik :)

• Beğen
Tepkiler: Ercan AYKUŞ
Yoktur sefa.

Tabi Ercan abi özel isteklerde ayrıntılı foto çekerim. 65-100hp traktörlerin kabin içi dışını zaten çekecem özellikle. Birde belki yarın okuldan sonra gidebilirim. Fuarda boş olur 😀 Rahat rahat çekebilirim. Çarşamba günü gitsemde gitmesemde cumartesi yine ordayım. Ama cumartesi günü çok yoğun ilgi olur. Foto çok olmaz o gün bilgin olsun abi 😊

Tabi Ercan abi özel isteklerde ayrıntılı foto çekerim. 65-100hp traktörlerin kabin içi dışını zaten çekecem özellikle. Birde belki yarın okuldan sonra gidebilirim. Fuarda boş olur [emoji3] Rahat rahat çekebilirim. Çarşamba günü gitsemde gitmesemde cumartesi yine ordayım. Ama cumartesi günü çok yoğun ilgi olur. Foto çok olmaz o gün bilgin olsun abi [emoji4]
50 65 hp arası fotolarda iyi olur.
özellikle vites şemalarını çekersen güzel olur.

• Beğen
Tepkiler: Akifİnanç68
get devletten iste farkli baba verir :)Sağol ilhan.
şöyle koyun ağıldayken birde matara çayı demleriz. :)
bi erzurumluya çay konusunda yorum bile yapılmaz.

bir Erzurumlu delikanlı sevdiğine iltifat etmek için senin 23 saat sevirem demiş.
yavuklusu kalan bir saat ne halt ediyon diyince seviyoz diye çaydamı içmeyek demiş. [emoji16]

20180227_194705.jpg
Sınav öncesi sessizlik bu!
Yatış... 😀