dırlama laaa.
sanki erzurumda çay yok.
☕️ iç o zaman bura niye yazıyon
Sana burda çay yok dedik evde içebilirsin [emoji1376][emoji1376]
dırlama laaa.
sanki erzurumda çay yok.
heee yap..
tek silindir ercanla,patpatmetre
hocam seni patpat kesmez senin bütün bi traktör toplayıp tanıtım çekmen lazım
Ön aks süspansiyonlu, 4 vites,(Hacı Murat 124), kabinli ve klimasız olanları mevcuttur, ilimizde.
hocam seni patpat kesmez senin bütün bi traktör toplayıp tanıtım çekmen lazım
bende merak ettim.Gençlikteki gibi fotojenik değilim. Saçların çoğu ağardı, kimse beğenmez.
hocam ustanın saçı ağarmışı makbuldür.Gençlikteki gibi fotojenik değilim. Saçların çoğu ağardı, kimse beğenmez.
ilk kez bir fıkra ile gurur duydumhocam ustanın saçı ağarmışı makbuldür.
traktörü yapma kısmında sorun yok video kaydını düşünebiliriz
Rizeliler Çinlilere savaş açmaya karar vermişler. Bunu Çinlilere de bir mesajla iletmişler. Çinliler açmışlar haritayı Rizeyi aramaya başlamışlar. Bir de bakmışlar Karadenizin kıyısında küçük bir Türk şehri. "Bunlardan bize zarar gelmez" deyip savaşı kabul etmişler. Bunun üzerine Rizede yaşlılar heyeti ne yapacaklarına karar vermek için toplanmış. Bu arada halk da sonucu bekliyormuş. Toplantı uzadıkça uzamış... Sonunda gençlerden biri dayanamamış, toplantı yapılan yere dalmış ve: - "Ne o korkay misunuz?" demiş. Yaşlılardan biri de: - "Korkmayruz ama o kadar insani nereye gömeceğimizi düşüneyruz", demiş.
Geçmiş olsun abi. Bizede bir geçmiş olsun alırım. 20den fazla Tümosanın , balya makinesinin , römorkların lastiği patladı 2017 sezonunda . 2018 in açılışını yapamadık daha .Bugün bende bi uğursuzluk var ama hayırlısı önce traktörün arka lastiğe demir battı patlamadı ama hafif yüzüyden açıldı şimdide römorkun arka tekeri taş kesti nazara geldik gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 23446
lastik gitmiş [emoji53]Bugün bende bi uğursuzluk var ama hayırlısı önce traktörün arka lastiğe demir battı patlamadı ama hafif yüzüyden açıldı şimdide römorkun arka tekeri taş kesti nazara geldik gibi.
Geçmiş olsun abi. Bizede bir geçmiş olsun alırım. 20den fazla Tümosanın , balya makinesinin , römorkların lastiği patladı 2017 sezonunda . 2018 in açılışını yapamadık daha .
lastik gitmiş [emoji53]
geçmiş olsun
Geçmiş olsun, lastik iş görmez sanırım.
o değişmeden olmaz kısa sürede patlar
o zaman bi 700 lirayı gözden çıkaracaz kısmet bakalım.
Sizin Çapı nedir bilmiyorum ama biz demirşah römorka 10 sene önce magrus lastiği taktık halen sapasağlam.
geçmiş olsun sefa.Bugün bende bi uğursuzluk var ama hayırlısı önce traktörün arka lastiğe demir battı patlamadı ama hafif yüzüyden açıldı şimdide römorkun arka tekeri taş kesti nazara geldik gibi.
geçmiş olsun sefa.
dikkat et.nazar boncuğu tak bi tane