en iyi aniz gömen pulluk ?

Ynt: en iyi aniz gömen pulluk ?

gölge84 link=topic=62829.msg770281#msg770281 date=1378153146' Alıntı:
önde bulunan o küçük pulluk herşeyi halleden eğer tarım bakanlığı bu pulluğu pulluk firmalarına şart koşsa standart olacak diye anız yakma ortadan kalkar sökülür takılır olduğu için problemde olmaz..toprağa otları karıştıran parça o işte...
o kucuk pulluk ları bızım pulluklara gore sokulur takılır yapsalar 10numara olur

suanda 4*12 olarak ewde ünlü- aydın ve bide gönen yapımı alet war
aydınlar çok güzel kapagı deviriyor ama yere batmada sıkıtnı war topragı güzel olursa koyver gitsin sürmeye doyamassın :D
Ünlüler süper en ideali ve batma konusunda beton gibi yere koy tabiricaizse batar ama kapak devirmede illa iz kalıyor
bu özel yapımlar kişiye göre değişir güzel sürüyor desem normal olucak :)

gölge84 link=topic=62829.msg770281#msg770281 date=1378153146' Alıntı:
önde bulunan o küçük pulluk herşeyi halleden eğer tarım bakanlığı bu pulluğu pulluk firmalarına şart koşsa standart olacak diye anız yakma ortadan kalkar sökülür takılır olduğu için problemde olmaz..toprağa otları karıştıran parça o işte...
Çiftçilerimiz Bilgili Olsa Pulluk Alırken O Opsiyoneli İstese Şart Koşmaya Gerek Kalmaz...

omerfarukkoc link=topic=62829.msg770494#msg770494 date=1378231799' Alıntı:
Çiftçilerimiz Bilgili Olsa Pulluk Alırken O Opsiyoneli İstese Şart Koşmaya Gerek Kalmaz...
tamam da arkadaş eski standart pulluklara nasıl takılacak opsiyonel olarakta yok diye biliyorum ben görmedim hiç ancak profil şase veya dönerli olacak onlarda var

gölge84 link=topic=62829.msg770624#msg770624 date=1378277864' Alıntı:
tamam da arkadaş eski standart pulluklara nasıl takılacak opsiyonel olarakta yok diye biliyorum ben görmedim hiç ancak profil şase veya dönerli olacak onlarda var
Tarım Bakanlığı Eski Pulluklara Küçük Aynalardan Takılması İşini Üretici Firmalara Nasıl Şart Koşacak ?

Farkındaysanız Yeni Üretim Pulluklardan Bahsediyorsunuz, Bahsediyoruz...

Bu aradığınız ürün modeli Türkiye ' de henüz bulunamamıştır....:)

Yapabilecek babayiğit de henüz anasından da daha doğmamıştır...:)

Yapılıncaya kadar pulluk dewri bitecek o ayrı mesele...:)