en iyi aniz gömen pulluk ?

Ynt: en iyi aniz gömen pulluk ?

bende 2 tane ünlü var birinin aynası normal 5 lilerre göre büyük olduğu çok devirio diğeride ünlü onun ayna standart o 5 li kadar devirmio ama 2 side ünlü

aydın pulluk çamur tutmuyor gibi aynı avrupadaki pulluklar gibi. kaç inç bu döner kulaklı pulluk fiyatı ne kadar yardım edermisiniz..ben çok beğendim..

ben ünlü 4/12 no kullanıyorum çokta memnunum tarlada sürüldüken sonra topraktan başka hiçbir nesne göremezsin çevirimi güzel bence..

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=62829.msg703670#msg703670 date=1361114616' Alıntı:
ben ünlü 4/12 no kullanıyorum çokta memnunum tarlada sürüldüken sonra topraktan başka hiçbir nesne göremezsin çevirimi güzel bence..
unlu pulluklarin aynalari standart mi buyuk kucuk istege bagli yapilabiliyor mu ?

cevo link=topic=62829.msg703709#msg703709 date=1361118658' Alıntı:
unlu pulluklarin aynalari standart mi buyuk kucuk istege bagli yapilabiliyor mu ?
aynaları pulluğun numarasına göre değişiklik gösterir ama fabrikasına istediğin her ölçüyü vererek istediğin boyutlarda pulluk yaptırabiliyorsun

Arkadas unlu de bi site yapmis akla zarar ne dogru durus t fotoğraf varnede bilgi e brosur de yok fotograf koyarsaniz cok sevinirim

bencede ünlü pullukları 1 numara..ayarını ıyı tutturursan aynalar toprak tutmaz ve yatık ve uzun ayna oldugu ıcın motorada yuk vermez..kullanan ıyı bılır

önde bulunan o küçük pulluk herşeyi halleden eğer tarım bakanlığı bu pulluğu pulluk firmalarına şart koşsa standart olacak diye anız yakma ortadan kalkar sökülür takılır olduğu için problemde olmaz..toprağa otları karıştıran parça o işte...