Ekipman fiyatı hakkında yardım

Biz busene 29 bacaklı sıfır km 13 bin tlye aldık
Buda 7 eder alet yeni daha artık arkadaşınla nasıl anlaşırsın bilmem
Bide italyan ayak muhabbeti var onuda öğren yerliler çabuk kırılıyor muş bizimki de italyan aynı bunun gibi ama yerli ayak görmediğim için görselden nasıl bilmiyorum yerli ayak modelini belki küçük fark olabilir
Emre kardeşim seninkide hayırlı olsun .
Bu tür ekipmanları kullanıp bilmediğimiz için nelere dikkat etmemiz gerektinide haliyle bilemiyoruz .
Senin ekipmanada italyan ayak diye yerli ayak olandanmı vermiş bayiki , benim alcamla aynı yazdın arkadaş yerli ayak bunlar yazdıda.

Sinan bey kardeşim uyarın için teşekkürler . Olmadı toza razı olup ford 6610 a takar onlada hazırlarım .
Sizin memleket gibi değil inan ne aradığın tohumu , gübreyi nede bu tür ekipmanı bulabilirsin bizim burda o yüzden alırsam bi kaç yıl bunla idare eder büyüğünü buldumuda onu alırım inşallah.
Ford a iyi gelir , mf ye kucuk gelir , aletler güzel duruyor.

Emre kardeşim seninkide hayırlı olsun .
Bu tür ekipmanları kullanıp bilmediğimiz için nelere dikkat etmemiz gerektinide haliyle bilemiyoruz .
Senin ekipmanada italyan ayak diye yerli ayak olandanmı vermiş bayiki , benim alcamla aynı yazdın arkadaş yerli ayak bunlar yazdıda.
Sağol abi bizimki italyan taştan taşa çaldım birşey olmadı
Dikkat etmen gereken arka bilyeleri hergün yağla
Yanında sapı demir olan çekiç bulundur merdaneye taş yarım sıkışıyor oda şasiye değiyor dönmüyor ellede çıkmıyor ona göre

Sinan bey kardeşim uyarın için teşekkürler . Olmadı toza razı olup ford 6610 a takar onlada hazırlarım .
Sizin memleket gibi değil inan ne aradığın tohumu , gübreyi nede bu tür ekipmanı bulabilirsin bizim burda o yüzden alırsam bi kaç yıl bunla idare eder büyüğünü buldumuda onu alırım inşallah.
Erkunt 100lükse 25li kullanıyorum merdaneye tezek gelsede anlamıyorsun traktör büyük olduğu için 265 aysanlarını kullanmaya devam ediyorm malzeme çok para tutuyor

Emre kardeşim seninki de hayırlı olsun .
Bu tür ekipmanları kullanıp bilmediğimiz için nelere dikkat etmemiz gerektiğini de haliyle bilemiyoruz .
Senin ekipmana da İtalyan ayak diye yerli ayak olandan mı vermiş bayi ki , benim alacağımla aynı yazdın arkadaş yerli ayak bunlar yazdı da.
Tiller aletini tarlanın yaşını yüzeye yaklaştırmak için kullanırız.Toprak havalandırması ve ot mücadelesi için kullananda olur.
Resimde görülen ekipmanın merdane genişliği dar görünüyor , 2 şer ayak merdane izinin dışında kalıyor.
Yol konumu için eskiden tırmıkları dahi katlamalı kullanırdık.
Ekipman genişliği 2,5 metre üzeri olunca, dağ yolları , dar yollar v.s. nakliyesinde sıkıntı oluyor.
Tiller, kaz ayağına göre ince kesek çıkarır ama sabit kaz ayağı kadar derin işleme yapamıyor.
Otlu tarlada ayaklarına çok sarmaşık dolanır , temizlemesi zor oluyor.

Ufuk hocam
eski yeninin yarısı ydi şimdi yeniye yakın fiyat isteniyor yani o eskidendi[emoji4][emoji106]
Bu sene herseyin fiyati karıştı, bu yine iyi , arabalarda teslimat süresi uzun diye , sifirindan yüksek istiyor bazıları ikinci el araçlara :)

Biz busene 29 bacaklı sıfır km 13 bin tlye aldık
Buda 7 eder alet yeni daha artık arkadaşınla nasıl anlaşırsın bilmem
Bide italyan ayak muhabbeti var onuda öğren yerliler çabuk kırılıyor muş bizimki de italyan aynı bunun gibi ama yerli ayak görmediğim için görselden nasıl bilmiyorum yerli ayak modelini belki küçük fark olabilir
Italyan ayak tipi oluyor
yoksa yerli yapim ayaklar, yerli kalitelidir