Ynt: EFSANE FORDLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ...
Yahu steyr ' le falan niye kıyaslıyorsunuz. En iyi mal herkesin kendi malı. Ama ben şahsım adına kendi malımı övüyüm derken başkasının malını kötüleyen zihniyetede karşıyım.
Ben Ford ' la öğrendim traktör kullanmasını Ford ' a kötü diyenleri gördükten sonra bende onların traktörlerinde falso arıyorum.
Masseyler kötü traktörmü? Çiftte Masseyin üstüne çıkacak traktör göstersin hadi biri?
Steyrler bizim burda ara traktörü derler hep pek bi bilgim yok ama arada az yaktığı için kullananlar var derler bakın yine kötü demiyorum.
New Holland benim gördüğümle yakıt olayı fazla. Az diyorlar şu kadar diyorlar ama abartıyorlarda biraz.
Yeni nesil traktörler yakıtı yakar hemde güzel yakar herkeste vardır 70 80 90 ' lık motorlar. Yenilerin 80 üstü güçteki motorlarını alanlar hep yakıttan yana bi kuşkusu oluyor nasıl ki azmı yakar çokmu diye sorar kendine hep. Yakar abi güçlü motor yakar yeni motorlarda hep güçlüdür.
5000lik Fordlar kendi klasmanındaki motorlardan azda olsa fazla yakar niye çünkü ağır makina şanzumanı güçlü makina çekide çok kuvvetli makina ve sağlam makina.
Bugün herkes kullanmasada Fendt ' in adını dilinden düşürmez. Zamanında Ford ' da öyleydi.
Şimdi Ford traktör üretimi yapsın sıfır makinaları çıkarsın Türkiye dahil piyasayı duman eder. Millet yine Ford ' un namıyla hareket eder yine Ford ' a yönelir.
Rusların bi sözü var
Güzel kadın yoktur iyi votka vardır.
Bana görede
Kötü motor yoktur kötü şoför vardır.
=))