EFSANE FORDLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: EFSANE FORDLAR HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ...

bak rampadada. çok acemisin genç.rampada önemli olan tork.başagın torku 273 nm metre 5500 fordun ise 241 nm metre başak rampadada üstün çıkar ama dedigin dogru eskiyle yeni kıyaslanmaz

aksoylar link=topic=34882.msg297085#msg297085 date=1285267368' Alıntı:
bak rampadada. çok acemisin genç.rampada önemli olan tork.başagın torku 273 nm metre 5500 fordun ise 241 nm metre başak rampadada üstün çıkar ama dedigin dogru eskiyle yeni kıyaslanmaz
5500 ford yok 5600 war bu 5 söyleyişim basak zayıf zraktör fordla zor gider zorlamaya gelmez krank keser sanzuman döker

Bence FORD ları fazla efsane yapmayın.Tamam güzel traktörlerdi zmanında unutmayın ki ninelerimizde gençliklerin güzel kızlardır.Teknolojiyi unutmayın derim sene 2010 siz 1976 ının 1978 in traktörünü öve öve bitiremediniz

masseysuper90 link=topic=34882.msg297144#msg297144 date=1285309923' Alıntı:
Bence FORD ları fazla efsane yapmayın.Tamam güzel traktörlerdi zmanında unutmayın ki ninelerimizde gençliklerin güzel kızlardır.Teknolojiyi unutmayın derim sene 2010 siz 1976 ının 1978 in traktörünü öve öve bitiremediniz
güzellerdi işte efsane oldular abicim yenilere mi efsane diyelim yani :)

1. nasıl 5500 fort yok daha yaşın ufak bilmion 5500 fortlar ilk hema olarak çıktı sonra fort adıyla çıktı o yüzden bilmiyo olabilirsin
2.birde traktör dedigin öyle olacak çekemedigini koparacak öyle ford gibi nazlanıp egzoz kırma filan iyi traktöre yakışmayan harekettir

aksoylar link=topic=34882.msg297184#msg297184 date=1285325950' Alıntı:
1. nasıl 5500 fort yok daha yaşın ufak bilmion 5500 fortlar ilk hema olarak çıktı sonra fort adıyla çıktı o yüzden bilmiyo olabilirsin
2.birde traktör dedigin öyle olacak çekemedigini koparacak öyle ford gibi nazlanıp egzoz kırma filan iyi traktöre yakışmayan harekettir
kardeşim yaz google yada resimini at bana ama hema üretimse bilemem de zaten kime soraRsan sor ford ya koparacak ya koparacak kırılma gibi bi kanunu yok fordda ...

yaw ford ha ford internette bende bulamadım ama çorum- mecitözünde 7 tane 5500 lük var 3 tanesi hema 4 tanesi ford kullananlara sordum hema daha saglam diyorlar.birde fordda kırma diye bişey yok diyosunda bizim burdaki 6610 la 550 belarusu kapıştırırken ford segman kırdı buna nedersin.

aksoylar link=topic=34882.msg297024#msg297024 date=1285253021' Alıntı:
yaw fazla abatmıyalım hodri meydan başak 2073 turbo ws fort 5500 hadi görelim
kardes sn aklını peynir ekmaanenmi yidin yaw ford neree başakmı nemi o nere getir arkadasım basaqın 2073 ünü takalım arka arkaya hem fort kırılıyomu kırlmıyomu onu test ederiz hem senin ovduun basaqın ne kadar dayanacagını..

aksoylar link=topic=34882.msg297213#msg297213 date=1285338352' Alıntı:
yaw ford ha ford internette bende bulamadım ama çorum- mecitözünde 7 tane 5500 lük var 3 tanesi hema 4 tanesi ford kullananlara sordum hema daha saglam diyorlar.birde fordda kırma diye bişey yok diyosunda bizim burdaki 6610 la 550 belarusu kapıştırırken ford segman kırdı buna nedersin.
ufacık sengmandan ne olacak burda da sıfır basak krank kesti aynı alındığı senede eski ile yeni 1 olurmu onu mahzyr göreceksn ne sanzumanı dagılır nede arkası sadece yakar ama yaktığı kadar da ceker adı ford bunun

yav segman ufacık olurmu traktör segman kırınca piston gömlek degişir.yeni başagın kırank yardırması tamamen fabrikasyon hatasıdır. ve bütün traktörlerde hata olur sanuçta kul malıdır.

aksoylar link=topic=34882.msg297227#msg297227 date=1285341759' Alıntı:
yav segman ufacık olurmu traktör segman kırınca piston gömlek degişir.yeni başagın kırank yardırması tamamen fabrikasyon hatasıdır. ve bütün traktörlerde hata olur sanuçta kul malıdır.
ee kac senelek traktorle sıfır traktor bir olurmu o da fordun dayanıklılığını gösterir :)

bizim köyde birinde 5000 lik ford var. traktörün üzerinde bir tondan fazla ek ağırlık var. traktörün arka kollarının arasına döküm ağırlıklar yaptırmış. 3 tane çeki var arkada, önündede tanpon şeklinde dökümden 200 kilo ağırlığı var. lastiklerde su dolu. jantkapaklarından yanına kadar her yerinde ağırlık var. denk gelirse resmini çekip paylaşırım. traktör o şekilde en ağır işlere giriyor, yıllardır hiç arıza verdiğini görmedim.

poyrazatif link=topic=34882.msg297476#msg297476 date=1285418441' Alıntı:
bizim köyde birinde 5000 lik ford var. traktörün üzerinde bir tondan fazla ek ağırlık var. traktörün arka kollarının arasına döküm ağırlıklar yaptırmış. 3 tane çeki var arkada önünde yine dökümden 200 kilo ağırlığı var. jantkapaklarından yanına kadar her yerinde ağırlık var. denk gelirse resmini çekip paylaşırım. traktör o şekilde en ağır işlere giriyor, yıllardır hiç arıza verdiğini görmedim.
abi haklısın traktor dediğin agır olmalı olmalı ki yeri tutsun tuttuğunu götürsün zaten fordlarda agır işler için üretilmişler sanki hiç arızaları yoktur sanzumandan difransiyelden motordan ... abi denk gelirse muhakkak at siteye :)

ona bakarsan benim dayım 1993 de 7740 4x4 aldı 1 ay sonra conta yaktı yaptırdı kullanıyor hala güzel traktör yani her traktörde hata olabilir sonuçta bunu insan üretiyor.

aksoylar link=topic=34882.msg297637#msg297637 date=1285501102' Alıntı:
ona bakarsan benim dayım 1993 de 7740 4x4 aldı 1 ay sonra conta yaktı yaptırdı kullanıyor hala güzel traktör yani her traktörde hata olabilir sonuçta bunu insan üretiyor.
E olabiliyo yani ama fordun saglamlığı hiç bi traktorde yok hele ingiliz fordları :)

aksoylar link=topic=34882.msg298185#msg298185 date=1285689969' Alıntı:
yaw kardesim sen kaç kere forda neye bindinde fordu begenmiyon yani sana göre başak en iyi digerlerini cöpe at gitsin ama bu mantık yanlıs bi tarafsız gözle bak fordla basaga benim fordla senin cok sevvdiin 85lik basakla her türlü kapısırım..

FORD ' un yanında başak traktörmü ya.fanatikliğe gerek yok başakçı kardeşim geçmişi olmayanın geleceğinden ne beklersin sen...başak kız gibi motordur nazlanır hareret yapar.bu hararet konusunuda çözemediler başaklarda..ama ford adam gibi motordur üzerine binince ford taki oturuşun farklıdır güçç*-* başaktaki farklıdır cçr-*-s

aksoylar link=topic=34882.msg298266#msg298266 date=1285760338' Alıntı:
tabi claas traktörün geçmişi yokki geleceginde fortların a q.yaw yeni traktör kötü olur die bişey varmı yaw claas traktör kötümü
kardeşim düzgün konuş burası bi forum paylasım sitesi yoksa sikayet edilirsin kafana göre iş yapılmaz burda biraz daha dikkatli konusalım lütfen ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...