Lucilla nasıl memnun musun?
Evet memnunum ama bu sene kuraklığa dayanamadı [emoji20]
Lucilla nasıl memnun musun?
Genelde sıkıntı var.3 yıl önce ekmistim, fakat pek gözlem yapmamıştım.erkenciligi olduğunu biliyorum.kumsal arazilere uygun olur diye düşünüyorum.ancak soğuğa dayanımı nasıldır?verim potansiyeli nerelerde?Evet memnunum ama bu sene kuraklığa dayanamadı [emoji20]
İnşallah topralar.Emek çok.Bizdede 10kg yağış oldu.Yeterli olurmki acaba..İki gündür çok güzel yağış oldu. Umarım denilen kadar etkili olur yağış. Benim ziraatçimde pas ile birlikte iz eşementli güvre kullan demişti bakalım yağış sonrası kullanmak zorunda kalacakmıyız. Sanki köy yakınındaki komşu parselde de benim gibi yanıklık vardı bayağı toparlamış gibi gördüm dün hayırlısı inşallah.
Baya güzel yağış düştü hocam nerdeyse 24 saat aralıksız yağdı bölge genelinde..Bana da pas ile birlikte İsabion ve Megafol atabilirsin denildi ama bakalım hava açılır açılmaz dolaşırız tarlayı ona göre karar veririz..1 Hafta gibi bir süre de toparlar denildi bakalım ne olacak.İki gündür çok güzel yağış oldu. Umarım denilen kadar etkili olur yağış. Benim ziraatçimde pas ile birlikte iz eşementli güvre kullan demişti bakalım yağış sonrası kullanmak zorunda kalacakmıyız. Sanki köy yakınındaki komşu parselde de benim gibi yanıklık vardı bayağı toparlamış gibi gördüm dün hayırlısı inşallah.
Aynen bu sene arpa yılı.Bütün yerrlere arpa ekecektik ama son anda vazgeçtik.Bundan sonra buğdaydan uzak dururum artık..Ekli dosyayı görüntüle 48321
Ramata arpa
En zayıf yerime ektim. Bu yıl gerçekten arpa senesi .Ekli dosyayı görüntüle 48322