Ynt: Dünmak Pancar Sökme Makinası iyi ve ya kötü eleştiriler
Biz çamurlu toprakta söküm yaparken kafesi açmak zorunda kalıyoruz çamuru atsın geri diye oda ufak pancarlarıda atıyor baya uğraştırdı senin anlıycan bu sene bizi harmak sonuna kadar indirdim laa kaldırımıyım hiç ama kalkıyor yine söküm ayağı yukarı kumandada söküm aşağı tuşuna sonuna kadar basarsan indiriyo bırakınca yine çıkıyo
Ama barış söküm bıçaklarını bir sokuya aşağıya kuyruğunu bile çıkartıyo pancarın ama malzemesi zayıf işte dünmak harmak barış hepsi birleşse 1 tane makina çıkar
MAlzemesi çok zayıf harmak onun yanında kemik gibi ama barışın söküm ayağı inince bizim yıldız da iniyo ya barışta o yıldız aşağı inmiyor söküm bıçaklarının arkası yuarı doğru kıvrılıyo etrafındada iki tane lastik eleme yıldızı var o yukarı atıyor pancarı yukarda bir parça var o yıldızın üstüne doğru tokatlıyor yani yıldıza hiç çamur gelmiyorbugraa link=topic=82914.msg988118#msg988118 date=1427743001' Alıntı:Bizim hızla işimiz yok mustafa biz temiz sökmeye bakıyoruz hiç denemedim ne kadar yiyo diye ama dediğin gibi ortadan kırıyorsa derinliği artırsaydın. Harmaktan memnunuz biz.
Biz pancar kepçesini kaynağa götürmüştük orda barış ı kaynatıyorlardı sıfır makine ve fabrika açılalı 3 gün olmuştu nasıl diye sorduk şöyle iyi böyle iyi Harmaktan çok hızlı gidiyor bizde dedik 3 günde kaynağa başlarsak ne anladık o işten. Yani kullanıcı kaynaklımı bilmiyorum ama barış makine hoşuma gitmiyor benim. Kalite bakımından eksik görüyorum
Biz çamurlu toprakta söküm yaparken kafesi açmak zorunda kalıyoruz çamuru atsın geri diye oda ufak pancarlarıda atıyor baya uğraştırdı senin anlıycan bu sene bizi harmak sonuna kadar indirdim laa kaldırımıyım hiç ama kalkıyor yine söküm ayağı yukarı kumandada söküm aşağı tuşuna sonuna kadar basarsan indiriyo bırakınca yine çıkıyo
Ama barış söküm bıçaklarını bir sokuya aşağıya kuyruğunu bile çıkartıyo pancarın ama malzemesi zayıf işte dünmak harmak barış hepsi birleşse 1 tane makina çıkar