Sevinmek için erken Ama dolar ve euro düştü.
3 ekimi gormek lazim hatta bir iki ay ondan sonra belli olurTombul parmaklar tl olan paralarını dolara düşük kurdan çevirdi, sıra doları yükseltmeye geldi. 12 ekime kadar 5.90-6.20 arası gider gelir tahminimce.
Dolar suan tam 6 lira. 6.39 dan düştü düşüşün devam edeceği söyleniyor Halk uyanmaya başladı düzene karşı çıkan çok insan varKafamı buluyon sen ya dolar 6 lira ne düşmesi..
3 ekimi gormek lazim hatta bir iki ay ondan sonra belli olur
12-13 Ekimââ¬â¢de Papazââ¬â¢ın mahkemesi var ufuk abi. Mahkemenin sonucuna göre yönü belli olacak. Enflasyon oranı açıklanacak yakın zamanda büyük ihtimalle yüksek çıkacak enflasyon. Oda yükselmesi için sebeb. Ortalık karışık.
Papaz sebebiyle yükseldiğine mi inanıyorsun?
Dolar olması gereken fiyatını 5-5.5 tl olduğunu söylüyor uzmanlar
Daha aşağısı bizi ithalat bağımlısı bir ülke yapacak ve bunun devam etmesi ülkede yerli üretimin durması ve ülkenin batması anlamına geliyor
Doların yüksek olması yerli üretimi teşvik ediyor
Bazı şeyleri üretimiyoruz petrol doğalgaz gibi bunlar içinde alternatif enerji kaynaklarına yönelmeliyiz
Dolar iyiki yükseldi diyebilirim yerli malının kıymeti arttı girdiler pahalandı ama şunu gördük biz üretemiyormuşuz sadece üretimde aracı rol üstlendiğimizi anladık biraz silkelenme ve kendine gelme vaktinin geldiğini düşünüyorum
Bunda 40 sene önce kriz olsa veya oldu çiftçinin tek yakındığı dert mazot çok pahalı
Zaten onuda yazın kullanıyorum der geçerdi
Çünkü ekmeğini, peynirini, sebzesini, meyvesini, hayvanının yemini, odunu kendisi üretiyordu artan kalan ürününü de traktör alet ekipman , kıyafet, okul masrafları vs için harcıyordu
Şimdi köy bakkalında ekmek satılıyor bilmem anlatabildim mi arkadaşlar
Papaz sebebiyle yükseldiğine mi inanıyorsun?
Almanya ve hollanda kuyruk salliyor bu aralar.
Yine bir oyuna başladılar.
Sıkı durun.
Haaaa.
Bu arada soru şu.
Neden biz Türkleri hiç kimse sevmiyor.???