Ben Polemik icin yazmamistim!Benim burada bilgi paylasmama hic gerek yok zaten yeterince sacmaliklari okuyorum.Gübre yem fiyatindan bahsederken 4-5 aylik buzayi kaca satiyorlar bana bir fiyat söyle .Ciftci hayvani ucuz besleyemiyor diye bu halk 40-50 Liraya et yemek zorunda mi?Haaa su da var insan yaptigi isten memnun degilse ve zarar ediyorsa o isi birakmali.Hic kimse sen sanayide calis sen ciftcilik yap diye zorlamiyor.Evet benim ailemde Avukatlik meslegi meshurdur cünki iki KIZIMDA avukat!Eger ben hayatimda hic oy vermedigim partinin Avukatligini yapiyorsam ne mutlu bana.Cünki bu ülkeye bir civi cakmayan partilerin yandasi olmaktan daha iyidir.Ayni kafayla devam edin bu kafayla coooook yol alirsiniz.Elin oglu MARSA gitti daha siz insanlarin siyasi görüslerini tenkit etmekle zamaninizi harciyorsunuz.Size hayirli bereketli bol kazanci yillar diliyorum.(Not:Bana da yuh olsun önemsiz bir sey icin zaman ayirdigim icin)
Almancı konuştu! Konuşursun tabi lale, euro 7,65 oldu...
Nasıl iyi oldu dimi? İçin için sevinç çığlıkları atıyorsundur şimdi. Utanmadan da hala girip bu konuya yazabiliyorsun ya bravo. Tabi avukatlık mesleği ile haşır neşir olan birisinde de çok fazla birşey beklememek gerekir.
Kusura bakmayın beyler şimdi bu fiyatlara isyan eden arkadaşlarımızın yarısı 3 ay önce bu adamlara oy attı.
Yıllarca bağırdık bu gidiş gidiş değil, hiçbirşey üretmeden sürekli hazır olanı satıp yiyoruz, gün gelecek asfaltın, betonun yenmeyeceğini göreceksiniz, sadece inşaat sektörü ile ülke dönmez, bu adamlar tarımı bitiriyor, içeriden oy alayım diye herkesle kavga edilmez, dış politikada kabadayılık sökmez, böyle devlet yönetilmez diye... Anlatamadık.
Milyarlarca dolar özel sektör ve kamu dış borcu var, bu borçların nasıl ödeneceğini kimse bilmiyor. Dolar euro ne seviyeye gelecek kimse kestiremiyor.
Ha iyide bir haberim var hepimize; reis yeni saray yaptıracakmış. Haydi verin mehteri, hüloggg çekelim!
Reisin ağzından;
Çünkü otağı Sultan Alparslan oraya kurdu, biz de varisleri olarak oraya böyle bir otağ kuralım inşallah. Bugün vali ve belediye başkanımızla görüştük. Onlar 1071 metrekare yer düşünmüşler. Dedik olmaz. 1071 metrekare oturum alanı olur, en az 5 dönüm ve çevre düzenlemesiyle. Belediye başkanımız da coştu, ‘en az 10 dönüm’ dedi. Bu bir işaret fişeğidir, inşallah sonu da hayır olur.*