dogancan bundan hıc hoslanmayacak :D

Ynt: dogancan bundan hıc hoslanmayacak :D

kubota nın bir şeyi yok. bu tipler V model kubota. fotodaki yazılara dikkat!....

mete26 link=topic=50059.msg498612#msg498612 date=1324900623' Alıntı:
kubota nın bir şeyi yok. bu tipler V model kubota. fotodaki yazılara dikkat!....

;D

belden kırmalıya değişik bir yorum olmuş kubodan :D kubotacı arkadaşlar da çok alıngan,şimdi benim yazdığıma da alınırlar ama napalım artık :) bölünenler kulübüne giriş yaptı tümocan ve valtra cultranın yanına

Fotomontajjdır bu, böyle bişey olamaz.. )))
Kul yapısı, olur böyle vakalar. Her alet kırılır bozulur...

bundan sonra turkıye pıyasasına gırecek her marka kırılmaya karsı 3 yıl garantı yazsın zuha-*-s zuha-*-s

ertac sahın link=topic=50059.msg498651#msg498651 date=1324905092' Alıntı:
bundan sonra turkıye pıyasasına gırecek her marka kırılmaya karsı 3 yıl garantı yazsın zuha-*-s zuha-*-s
yeni eşsiz obkd özelliği ile satışta :D obkd bkz: ortadan bölünmeye karşı dayanıklı ;D

Çağrı link=topic=50059.msg498652#msg498652 date=1324905334' Alıntı:
yeni eşsiz obkd özelliği ile satışta :D obkd bkz: ortadan bölünmeye karşı dayanıklı ;D
obkd kısaltmasını gorunce acıklamaya bakmadan acılımı yaptım :D muhends kafası aynı calısıyor demekkı zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Kubota bu agaaaaaa ;D ;D Kırıldıysa kırıldı ne olmuş yani :D Şimdi onu bunu bırakında biz motor yapalım TRAKKLÜP serisi diye çıkartalım :D

doganbey1 link=topic=50059.msg498665#msg498665 date=1324906371' Alıntı:
Kubota bu agaaaaaa ;D ;D Kırıldıysa kırıldı ne olmuş yani :D Şimdi onu bunu bırakında biz motor yapalım TRAKKLÜP serisi diye çıkartalım :D
alk-*s

bu aralar doğana çok yükleniyorlar doğanın ne suçu varr zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

dogan bunun uzerınde calısalım ... trakkulup un muhenddıs kadrosu demır cevherınden traktr olana kadar kı zıncırı olusturabılecek sevıyede ;D ;D

Tabi olum kimya-makina-ziraat mühendisleri var :D yapalım valla on numara olur ;D her motordan birer parça aldık mı ;D :D

doganbey1 link=topic=50059.msg498682#msg498682 date=1324910162' Alıntı:
Tabi olum kimya-makina-ziraat mühendisleri var :D yapalım valla on numara olur ;D her motordan birer parça aldık mı ;D :D
ilk müşteriniz benim yapın :D ama rengi turuncu olursa asla noo*-*-

Bilederim sana özel yapacam ben :D 165 bg ve ön pto su çok kuvvetli bir makina olacak. Slaj için :D tam otomatik cvt şanzuman ;D

Mahmud seni civatacı başı ilan ediyorum :D :D. Ertaç ünide başlayalım bu işe ben bir tasarım yapıyorum :D

Çağrı hayal etmeden düşünmeden gerçeği nasıl yaparsın bellimi olur :D