dizelde, düz pompadamı , yıldız pompadamı .. enjektörlerde eşit basınç sağlanır.

Ynt: dizelde, düz pompadamı , yıldız pompadamı .. enjektörlerde eşit basınç sağlanır.

atilla link=topic=23868.msg196577#msg196577 date=1247955203' Alıntı:
cevap bekliyorum okay bey ....makina mühendisi değilmisin...

bu mesaj benimle muhattap olma dediğinden yaklaşık yarım saat sonra yazıldı ... sus benimle konuşma ...

Ynt: dizelde, düz pompadamı , yıldız pompadamı .. enjektörlerde eşit basınç sağlanır.

insomnia link=topic=23868.msg196485#msg196485 date=1247948650' Alıntı:
Saygıdeğer atilla abimle ara sıra siyasette konuşuruz ilgilendiğim bir konu nede olsa keza önümüzdeki haftalarda yerinde ziyaret edip koyu bir siyaset yaparız diye düşünüyorum müteakip konu içinde siyaset göremedim kapı gibi mühendis bey diplomam olacaktiki siyaset yerine iki kelime yazardım doğrusu teknik adam politika yapmaz politikasıda siyasetide tekniktir zaten

size şu konuyu öneriyorum erkan bey
http://www.trakkulup.net/index.php/topic,23857.0.html

nforcer link=topic=23868.msg196879#msg196879 date=1248029182' Alıntı:
pompadan nere gelinmiş..bu kadar kızgım mısınız birbirinize..herkez karşı atakta..
teknik insan kızmaz ikna eder ...bu kadar üzerine gidilirse , teknik elemanlık ortadan kalkar ...

nforcer link=topic=23868.msg196890#msg196890 date=1248029776' Alıntı:
abi bukadar büyütüp kendinizi üzmeyin..sen benim sitede ilk tanıdığım kişisin,
canım sıkıldı kardeşim ..benim kizim 19 yaşında ..reşit ...17 yaşında çocuk beni rencide etti...daha reşit değil...

o onun saygısıdır...kimseye bu satten sonra terbiye dersi weremeyiz...büyüklerimizle konuşurken düşünüp te konuşmalıyız.kendine olmasa bile yaşına hürmeten büyüklerimizi kırmamalıyız...

atilla link=topic=23868.msg196893#msg196893 date=1248029924' Alıntı:
canım sıkıldı kardeşim ..benim kizim 19 yaşında ..reşit ...17 yaşında çocuk beni rencide etti...daha reşit değil...
sizin yaptığınız muhabbetler 10 yaşındaki çocuğun yapmayacağı muhabbetler!!!

nforcer link=topic=23868.msg196900#msg196900 date=1248030728' Alıntı:
o onun saygısıdır...kimseye bu satten sonra terbiye dersi weremeyiz...büyüklerimizle konuşurken düşünüp te konuşmalıyız.kendine olmasa bile yaşına hürmeten büyüklerimizi kırmamalıyız...

Sen de konunun iç yüzünü bilsen emin ol bu kadar saygılı olamazdın

dennizs link=topic=23868.msg196984#msg196984 date=1248036371' Alıntı:
sizin yaptığınız muhabbetler 10 yaşındaki çocuğun yapmayacağı muhabbetler!!!

Sen de konunun iç yüzünü bilsen emin ol bu kadar saygılı olamazdın
konunun iç yüzü ne .....açıkla ...

dün akşamki konuda tam tamına 8 sayfa var atilla efe ben sana ne dedim ??

sitede video paylaşıpta ne zaman ters düştünüz dedim

ondan sonra allah allah atilla efe coştu en sonunda sizin duygu sömürülerinize geldi

atın beni atın beni

sonra çek git dedik

gitmiyorum dediniz

daha sonra teknik yorum yaptınız diye konunun buralara geldiğini savundunuz ama aslı öyle değil

okay abi ye eleştir dediniz eleştirdi kötü oldu

zamanında mustafaya eleştir dediniz mustafa kötü oldu

bana eleştir dediniz ben eleştirdim hain oldum

okay abi gibi bir insanı çileden çıkarttınız anlamamakta direndiğiniz için

biz yokken arkamızdan bas bas yazdınız

biz geldik mi konuyu kapat dediniz

atilla efe bu konuda haksızsınız haksız! bunu kabul edin!

ben olayı kapattım büyük olarak ...ama hainlik markette gerçekten satılmıyormuş ...

dennizs link=topic=23868.msg197001#msg197001 date=1248037212' Alıntı:
dün akşamki konuda tam tamına 8 sayfa var atilla efe ben sana ne dedim ??

sitede video paylaşıpta ne zaman ters düştünüz dedim

ondan sonra allah allah atilla efe coştu en sonunda sizin duygu sömürülerinize geldi

atın beni atın beni

sonra çek git dedik

gitmiyorum dediniz

daha sonra teknik yorum yaptınız diye konunun buralara geldiğini savundunuz ama aslı öyle değil

okay abi ye eleştir dediniz eleştirdi kötü oldu

zamanında mustafaya eleştir dediniz mustafa kötü oldu

bana eleştir dediniz ben eleştirdim hain oldum

okay abi gibi bir insanı çileden çıkarttınız anlamamakta direndiğiniz için

biz yokken arkamızdan bas bas yazdınız

biz geldik mi konuyu kapat dediniz

atilla efe bu konuda haksızsınız haksız! bunu kabul edin!
ben konuyu kapattım...

sizin benim hakkımda ne düşündüğünüz umrumda değil atilla efe beni tanıyan tanır nasıl insan olduğumu o yüzden gönlüm de rahat içimde

ama sizin her zaman bir tarafınızda ukte kalıcak bu yazışmalar!

dennizs link=topic=23868.msg197009#msg197009 date=1248037562' Alıntı:
sizin benim hakkımda ne düşündüğünüz umrumda değil atilla efe beni tanıyan tanır nasıl insan olduğumu o yüzden gönlüm de rahat içimde

ama sizin her zaman bir tarafınızda ukte kalıcak bu yazışmalar!
konu kapandı diye biliyorum...

noldu yaa kavga cıkmıs yakıstıramadım daha bır Onursal Üye CC uyesı ıle tartısıyorsa bence forumdakı uyelere kızmamak lazımm ..... HİÇ YAKISTIRAMADIMM ....