Dekara ne kadar yakıt tüketiminiz mevcut ?

bence bu kiyaslamayi toprak yapisi surum yapilan tav durumu sofor durumu cok etkiler. ornegin tumosan 8195 ile 4 lu 12 unlu pullukla genelde derin surum yaparim. tav varsa dekara 2 litre minimum yoksa 3 litreyi cok rahat geciyor. bu yakitlara yollar da dahil cogu tarlamiz gezmeli ve cok parcali bunun da etkisi mutlaka yuksektir. bu sene 22 dekar bi yerde 90 litre civari yakti. tav yoktu cok derin surmeye calistim .sonrada surumu biraktim .kisacasi ben surumde ortalama 2.5-3 litre yakit harciyorum ama siva surum hic yapmam desem yeridir cizlak kumlar haric...

Case JX75C , ikinci ürün mısır silaj yeri ve süpürge tarlası sürümü , 4 11" , 31 cm ara , iş genişliği hidrolik kollara da 15 cm boşluk verilince 140 cm yer götürüyor, takviye 2. vites , 2200 rpm motor devriyle , kütükleme ( orta kol üst delikte , hassasiyet çalışmadan) , 30 cm derinlikle , pulluk tekeri 6. delikte , Palazoğlu pulluk ile 4 lt/dk yakıt tüketimi var.

Case JX75C , ikinci ürün mısır silaj yeri ve süpürge tarlası sürümü , 4 11" , 31 cm ara , iş genişliği hidrolik kollara da 15 cm boşluk verilince 140 cm yer götürüyor, takviye 2. vites , 2200 rpm motor devriyle , kütükleme ( orta kol üst delikte , hassasiyet çalışmadan) , 30 cm derinlikle , pulluk tekeri 6. delikte , Palazoğlu pulluk ile 4 lt/dk yakıt tüketimi var.
Hocam ne yaptınkalbime inecekti neredeyse 4 litre ben onunla nerrdeyse 4 dölüm sürerim 4parmak 😄😄😄😄