cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim

Ne demis rahmetli Asik Mahsuni Serif 1974 kibris ambargosu zamaninda.."Ambargo, mambargo dinleme gardaş Gelin amerika kovulsun gitsin.Üstleri müsleri çıksın buradan Kendi toprağına savrulsun gitsin Bu herifler senden alır haşhaşı Morfin eder sana açar savaşı Boşuna vurmadan gardaş gardaşı Bu bayram davulu dövülsün gitsin Elin gavurunu boşa kayırma Evdeki dövüşü ele duyurma Beni sende, seni bende ayırma Böyle bir memleket övülsün gitsin Gavurun dinlerle ilgisi yoktur Dünyada her türlü peygamber haktır Yani amerika büyük beladir Onu ezen insan sevilsin gitsin Bu toprak bizimdir bizim olacak Amerika bela buldu bulacak Mahzuni bağımsız şehir olacak Yeter ki türkiye dev olsun gitsin..."

dünyada ne zaman dinler kalmayacak ne zaman etnik köken kalmayacak ne zaman özel mülkiyet kalmayacak ne zaman devletler kalmayacak ne zaman sınırlar ortadan kalkacak işte ozaman savaş olmayacak buda şuan çok zor olacağı için dünyada her gün savaşlarla geçecek
dün doğu huzur içindeyken batı kan gölüydü bugünse tam tersi yarın yine doğu öne geçecek batı kan gölüne dönecek sonuç kan hiç bitmeyecek

düşünsenize heryıl 14 milyardan fazla insanı besleyecek gıda üretilirken milyarlarca insan aç geziyo bu nasıl bir israftır bu nasıl bir aç gözlülüktür dünya senin olsa kaç yazar sonun bir avuç toprak olduktan sonra

"Tarihte ilk kez bir toprak parçasının etrafını çitle çevirip “Burası benimdir” diyen ve buna inanacak kadar saf olan insanlar bulabilen ilk insan, uygar toplumun ilk kurucusu oldu. O zaman biri çıkıp, çitleri söküp atacak ya da hendeği dolduracak, sonra da insanlara “Sakın dinlemeyin bu sahtekârı. Meyveler herkesindir. Toprak hiç kimsenin değildir. Ve bunu unutursanız mahvolursunuz” diye haykırsaydı, işte o adam, insan türünü, nice suçlardan, nice savaşlardan, nice cinayetlerden kurtaracaktı."

Jean-Jacques Rousseau

• Beğen
Tepkiler: fatihcastle
dünyada ne zaman dinler kalmayacak ne zaman etnik köken kalmayacak ne zaman özel mülkiyet kalmayacak ne zaman devletler kalmayacak ne zaman sınırlar ortadan kalkacak işte ozaman savaş olmayacak buda şuan çok zor olacağı için dünyada her gün savaşlarla geçecek
dün doğu huzur içindeyken batı kan gölüydü bugünse tam tersi yarın yine doğu öne geçecek batı kan gölüne dönecek sonuç kan hiç bitmeyecek

düşünsenize heryıl 14 milyardan fazla insanı besleyecek gıda üretilirken milyarlarca insan aç geziyo bu nasıl bir israftır bu nasıl bir aç gözlülüktür dünya senin olsa kaç yazar sonun bir avuç toprak olduktan sonra

"Tarihte ilk kez bir toprak parçasının etrafını çitle çevirip “Burası benimdir” diyen ve buna inanacak kadar saf olan insanlar bulabilen ilk insan, uygar toplumun ilk kurucusu oldu. O zaman biri çıkıp, çitleri söküp atacak ya da hendeği dolduracak, sonra da insanlara “Sakın dinlemeyin bu sahtekârı. Meyveler herkesindir. Toprak hiç kimsenin değildir. Ve bunu unutursanız mahvolursunuz” diye haykırsaydı, işte o adam, insan türünü, nice suçlardan, nice savaşlardan, nice cinayetlerden kurtaracaktı."

Jean-Jacques Rousseau

Arkadaşım yok öyle bir dünya,
olmadı, olmayacak.
O senin anlattıkların kitleleri uyutup,kandırmak için söylenmiş, içi hiç bir zaman doldurulamayacak sözler...
Kendi içinde sınırları ve sınıfları kaldırdığını iddia eden bir SSCB vardı, dünyanın en azgın diktatör lerini üretti.İşlediği cinayetlerin hesabı çok.Sürgüne yolladıklarını gömmedi bile, tren yolu kenarına bıraktılar vahşi hayvanlar yedi.
Sahip lik konusu nasıl gelince "eğer insanlar çevirmeyeydi o çiti "seninde, benimde burada yazma, konuşma,eğitim, teknoloji, uygarlık gibi edinimlerimiz olmayacaktı..
Uygarlığı geliştiren sahipliktir.
Bak mülkiyetin zamanında ortak olduğu ülkelere, ya yıkıldılar yada artık değiştiler...

• Beğen
Tepkiler: Mavzer99
Ayrıca bir sözün altına "rousseau "yazdın ya,referans harika adam doğru söylemiş diyecek değiliz.
Referans ın bile sakat...
Geçen tv de izledim, batının ikiyüzlü lüğünü ve çapsız lığını anlatıyorlar.
"rousseau nun çocuk eğitimi ile ilgili (yada psikoloji si) kafa kalınlığında kitabı varmış, ama sen tut altı çocuğunu bakamıyorum diye bakım evine bırak...
Batı felsefesi böyle bir yaşam dan üretiyor, onları örnek vermeyin...

• Beğen
Tepkiler: UÖZKAN.77
Her mevsimin ayrı yaşandığı bu güzel ülkenin diline,dinine,bütünlüğüne sahip çıkalım. Avrupanın hali ortada ekonomik kriz ve ahlaksızlık diz boyu şükürler olsun ülkemiz o kadar kötü duruma gelmedi. Önümüzdeki yıllarda dünya gelirinin yarısı sağlık harcamasına gidecek. Dünya yine ilk galine gelecek su yakıt vs kalmadımı bitti.

• Beğen
Tepkiler: ENES4422
Esed gasp edilmiş-tapu hileleriyle ele geçirilmiş ve piyangodan çıkmış beleş tarlanin son varisi.. yaşasa o da oğluna hediye edecekti sünnet hediyesi..

ama bitti.. babası ucuz anlatmıştı ama esed yolcu.. hiç bi diktatör-zulüm yarim asri bilemedin 1 asri devirmesi.. devrildi gitti.. ha firavun un rekoru kırdılar ama o kadar..

---

ademoglu yaradiciyla yaptığı tüm pazarlıkları kaybetti..

tüm -izm'ler bu cümleden kapitalizm in ikizi sosyalizm-komünizm dahil hep kaybedilmiş pazarliklardir..

3 yaşında bebe 5 yaşındaki kardeşine "bu benim vermem" diyip oyuncagini vermediği gün tüm canim-cicim sosyalizm-komünizm pempe tabloları konuyla alakalı tüm kitaplar "cöpe" gider:)

yaradılış neyse o dur.. yaradilisa-fitrat a meydan okumak Yaradan'a meydan okumak..

gelelim kapitalizm e..

son 1-2 asırdır buharli makineleri bulunca kibirden götü tavana vuran, kucuk daglari "ben" yarattim bu gazla bigun ölüme bile çare bulacam diyen insanoğlu-bilim..

tam bi Allah'sızlıkla.. din-iman-izani rafa kaldirip..bilim-para-kadin bize yeter diyip "cenneti dünyada kurmaya-cenneti dünyaya indirmeye kalkti" sonuç ortada.. cehennemvari bi dünya!

Hz. Ali ye atfedilen bi söz var "ilim bi nokta idi cahiller yaydı uzattı cogaltti" diye..

çok basit bikac kural la mesela zekat farz-faiz haram.. tüm iktisadi hayatı düzeltmek mümkünken.. tuttuk kalın kalın kitaplar okuduk beynimiz sulandigi gibi ortada cinali kitapları kadar bise yok..

bütün ideolojiler, bütün -izm'ler kani azicik bitlenen kul'un yaradana akil verme-posta koyma, pazarlik çabasıdır.. ve ademoglu kazandik sandıkları dahil tümünü kaybetti! vesselam..

adı üstünde İslam, teslim.. bırak kendini seni yokdan Yaradan'a kurtul..:)

Ayrıca bir sözün altına "rousseau "yazdın ya,referans harika adam doğru söylemiş diyecek değiliz.
Referans ın bile sakat...
Geçen tv de izledim, batının ikiyüzlü lüğünü ve çapsız lığını anlatıyorlar.
"rousseau nun çocuk eğitimi ile ilgili (yada psikoloji si) kafa kalınlığında kitabı varmış, ama sen tut altı çocuğunu bakamıyorum diye bakım evine bırak...
Batı felsefesi böyle bir yaşam dan üretiyor, onları örnek vermeyin...

Cemil abi.. bu konu yaz yaz bitmez..

denemesi bedava

bizden birinin güzel bi lafını at internete.. 10 kişi bakarsa..

altına hiç yaşamamış alengerli bi bati'li ismi yaz.. 100 kişi bakar:)

---

batı dedi mi akan sular durur..

AB çocuk haklari 10 cilt kitapdir.. ama supyanci derneklerinden geçilmez yasal ve mantar gibidir.. ab de kaybolan çocuklar 10 binlerle ifade edilir..

batı sadakat-mutlu evlilik kitabıni metresinin evinde kahvesini yudumlarken yazan puşta benzer.. ne diyorsa tersi!

yaz yaz bitmez..

a.ilhan-in "hangi batı"sina bi bakmalı..

Cemil abi.. bu konu yaz yaz bitmez..

denemesi bedava

bizden birinin güzel bi lafını at internete.. 10 kişi bakarsa..

altına hiç yaşamamış alengerli bi bati'li ismi yaz.. 100 kişi bakar:)

---

batı dedi mi akan sular durur..

AB çocuk haklari 10 cilt kitapdir.. ama supyanci derneklerinden geçilmez yasal ve mantar gibidir.. ab de kaybolan çocuklar 10 binlerle ifade edilir..

batı sadakat-mutlu evlilik kitabıni metresinin evinde kahvesini yudumlarken yazan puşta benzer.. ne diyorsa tersi!

yaz yaz bitmez..

a.ilhan-in "hangi batı"sina bi bakmalı..

Kardeşim teşekkür ederim,
Ya bir de demiyorlar mı "insan hakları, eşitlik, özgürlük, demokrasi vs, hep vs"
Bu argümanları ihraç ettikleri ülkelere bakın hepsinin en hafif ifadeyle "anası ağlıyor "
Hadi onlar (batı),benim gözümde şeytanın uşakları.
Ya bizim okumuş lar, çıkar o gözlükleri benim penceremden bak ya...
Her akşam haberler de içimiz yanıyor, gözlerim yaşarıyor, hep müslüman hep müslüman...
Diyorum ırak,Afganistan, Halepte ölenlerin ve Akdeniz de bogulanların,
23 yaşında nişanlıyken yada tabutunu iki çocuğu tarafından kucaklananların hakkını nasıl öderiz...
M.Akif in mısraları hiç boşuna değil....

işin garibi batı sadece doğu'nun anaisini ağlatıp cehenneme çevirmedi..

bugün abd de her kış soğukta ölenin evsiz barksizin haddi hesabı yoktur.. obur yandan obezite salgını.. yani elini degdirdiği bi daha iflah olmuyo.. ya acından ya çatlayıp ölüyor..

tüm dünyayı cehenneme çevirdi..

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz beyler? Batıya, Amerikaya laf ediyorsunuz. Sokakta insanlar oluyormuş falanmış filanmış. Daha 1 hafta önce İstanbul'da, bugün Kayseri'de insanlarımız öldü. Son bir yılda binlerce insanımız şehit oldu. Kayseri'de bugün bomba patlamış, başbakan yardımcısı çıkmış diyor ki bugün Halep'ten sevindirici havadis bekliyorum. Teknolojiyi, uçağı, silahi, traktörü Amerikadan, avrupadan alıyorsun sonra geliyorsun burda avrupaya sallıyorsun. Türkiye'ye karşı olan düşmanlıklarını, kirli emellerini sonuna kadar eleştirebilirsiniz. Batıyıda, amerikayida rabbim bildiği gibi cezalandırsın. Lakin adamlar kendi insanına değer veriyorlar. Hiçbir avrupa ülkesinde veya amerikada heryıl binlerce insan terör yüzünden ölmüyor.
Hava atığın metronu, köprünü, demir yollarını o adamlar yapıyor. Kendi ülkende geçtiğin köprünün parası dolar üzerinden hesaplanıyor, uçak versinler diye, yüksek irtifa hava savunma füzelerinde teknoloji paylaşsınlar diye kapılarında yatıyorsun sonra burdan amerikaya, batıya sallıyorsun.
İslam, ilim ayrı şeylerdir. Teknoloji, devlet yönetimi, devlet adamlığı ayrı şeylerdir.
Bu ülkede Atatürk'ten başkası yalandır. Onun açtığı yolda gidebilseydik bugün bu hallerde olmazdık. Lakin örümcek kafalılar herzaman sadece kendi çıkarlarını ön planda tuttular. Kendi ceplerini doldurdular.
Birde mesele halepti. Halepte kim kime düşman, kim dost, kim terörist? İnternette askerimizin pkklinin kafasına sıktığı videoyu al paraguayda bir vatandaşa izlet; Türk askeri özgürlük isteyen vatandaşının kafasına sıkıyor de. Adam kahrolsun Türk askeri der.
Size televizyonda izletilenleri sorgulayin, sorgulamayı öğretin. 3 gün once eset kardeşimdir deyip, 3 gün sonra neden eset düşman oldu, zalim eset oldu diye sorgulayin. Bizim devletimiz neden o savaşın içine silah gönderdi diye sorun...

Kayseri'de patlamada 13 şehidimiz var..
Allahım sen en yücesinden intikam izni verki hepsi yerinde rahat uyusun..
bunu 2 tane sivrisinek yapamaz zaten..
bunları yöneten yönlendiren plan proje yapan kimse ...
sen bize intikam izni ver yarabbi..
ülkemize milletimize birlik ve cesaret ver.. sabır ver..
Akıl ver,
Amin yusuf kardeşim allah yar ve yardımcımız olsun...

Kayseri'de patlamada 13 şehidimiz var..
Allahım sen en yücesinden intikam izni verki hepsi yerinde rahat uyusun..
bunu 2 tane sivrisinek yapamaz zaten..
bunları yöneten yönlendiren plan proje yapan kimse ...
sen bize intikam izni ver yarabbi..
ülkemize milletimize birlik ve cesaret ver.. sabır ver..
Akıl ver,

Öyle beyin yıkamışlar ki; Amerika pkk ya her silahı veriyor, Almanya
sınırsız para ve siyasi destek veriyor, Çin-usa-Almanya-İngiltere-Rusya-İran vs her düşman devlet Suriye de ve Türkiye nin güneyini
kapatıp diğer Türk ve Müslümanlarla ilişkisini kesmek için her şeyi yapıyorlar;

Öyle gençler kanmış ve inanmış ki hala "onları haklı çıkarmak ve ülkesini kötü çıkarmak için" ellerinden geleni yapıyorlar,

Allah cc diyor ki; "Onlar kör ve sağırdırlar, ne kadar anlatsanız da onlar göremez ve duyamazlar, anlayamazlar"

Epu Süfyan Peygamberimize devamlı korku gönderir ve Müslümanları sindirmeye çalışırmış " Sizi mahvedeceğiz, çok güçlü ordularla saldıracağız" fakat efendimiz (sav) "İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci'un" buyurumuş

Karınca sırtına sadece bir damla su almış ve gidiyormuş sormuşlar "nereye götürüyorsun o suyu?"

-Nemrut, İbrahim peygamberi yakacak o ateşi söndürmeye gidiyorum!

-Fakat o su ateşi söndürmeye yetmez ki?

-Evet yetmez biliyorum , safımız kimin yanında belli olsun der

İşte kimi Firavunun ve nemrutu yanında kimi İbrahim in yanında, evet
"Allah bize yeter, o ne güzel vekildir"

karinca.gif

ALLAH BİZE YETER:D

enes abim süperdi...
eline sağlık..
bu milleti becerirde birbirine vurdururlarsa...
bu en fazla 5 sene sürer...
biz ne zamanki bunun sonunda yorgun düşersek..
sonra benin başımda rusun botu.
ahmetin başında almanın botu.
mehmetin başında İsrail'in botu..
yatırmış yere basmışlar kafamıza botlarını..
elleri tetikte ...
son kurbanlar olarak yok olup giderken...
o anda gözgöze gelirsek yerde..
anlayacağız hangi oyunun hangi perdesinde rol verildiğini..
ama iş işten geçmiş olacak.
sonra onların oyunu başlayacak..
hazin ve hüzünlü ve trajik..
ne zaman biteceğini belli olmayan bir sahnede onlar oynayacak...
benim tarlamda hans....
senin hanında Albert oturacak..
diyarbakırda Johnny..
izmirde yunan satiradis oturacak.
t.c kurulmuş kurulalı kimse hazmedemedi...
ingiliz osmanlı bitmedi ..
ama oyunum sürecek diye ant içmiş..
israil o inançsız haliyle Tanrı bu toprakları bize vadetti diyor.
bu zinciri bir yerden kırarlarsa..
o zaman yanarız..
Allah içimizdeki cahilleri ıslah etsin..
cana kıyanları kahretsin..
vatanımızı,bayrağımızı var etsin

enes abim süperdi...
eline sağlık..
bu milleti becerirde birbirine vurdururlarsa...
bu en fazla 5 sene sürer...
biz ne zamanki bunun sonunda yorgun düşersek..
sonra benin başımda rusun botu.
ahmetin başında almanın botu.
mehmetin başında İsrail'in botu..
yatırmış yere basmışlar kafamıza botlarını..
elleri tetikte ...
son kurbanlar olarak yok olup giderken...
o anda gözgöze gelirsek yerde..
anlayacağız hangi oyunun hangi perdesinde rol verildiğini..
ama iş işten geçmiş olacak.
sonra onların oyunu başlayacak..
hazin ve hüzünlü ve trajik..
ne zaman biteceğini belli olmayan bir sahnede onlar oynayacak...
benim tarlamda hans....
senin hanında Albert oturacak..
diyarbakırda Johnny..
izmirde yunan satiradis oturacak.
t.c kurulmuş kurulalı kimse hazmedemedi...
ingiliz osmanlı bitmedi ..
ama oyunum sürecek diye ant içmiş..
israil o inançsız haliyle Tanrı bu toprakları bize vadetti diyor.
bu zinciri bir yerden kırarlarsa..
o zaman yanarız..
Allah içimizdeki cahilleri ıslah etsin..
cana kıyanları kahretsin..
vatanımızı,bayrağımızı var etsin

Evet "vatanımızı,bayrağımızı var etsin" Allah devletimi korusun ve yüceltsin:)

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz beyler? Batıya, Amerikaya laf ediyorsunuz. Sokakta insanlar oluyormuş falanmış filanmış. Daha 1 hafta önce İstanbul'da, bugün Kayseri'de insanlarımız öldü. Son bir yılda binlerce insanımız şehit oldu. Kayseri'de bugün bomba patlamış, başbakan yardımcısı çıkmış diyor ki bugün Halep'ten sevindirici havadis bekliyorum. Teknolojiyi, uçağı, silahi, traktörü Amerikadan, avrupadan alıyorsun sonra geliyorsun burda avrupaya sallıyorsun. Türkiye'ye karşı olan düşmanlıklarını, kirli emellerini sonuna kadar eleştirebilirsiniz. Batıyıda, amerikayida rabbim bildiği gibi cezalandırsın. Lakin adamlar kendi insanına değer veriyorlar. Hiçbir avrupa ülkesinde veya amerikada heryıl binlerce insan terör yüzünden ölmüyor.
Hava atığın metronu, köprünü, demir yollarını o adamlar yapıyor. Kendi ülkende geçtiğin köprünün parası dolar üzerinden hesaplanıyor, uçak versinler diye, yüksek irtifa hava savunma füzelerinde teknoloji paylaşsınlar diye kapılarında yatıyorsun sonra burdan amerikaya, batıya sallıyorsun.
İslam, ilim ayrı şeylerdir. Teknoloji, devlet yönetimi, devlet adamlığı ayrı şeylerdir.
Bu ülkede Atatürk'ten başkası yalandır. Onun açtığı yolda gidebilseydik bugün bu hallerde olmazdık. Lakin örümcek kafalılar herzaman sadece kendi çıkarlarını ön planda tuttular. Kendi ceplerini doldurdular.
Birde mesele halepti. Halepte kim kime düşman, kim dost, kim terörist? İnternette askerimizin pkklinin kafasına sıktığı videoyu al paraguayda bir vatandaşa izlet; Türk askeri özgürlük isteyen vatandaşının kafasına sıkıyor de. Adam kahrolsun Türk askeri der.
Size televizyonda izletilenleri sorgulayin, sorgulamayı öğretin. 3 gün once eset kardeşimdir deyip, 3 gün sonra neden eset düşman oldu, zalim eset oldu diye sorgulayin. Bizim devletimiz neden o savaşın içine silah gönderdi diye sorun...
Soru 1: Atatürkün partisi olan chp şu anda Atatürkün yolunda gidiyor mu?
soru 2 :Halebe hiç gittin mi?

Son düzenleme:
Halebe hiç gittin mi?
Tartus'a gittim. Halep nasip olmadı. Onun dışında Yemen Al mukalla, israil Ashdod, Lübnan Beyrut, Mısır İskenderiye, Cezayir Sikikda, Libya Bingazi, Ürdün Akabe, Fas Kazabılanka gibi benzer özelliklerde coğrafyalarda bulundum.
Avrupanın neredeyse tamamında bulundum. Rusya, Ukrayna ve Gürcistanı görme şansım oldu.

İletinizde yazdığınıza göre Esad halkina zulm eden bir diktatör. Peki sorarim size bu adam benim kardeşimdir derken, 1 yıl sonra adamı düşman ilan etmek, adamın ülkesindeki muhaliflere silah göndermek, oradaki savaşa ortak olmak, en kötüsü de kaybeden tarafta olmak. Pazarını kaybetmek, itibarını kaybetmek, paramızı kaybetmek hangi mantık ile açıklanabilir?
Mualif dediğimiz adamlar arap baharı dediler neredeyse bütün arap ülkelerini kana buladılar. Bana Libya'nin, Mısırın, Suriyenin, Irak'ın geçmişten daha iyi durumda olduğunu söyleyebilir misiniz? Söyleyemezsiniz çünkü perişan durumdalar. Çünkü bu bahari halk yapmadı. Kaddafinin dediği gibi dışarıdan getirilen teröristler yaptılar. Birilerinin maşalari, piyonları yaptı.

Halkın özgürlüğünü ve demokrasiyi istemesi, bunun için savaşması ayrı mevzudur, çakma cihatçılar, işid ve daeş benzeri örgütler ayri birşeydir. Suriye'de sap ile saman karıştırmıştır. Kim masum bunu bilemezsiniz, bilmiyorsunuz, bilmiyoruz. Masum diye ülkemize aldigimiz adamlarin arasindan memleke isid bombacıları sızdı. Savaşın başlarında Urfada işid militanlarini tedavi ettiler bu ülkede. Şimdi sorarsan inkar ederler. Ama o körüklediğimiz savaş bugün bizide vuruyor. O savaş yüzünden Rus uçağını vurduk ve bedeller ödüyoruz, o savaş yüzünden canlı bombalar ülkemizde insanlarımızı öldürdü, o savaş yüzünden ülke ne olduğu belli olmayan insanlarla doldu, o savaş yüzünden bugün askerimiz suriyede şehit oluyor. O savaş bizim ekonomimizi baltalamaktadır...