cumamız mübarek olsun savaşta zulüm gören din kardeşlerimize dua edelim

Halep'te ve musul'da insanlar şehirleri kurtulduğu için kutlama yapıyorlar. Kim zor durumda biliyor musunuz? işid.. Suriye ordusu tüm çihatcı örgütleri şehirden temizledi. Yoksa siz işid sempatizanı mısınız?

Allah kimseyi cahil yaratmasın. Vatanı için savaşanlara terörist diyenlere, terörist içinde methiyeler düzenlerede Allah akıl sağlığı versin daha doğrusu düşünebilecek kadar beyin versin

Hangi Hristiyan toplum zulme uğrayıp da göç ediyor, hangi Yahudi toplum aman istiyor dünyadan? Anlaşılan bu dünyaya özgürlük adı altında başka şeyler giydiriliyor. İşte durum bu, Allah diyen değil de Ben Müslümanım diyenler zulme uğruyor. Şüphesiz ki Allah katındaki tek dinin İslam olması ve ebediyete hakim olması şeytanın ve kötü ruhların zoruna gidiyor !

Hangi Hristiyan toplum zulme uğrayıp da göç ediyor, hangi Yahudi toplum aman istiyor dünyadan? Anlaşılan bu dünyaya özgürlük adı altında başka şeyler giydiriliyor. İşte durum bu, Allah diyen değil de â��Ben Müslümanımâ� diyenler zulme uğruyor. Şüphesiz ki Allah katındaki tek dinin â��İslamâ� olması ve ebediyete hakim olması şeytanın ve kötü ruhların zoruna gidiyor !
İşte sizce şu garip değil mi Müslümanı hıristiyani hepsi aynı dünyada aynı şartlarda var oldu neden hıristiyani Yahudisi kendini geliştirdi de müslümanlar sadece zülm gören kaldı çünkü müslüman liderler okuyan gelişen bilimle ilgilenen toplum değil cahil herşeyi allaha havale edio her gelenin allahtan geldiğine inanan cahil toplum istediler bugün bizim başımızdaki lider kendini nasıl çoban olarak nitelendiyorsa şuan ki müslüman ülkelerin liderleri çoban halkları koyun olmaktan öte gidemeyecek bu yanlış öğretilen dini yaşamaya devam ettikçe müslümanlık bu değil İslamiyetin ilk emri oku ama tabi kime anlatıyorum hepsi boş :)

İşte sizce şu garip değil mi Müslümanı hıristiyani hepsi aynı dünyada aynı şartlarda var oldu neden hıristiyani Yahudisi kendini geliştirdi de müslümanlar sadece zülm gören kaldı çünkü müslüman liderler okuyan gelişen bilimle ilgilenen toplum değil cahil herşeyi allaha havale edio her gelenin allahtan geldiğine inanan cahil toplum istediler bugün bizim başımızdaki lider kendini nasıl çoban olarak nitelendiyorsa şuan ki müslüman ülkelerin liderleri çoban halkları koyun olmaktan öte gidemeyecek bu yanlış öğretilen dini yaşamaya devam ettikçe müslümanlık bu değil İslamiyetin ilk emri oku ama tabi kime anlatıyorum hepsi boş :)

benim kastetmek istediklerimle senin söylediginin hiç bir alakası yok..ikincisi ise tarihi bi araştır istersen osmanlı ilimle bilimle nice şeyler yaptı..müslümanlık ve islam hakkında böyle düşünmen senin bakış açındır..

• Beğen
Tepkiler: SERDAR TUNA
Dedem osmanlı ne zaman 0rta doğudan balkanlardan çekildi o gün bu gün oralar cadı kazanı gibi kaynıyor.Sözümüz kendimizden öte gitmiyor.Güçlü bir ülke olsaydık yanıbaşımızda bu kadar zulüm ölüm olmazdı.Akdeniz bir türk gölü iken dünyayı 600 sene adaletle idare ederken dedelerimiz müslümandı.Geri kalmışlığın sebebini islamiyette aramamk lazım.

• Beğen
Tepkiler: SERDAR TUNA
benim kastetmek istediklerimle senin söylediginin hiç bir alakası yok..ikincisi ise tarihi bi araştır istersen osmanlı ilimle bilimle nice şeyler yaptı..müslümanlık ve islam hakkında böyle düşünmen senin bakış açındır..
Osmangazi Üniversitesi fen edebiyat fakültesi tarih mezunuyum üzerine yine Osmangazi de Osmanlı tarihi üzerine yüksek lisans mezunuyum yani söylediklerim sallamadim sadece objektif bi ozelestiri

Halep'te ve musul'da insanlar şehirleri kurtulduğu için kutlama yapıyorlar. Kim zor durumda biliyor musunuz? işid.. Suriye ordusu tüm çihatcı örgütleri şehirden temizledi. Yoksa siz işid sempatizanı mısınız?
ne demek işid sempatizanı sen halepteki bombardıman altındaki çocukların inlemesini duymuyor musun ne alakası var işid ile daeş ile o insanlar yiyecek ekmeğe muhtaç asıl sen savaş yanlısısın o zaman çocuklar hastane yok ilaç yok ameliyat oluyorlar acı duymamak için de ayetler okuyorlar duymuyor musunuz.

hayırda Allahtan gelir şerde biz her şeyin Allahtan geldiğine inanıyoruz inanıyorum. bu cehalet mi. ikincisi baştakiler ne koyun ne de çoban senin gibi düşünmüyorum ve islam dini adı altında islamiyete senin zihniyetin darbe vurmaya çalışıyor. evet okumalıyız bilim üretmeliyiz bu doğru İslamiyet buna karşı değil ki lütfen bu forum da siyasi düşünceleri tartışmayalım.

Dedem osmanlı ne zaman 0rta doğudan balkanlardan çekildi o gün bu gün oralar cadı kazanı gibi kaynıyor.Sözümüz kendimizden öte gitmiyor.Güçlü bir ülke olsaydık yanıbaşımızda bu kadar zulüm ölüm olmazdı.Akdeniz bir türk gölü iken dünyayı 600 sene adaletle idare ederken dedelerimiz müslümandı.Geri kalmışlığın sebebini islamiyette aramamk lazım.

kesinlikle katılıyorum size islamiyeti geri kalmışlık olarak anlayan zihniyeti de kınıyorum

hayırda Allahtan gelir şerde biz her şeyin Allahtan geldiğine inanıyoruz inanıyorum. bu cehalet mi. ikincisi baştakiler ne koyun ne de çoban senin gibi düşünmüyorum ve islam dini adı altında islamiyete senin zihniyetin darbe vurmaya çalışıyor. evet okumalıyız bilim üretmeliyiz bu doğru İslamiyet buna karşı değil ki lütfen bu forum da siyasi düşünceleri tartışmayalım.
Ben siyasi bi düşüncemi atletmedim baştaki çoban olduğunu kendi mitinginde kendi söyledi ben ona bu yakıştırması yapmadım o bu halka koyun yakıştırmasıni yaptı yazdıgimi okursanız islam dini böyle yap demiyor dedim bu islam alemine boyke dayatiloyor dedim hayır şer allahtan gelir kısmına gelince kimsenin inancını sorgulamak değil niyetim ama İslam alemi böyle teknoloji üretmeyip hayrı şerri allaha bıraktıktan Halep gibi tüm islam ülkelerinde ameliyat ta acı duymamak için narkoz yerine ayet okumak zorunda kalacaklar kesinlikle amacım siyaset değil güzel dinimiz ve din kardeşlerimiz allahın adıyla kaldırılmasın onların saf temiz duyguları somurulmesin insanlar uyansın tek amacım.bu

• Beğen
Tepkiler: huseyin-celik
Sizler benim yazdıklarımı okumayıp beni İslamiyeti cehaletle ozdeslestirmekle suçluyorsunuz bu din yani İslamiyet oku öğren ilim irfan üret diyor ama İslam.ulkelerinin başındaki insanlar islam halkını cahil bırakıyor sen düşünme ben senin yerine düşünürum siyaseti yapıyor ve sonuç islam halkı geri ve cahil kalıyor yoksa biz İslamiyeti İslamiyetin emrettiği gibi yaşasak zaten tevekkül etmeden evvel elimizden geleni yapmamız gerektiğini bilir öle allaha havale eder ve hayrı şerri Allâh (cc) den beklerdik ama işte bu dediklerimi okuyarak beni İslamiyeti kötülemekle suçlayan insanlar var İslamiyet hak dini herşeyiyle mükemmel islam ülkeleri yönetenler gerçek İslami yaşamamıza engel oluyorlar demek istediğim bu kalp kırdıysam özür dilerim sadece yeni hı bakış açısı açmaya calistim

-İslam bizi geri bıraktı ilerlemek için kiblemiz batı olmali

bu önerme 100-200 yıllık bi deneme ama olmadı..

cami-kilise arasi "saskin ördek" misali garip bi millet olduk.. din-dil-iman-tarih-kültür hepsinden vazgeçtik yine olmadı yine olmadı..

nerde yanlış yaptık acaba..

şimdi 2. şıkkı deneyecek bu millet;

-Islam/Kuran a sirtini degil yüzünü dönecek tekrar eskisi gibi

bakalım ne olcak..

zaman/tarih EN doğru, tarafsız hakemdir..

mevzu uzun, ince ve derin..

kesin olan bise varsa.. Tanrıyla yaptığı tüm pazarlıkları kaybetti insanoğlu, kazandım sandıkları dahil!

Bi Osmanli'dan 40 uyduruk devlet çıktı.. hepsini toplasan ceyrek bi Osmanlı etmiyor.. Ingiliz-siyonist oyunu/dehasi budur!

Suriye, Irak ne milletten olursa olsun hatta kedi-köpek olsun.. zulme rıza zulümdür.. er geç bu bulutlar dağılır.. zulüm devam etmez/edemez.. güneş çıkar insallah.

helal sana...
aynı şeyi düşünüyorum..
adam gidip kendi rızasıyla intahar ediyor..
öteki Allahtan geldi yapacak bişey yok diyor...
irade denilen olay var..
Allah bahşetmiş... öldürme yetkisini kendi kullanıp Allah etti diyor.
Aynı okuldaki sınavlar gibi..
sınavdan geçerse kendi geçer..
kalırsa hoca kıl'idi bıraktı derler..
ve daha binlerce örnek...
yine yazarım...
bize bu aralar böyle konular..
böyle düşünceler...
böyle adam gibi adamlar lazım..

• Beğen
Tepkiler: dewrim87