halepte ve musul da ve tüm islam coğrafyasında zor durumdaki Müslüman kardeşlerimiz için dua zamanı arkadalar
cevabı sen verirmisin..Şu dünyadaki fakir halkı cahil ülkelerin çoğunun ortak özelliği ne sizce?
Müslüman ülkeler tabikicevabı sen verirmisin..
okuması güzel olacak..
İşte sizce şu garip değil mi Müslümanı hıristiyani hepsi aynı dünyada aynı şartlarda var oldu neden hıristiyani Yahudisi kendini geliştirdi de müslümanlar sadece zülm gören kaldı çünkü müslüman liderler okuyan gelişen bilimle ilgilenen toplum değil cahil herşeyi allaha havale edio her gelenin allahtan geldiğine inanan cahil toplum istediler bugün bizim başımızdaki lider kendini nasıl çoban olarak nitelendiyorsa şuan ki müslüman ülkelerin liderleri çoban halkları koyun olmaktan öte gidemeyecek bu yanlış öğretilen dini yaşamaya devam ettikçe müslümanlık bu değil İslamiyetin ilk emri oku ama tabi kime anlatıyorum hepsi boşHangi Hristiyan toplum zulme uğrayıp da göç ediyor, hangi Yahudi toplum aman istiyor dünyadan? Anlaşılan bu dünyaya özgürlük adı altında başka şeyler giydiriliyor. İşte durum bu, Allah diyen değil de â��Ben Müslümanımâ� diyenler zulme uğruyor. Şüphesiz ki Allah katındaki tek dinin â��İslamâ� olması ve ebediyete hakim olması şeytanın ve kötü ruhların zoruna gidiyor !
İşte sizce şu garip değil mi Müslümanı hıristiyani hepsi aynı dünyada aynı şartlarda var oldu neden hıristiyani Yahudisi kendini geliştirdi de müslümanlar sadece zülm gören kaldı çünkü müslüman liderler okuyan gelişen bilimle ilgilenen toplum değil cahil herşeyi allaha havale edio her gelenin allahtan geldiğine inanan cahil toplum istediler bugün bizim başımızdaki lider kendini nasıl çoban olarak nitelendiyorsa şuan ki müslüman ülkelerin liderleri çoban halkları koyun olmaktan öte gidemeyecek bu yanlış öğretilen dini yaşamaya devam ettikçe müslümanlık bu değil İslamiyetin ilk emri oku ama tabi kime anlatıyorum hepsi boş
Osmangazi Üniversitesi fen edebiyat fakültesi tarih mezunuyum üzerine yine Osmangazi de Osmanlı tarihi üzerine yüksek lisans mezunuyum yani söylediklerim sallamadim sadece objektif bi ozelestiribenim kastetmek istediklerimle senin söylediginin hiç bir alakası yok..ikincisi ise tarihi bi araştır istersen osmanlı ilimle bilimle nice şeyler yaptı..müslümanlık ve islam hakkında böyle düşünmen senin bakış açındır..
ne demek işid sempatizanı sen halepteki bombardıman altındaki çocukların inlemesini duymuyor musun ne alakası var işid ile daeş ile o insanlar yiyecek ekmeğe muhtaç asıl sen savaş yanlısısın o zaman çocuklar hastane yok ilaç yok ameliyat oluyorlar acı duymamak için de ayetler okuyorlar duymuyor musunuz.Halep'te ve musul'da insanlar şehirleri kurtulduğu için kutlama yapıyorlar. Kim zor durumda biliyor musunuz? işid.. Suriye ordusu tüm çihatcı örgütleri şehirden temizledi. Yoksa siz işid sempatizanı mısınız?
hayırda Allahtan gelir şerde biz her şeyin Allahtan geldiğine inanıyoruz inanıyorum. bu cehalet mi. ikincisi baştakiler ne koyun ne de çoban senin gibi düşünmüyorum ve islam dini adı altında islamiyete senin zihniyetin darbe vurmaya çalışıyor. evet okumalıyız bilim üretmeliyiz bu doğru İslamiyet buna karşı değil ki lütfen bu forum da siyasi düşünceleri tartışmayalım.İşte sizce şu garip değil mi Müslümanı hıristiyani hepsi aynı dünyada aynı şartlarda var oldu neden hıristiyani Yahudisi kendini geliştirdi de müslümanlar sadece zülm gören kaldı çünkü müslüman liderler okuyan gelişen bilimle ilgilenen toplum değil cahil herşeyi allaha havale edio her gelenin allahtan geldiğine inanan cahil toplum istediler bugün bizim başımızdaki lider kendini nasıl çoban olarak nitelendiyorsa şuan ki müslüman ülkelerin liderleri çoban halkları koyun olmaktan öte gidemeyecek bu yanlış öğretilen dini yaşamaya devam ettikçe müslümanlık bu değil İslamiyetin ilk emri oku ama tabi kime anlatıyorum hepsi boş
Dedem osmanlı ne zaman 0rta doğudan balkanlardan çekildi o gün bu gün oralar cadı kazanı gibi kaynıyor.Sözümüz kendimizden öte gitmiyor.Güçlü bir ülke olsaydık yanıbaşımızda bu kadar zulüm ölüm olmazdı.Akdeniz bir türk gölü iken dünyayı 600 sene adaletle idare ederken dedelerimiz müslümandı.Geri kalmışlığın sebebini islamiyette aramamk lazım.
Ben siyasi bi düşüncemi atletmedim baştaki çoban olduğunu kendi mitinginde kendi söyledi ben ona bu yakıştırması yapmadım o bu halka koyun yakıştırmasıni yaptı yazdıgimi okursanız islam dini böyle yap demiyor dedim bu islam alemine boyke dayatiloyor dedim hayır şer allahtan gelir kısmına gelince kimsenin inancını sorgulamak değil niyetim ama İslam alemi böyle teknoloji üretmeyip hayrı şerri allaha bıraktıktan Halep gibi tüm islam ülkelerinde ameliyat ta acı duymamak için narkoz yerine ayet okumak zorunda kalacaklar kesinlikle amacım siyaset değil güzel dinimiz ve din kardeşlerimiz allahın adıyla kaldırılmasın onların saf temiz duyguları somurulmesin insanlar uyansın tek amacım.buhayırda Allahtan gelir şerde biz her şeyin Allahtan geldiğine inanıyoruz inanıyorum. bu cehalet mi. ikincisi baştakiler ne koyun ne de çoban senin gibi düşünmüyorum ve islam dini adı altında islamiyete senin zihniyetin darbe vurmaya çalışıyor. evet okumalıyız bilim üretmeliyiz bu doğru İslamiyet buna karşı değil ki lütfen bu forum da siyasi düşünceleri tartışmayalım.
helal sana...İşte sizce şu garip değil mi Müslümanı hıristiyani hepsi aynı dünyada aynı şartlarda var oldu neden hıristiyani Yahudisi kendini geliştirdi de müslümanlar sadece zülm gören kaldı çünkü müslüman liderler okuyan gelişen bilimle ilgilenen toplum değil cahil herşeyi allaha havale edio her gelenin allahtan geldiğine inanan cahil toplum istediler bugün bizim başımızdaki lider kendini nasıl çoban olarak nitelendiyorsa şuan ki müslüman ülkelerin liderleri çoban halkları koyun olmaktan öte gidemeyecek bu yanlış öğretilen dini yaşamaya devam ettikçe müslümanlık bu değil İslamiyetin ilk emri oku ama tabi kime anlatıyorum hepsi boş