Burada ne yapmaya çalışıyorsun onu anlamadımBakın kızmayın Osman ve Hamza kitabı böyle yazıyor
Burada ne yapmaya çalışıyorsun onu anlamadımBakın kızmayın Osman ve Hamza kitabı böyle yazıyor
Sayın kemal0103 biz burada yanlışlara verip veriştiriyoruz fakat bu konu biraz ağır yanlış kabul etmiyor , haddim olmayarak sonlandırmanızı rica ediyorum , beni yanlış anlamayın , biyere varmaz bu konu , başka konularda yine atışırız işallah.Bakın kızmayın Osman ve Hamza kitabı böyle yazıyor
izlemek yerine yazmaya karar verdim ama burası nasıl bir yer çözemedim. biri bana anlatır mı acaba? sadece izlemeye devam mı etsem ne yapsam.
izlemek yerine yazmaya karar verdim ama burası nasıl bir yer çözemedim. biri bana anlatır mı acaba? sadece izlemeye devam mı etsem ne yapsam.
Bu arada,haberlerde arnavutköyde,virüs bulgusuna rastlanmış.Hoşgeldin.
eğer az bilip,kendine çok güveniyorsan,sende yazmaya başlarsın,
Eğer çok bilip,az konuşan vede mülayim biriyseniz, bence hiç başlamayın,
bildiğini sananları izleyip,mesut olmakta iyi bir seçenek.
Sayın kemal0103 biz burada yanlışlara verip veriştiriyoruz fakat bu konu biraz ağır yanlış kabul etmiyor , haddim olmayarak sonlandırmanızı rica ediyorum , beni yanlış anlamayın , biyere varmaz bu konu , başka konularda yine atışırız işallah.
Irkçılık bilmiyorum da yusuf abi nette birkaç video denk geldi yeminle tiksindim yarasa corbasi ve canlı ahtapot gibi şeyler..bizim için tiksinç bir durum, ülkeye çinlileri almasak iyi olacak en azından bu aşı falan tam bulunana kadar, 14 gün kuluçka süresi varmış hastalığın çok sinsi bişey ve bugün yine ölenler olmuş hastalıktanSelam beyler,
dünya genelinde,çinlilere karşı corona'dan dolayı ırkçılık artmış.
şimdi birkaç haber sitesinde dinledim.
Yılanı nasıl doğruyolar öyle aynalı sazan gibi eti varIrkçılık bilmiyorum da yusuf abi nette birkaç video denk geldi yeminle tiksindim yarasa corbasi ve canlı ahtapot gibi şeyler..bizim için tiksinç bir durum, ülkeye çinlileri almasak iyi olacak en azından bu aşı falan tam bulunana kadar, 14 gün kuluçka süresi varmış hastalığın çok sinsi bişey ve bugün yine ölenler olmuş hastalıktan
Yılanı nasıl doğruyolar öyle aynalı sazan gibi eti var
köpeği canlı canlı,kızgın suya sıkıyorlar,Irkçılık bilmiyorum da yusuf abi nette birkaç video denk geldi yeminle tiksindim yarasa corbasi ve canlı ahtapot gibi şeyler..bizim için tiksinç bir durum, ülkeye çinlileri almasak iyi olacak en azından bu aşı falan tam bulunana kadar, 14 gün kuluçka süresi varmış hastalığın çok sinsi bişey ve bugün yine ölenler olmuş hastalıktan
Bu konuda size katılmıyorum, zaten çinliler bir çocuktan fazla yapamıyor bu otomatikman nüfusun yarıya düşmesi demek, böyle bir şey yapmalarına gerek yok zaten azalıyorlar.benim görüşte bu.selamlar.
Adamlar iki günde onlarca iş makinesiyle hastane niye kurdular o zaman.Kırsal alam için geçerli olmayan bir yasa bu dedikleriniz ve illegal yolla hala çocuklar meydana geliyor Çin de