Tarım cebimde uygulamasindan bakabilirsinYatan mazot gübre desteğini, mobil bankacılık değil de internet tarayıcısı üzerinden görebilir miyiz?
Tarım cebimde uygulamasindan bakabilirsinYatan mazot gübre desteğini, mobil bankacılık değil de internet tarayıcısı üzerinden görebilir miyiz?
Faizsiz demişlerdi bir dedikleri doğru çıksınArkadaşlar mobilden hububat avans kredilerini kontrol edin son odeme tarihi bugun %5 gibi faiz geçirmişler kredi ödenmış
Hesap simdi geri gelmiş kesintiler de tekrar bakanlik ödemişMobil de hububat avans kredi hesabı kapatılmış ne kadar destek yattı ne kadar kesildi hesap yok ancak karttan virman hesapta kalan destek görünüyor faiz kesilmemiş kasımda kullanmıştım bir kısmını
Mazot destek miktarı kadar mazot, gübre destek miktarı kadar gübremi alıyorsunuz nasıl oluyor alışveriş?Bana mazot gübre desteği alışveriş hesabı açılmış ve kartlarım menüsünde destek miktarı yatmıs
Ancak bugünden beri uğraşıyoruz
Karttan cektiremedim
Görünmüyor ve yanlış hesap no diyor
Çözebilen oldumu
Nasıl oldu hepsine gübre alınabiliyormu? Yada mazot?POS ta ayrı bir bölüm açılmış
Alışverişi o bölüm üzerinden yapılıyor
Sorunu çözdük
Tc no ile alakasi yok hepsi yattıBenim banka hesaplarında böyle hesap yok geçen seneler gibi TC numarasına göre mi yatiriyorlar anlamadım bu olayı?
Mobilden girip normal ziraat karta ekleme yapabilirsin abla tum hesaplari tek karta baglayabilirsin alisveri yaparken hesap no son rakam 5001 5005 5007 gibi hangi hesabı kullanacaksan post ta kartı takınca rakamı söyleyip o hesaptan çekebikirocak ayında yatan destekleri kullanmayanlar nasıl olacak.
bende başak kart olmadığından kullanamamıştım
bende tek hesap var zaten hesabı ben açmadım,destekleme hesabını dgeçen yıl kendileri açmışlardı.bugün yem bitkisi desteklemeleri yatmış ama mazot-gübre desteği adına yatan bir tutar yok ,Mobilden girip normal ziraat karta ekleme yapabilirsin abla tum hesaplari tek karta baglayabilirsin alisveri yaparken hesap no son rakam 5001 5005 5007 gibi hangi hesabı kullanacaksan post ta kartı takınca rakamı söyleyip o hesaptan çekebikir
Abla ziraat mobile girbende tek hesap var zaten hesabı ben açmadım,destekleme hesabını dgeçen yıl kendileri açmışlardı.bugün yem bitkisi desteklemeleri yatmış ama mazot-gübre desteği adına yatan bir tutar yok ,
sanki erken almayanlarınki normal yatması gereken tarihte yanişubat sonu mart baında yatacak diye hatırımda kaldı,
Buldum abi saklamislar resmenTc no ile alakasi yok hepsi yattı
Zaten hesap görünmüyor
Kart ayarlarından girip bakıcan orda virman hesabı bulucan
aynı fikirdeyim,Buldum abi saklamislar resmen