Hakkını vererek çalışıldığı zaman mutlaka bazı şeyler iyiye gidecektir.Ben 21 yaşındayım on seneden fazladır babama yardım ederim gerek hayvanların gerekse tarla işlerinde. Rahat bi 5 senedir de aklım erer babamdan hariç hesap kitap yaparım alternatifleri düşünürüm uygun zamanda babama da söylerim ki oda söylediklerimi saygı duyarak dinler gerek duyduğunda fikrimi sorar birlikte karar veririz ki 17 yaşında lise öğrencisi kardeşimin fikirleri de oldukça kıymetlidir bazı kararları almamızda sonuçta ne kadar çok alternatif o kadar verimli sonuç demek. Ama gelgelelim durumumuzda çok büyük bi ilerleme göremiyorum ben. Allah ' a şükür karnımız doyuyo bi döngüdür gidiyo şikayetimiz yok 8 10 tane büyük baş hayvanımız var ama her sene harman sonunda ektiğimiz hububattan çıkan kendi mazotuna gübresine ıvır zıvır masraflara yetmez işin içine buzağılar mutlaka girer 7 8 aylık buzağıları mecburen satar borçlerı öderiz. Ekerken tekrar baştan
Ben üniversite okuyorum kardeşim lise ikimizde dışarıdayız Allah başımızdan eksik etmesin babam bir gün bir istediğimize yok demedi kendinde yoksa da buldu. Diyeceğim o ki işçiliğini de kendimiz yaptığımız ekip biçtiğimiz büyüttüğümüz hayvanlar hepsi bi döngüde dönüp gidiyo bu günümüze şükürler olsun...