Şuan en iyi denizbank üretici kart mazotta 6 ay sifir faiz ilac gubrede 7 8 ay %4 Ffaizle
cemal yüzde 4 komisyon alıyormuş akaryakıtta.Şuan en iyi denizbank üretici kart mazotta 6 ay sifir faiz ilac gubrede 7 8 ay %4 Ffaizle
her opet noktası veriyormu,Petol ofisi aliyo opet almiyo abi
Bizim ilcede petrol ofisi opet ve teco da geciyo ama dedigin gibi bazi istasyonlarda gecmiyo hatta bazi petrol ofisleri bile vermiyoher opet noktası veriyormu,
burada bazı istasyonlar sorun çıkarıyor.
2.mesele ise bu deniz üretici karttan banada verdiler daha kulkanmadım.
buna dosya parası ve sigorta yapmaya kalkmasınlar varmı öyle bişey.
Yillik odemesi var hic kullanmasan bile belli bir miktar oduyosun kartin limitine goreher opet noktası veriyormu,
yemin olsun pazartesi götürür geri veririm.Yillik odemesi var hic kullanmasan bile belli bir miktar oduyosun kartin limitine gore
Senelik 200 tl ye yakin masrafi oluryemin olsun pazartesi götürür geri veririm.
kullanmadığım karta ne parası ödeyecem.
25 bin limitli hazırlamış aramışlar.
beni korkutmayın.
her opet noktası veriyormu,
Uretici kartin yillik ucreti var kullanmasanda oduyosun onu
Parayi istemiyolar saten zamaninda odemessen kullandiginda hesaba ekliyorlar odenmeyen masraflaritanıdığım ve bizzat şahit olduğum kişiler var 3 yıl iki yıl hiç kullanmayıp cebinde gezdiren var ücret yok ama sonradan kurallar değiştiyse bilemem o yüzden tarım bölümün deki memura sorun ayrıca bankalar hesap kesim diye bir sistem uyguluor denizbank 10 .ay olması lazım çektiğim tutar 5 ayı geçse bile o hesap kesim zamanına kadar ödeye bilirsin ama faiz alırlar normal sürede faiz yok kattan hariç yılda 1 defa ödemeli 2 veya 3 yıl vadeli parada alabilirsin ama hem kesinti hem faiz yüksek
........
..........
Abi bu limiti Kredi notuna goremi belirliyor yoksa cks ye göre miBenim limit 52 bin tl
330 lira sigorta ve masrafi oldu gecen sene
Ben 5 sene once aldimAbi bu limiti Kredi notuna goremi belirliyor yoksa cks ye göre mi
Teşekkür ederim ederim ama ne istiyor bu kartı verirkenBen 5 sene once aldim
Ilk limit 1500 du
Ikinci sene 4500
Ucuncu sene 12000
Dorduncu sene 23000
5. Sene 52 bin oldu
Her sene limiti doldurdum
Cks istiyo senin notuna gore hipotek ve kefilde isteyebilirTeşekkür ederim ederim ama ne istiyor bu kartı verirken