Çifçi için en faydalı kredi kartı

her opet noktası veriyormu,
burada bazı istasyonlar sorun çıkarıyor.
2.mesele ise bu deniz üretici karttan banada verdiler daha kulkanmadım.
buna dosya parası ve sigorta yapmaya kalkmasınlar varmı öyle bişey.

abi hem petrol ofisin de çalışıyorum hem kartı kullanıyorum kullanmadın zaman hem dosya masrafı hemde sigorta yok cebinde sıkıştıgın zaman kullanmak üzere taşıyabilirsin ama belli bir sürü sonra alış veriş kullanman gektiğnde güncellme amaçlı yeni çks isterler kullnmazsan sigota ve dosya masrafı yok ama emin olmak için yinede bankanın şubesindeki tarım dan sorumlu memura sor

ayrıca aynı karttan vakıfbank ta çıkardı hem faizi hem masrafları az şimdilik vakıfbankın tarım kartını tavsiye ederim
başakkart kullanışlı degil verdiği limiti yem gübre akaryakıt diye ayırıyor ayrıca hiç bir sorun yokken bazen pos cihazı hata verip çekmiyor ....tep sekerbank yapı kredinin bile var bu kartlardan ... ama amümkünse pek bulaşmayın ama zorda kaldıysanız bişey diyemem

Uretici kartin yillik ucreti var kullanmasanda oduyosun onu

tanıdığım ve bizzat şahit olduğum kişiler var 3 yıl iki yıl hiç kullanmayıp cebinde gezdiren var ücret yok ama sonradan kurallar değiştiyse bilemem o yüzden tarım bölümün deki memura sorun ayrıca bankalar hesap kesim diye bir sistem uyguluor denizbank 10 .ay olması lazım çektiğim tutar 5 ayı geçse bile o hesap kesim zamanına kadar ödeye bilirsin ama faiz alırlar normal sürede faiz yok kattan hariç yılda 1 defa ödemeli 2 veya 3 yıl vadeli parada alabilirsin ama hem kesinti hem faiz yüksek
........
..........

tanıdığım ve bizzat şahit olduğum kişiler var 3 yıl iki yıl hiç kullanmayıp cebinde gezdiren var ücret yok ama sonradan kurallar değiştiyse bilemem o yüzden tarım bölümün deki memura sorun ayrıca bankalar hesap kesim diye bir sistem uyguluor denizbank 10 .ay olması lazım çektiğim tutar 5 ayı geçse bile o hesap kesim zamanına kadar ödeye bilirsin ama faiz alırlar normal sürede faiz yok kattan hariç yılda 1 defa ödemeli 2 veya 3 yıl vadeli parada alabilirsin ama hem kesinti hem faiz yüksek
........
..........
Parayi istemiyolar saten zamaninda odemessen kullandiginda hesaba ekliyorlar odenmeyen masraflari

Allah düşürmesin
Mümkunse uzak durun
Zaten zor ona göre kazanç
Birde bankaya ayiriyorsun kazancindan
Şu veya bu şekilde bulaşınca gerisi geliyor
Sen bulasmadinmi derseniz bulaştım ama pişmanım
Bulasmayan arkadaşlarim var
Daha iyi durumları
Az olsun öz olsu kendinden olsun.