NEW HOLLAND T5 115 Electro Command Traktöre en düşük Beygir ve Tork uygulamanızda Kaç beygir güç ve tork geliyor.
Uygulamadan sonra yaklaşık 140-145 bg 590-600 nm civarın da tork değerlerine ulaşmaktadır.
NEW HOLLAND T5 115 Electro Command Traktöre en düşük Beygir ve Tork uygulamanızda Kaç beygir güç ve tork geliyor.
Meraba , bu uygulamadan sonra traktörde oluşabilecek maddi zarar çiftçiyi korkutuyor, olası bir arıza da çiftçinin maddi zararını karşılamaya yönelik kanuni bir sigorta sisteminiz var mı?Uygulamadan sonra yaklaşık 140-145 bg 590-600 nm civarın da tork değerlerine ulaşmaktadır.
Uygulamadan sonra yaklaşık 140-145 bg 590-600 nm civarın da tork değerlerine ulaşmaktadır.
Ben 130H.P 520N.M yi geçmesini istemiyorum. Beygir ve Tork ağırlığa göre fazla olursa patinaj çoğalır.
Meraba , bu uygulamadan sonra traktörde oluşabilecek maddi zarar çiftçiyi korkutuyor, olası bir arıza da çiftçinin maddi zararını karşılamaya yönelik kanuni bir sigorta sisteminiz var mı?
Bugün yapılan CASE Traktörümüz
Sana tavsiyem motoru 2200 devirden aşşağı koşma 1000 saate kadar , motor iyi gene açılsın ilerde çok rahat edersin.Mükendisler katiyetle karşı çıkyor zaten. Kapitalizmin tuzağına düşmeden gücü ucuza elde edebilirmiyiz onun peşindeyiz.
Abi 2200 devirde mazotmu dayanır onaSana tavsiyem motoru 2200 devirden aşşağı koşma 1000 saate kadar , motor iyi gene açılsın ilerde çok rahat edersin.
Nh ler zaten 2000 devirden aşşağı oek tad vermez.senede bi depo farkeder ama ilerde daha düşük devirde motor bayılmadan gider.Abi 2200 devirde mazotmu dayanır ona
Merhaba, kafamda deli sorular. Hala kararsızım.
Sadece yazılımla oluyomu bu işler, turbo basıncı var volan apırlığı bile farklı oluyormuş hp artıınca t 5120 yeni çıkmış iken hepiniz mühendis oldunuz diyen abini hatırla ben sıcak bakmıyorum.kullanıcı yorumuna bakmak gerekli yada nh fabrikasını ara vardır mühendisleri onlardan fikir al derim.
Meraba , bu uygulamadan sonra traktörde oluşabilecek maddi zarar çiftçiyi korkutuyor, olası bir arıza da çiftçinin maddi zararını karşılamaya yönelik kanuni bir sigorta sisteminiz var mı?
Sadece yazılımla oluyomu bu işler, turbo basıncı var volan apırlığı bile farklı oluyormuş hp artıınca t 5120 yeni çıkmış iken hepiniz mühendis oldunuz diyen abini hatırla ben sıcak bakmıyorum.kullanıcı yorumuna bakmak gerekli yada nh fabrikasını ara vardır mühendisleri onlardan fikir al derim.
Traktörler de 2 hafta içerisinde memnun kalmama durumunda iade yapıyoruz
3 yıl önce bu günlerde dedik ki; traktörü 1400-1900 devir aralığı kullanınız, en az yakıt bölgesidir.Toprak işlemede 1900-2000 devir kullanım tavsiye ettik.Klasik Fiat karakteristiğinde motor özelliği yoktur. 1900-2300 devir arası en az yakıt bölgesi bulunmuyor.Abi 2200 devirde mazot mu dayanır ona
Bu sorularla daha çok bilgilenmek istiyoruz amaç bu yoksa firmayı yada bu işi yapanları kötülemek değil , nasıl bir işlem yapıyorsunuz detaylı anlatırsanız insanlar daha olumlu bakabilir.Biz Yazılımlarımızı yaparken sağlık cercevelerin de yapıyoruz güç dağılımı eşit bir şekilde ve bu bizim ilk uygulamalarımız değil sürekli yapıyoruz bugüne kadar herhangi bir olumsuz dönüş ve iade söz konusu olmadı.
Mevsim itibariyle yaptırsak bile deneme şansımız yok. Hiç memnun kalmayıp fabrika ayarlarına dönmek isteyen oldumu? Uygulamayı kaç liraya yapıyorsunuz?