ÇEKİŞ BUDUR

Ynt: ÇEKİŞ BUDUR

Nohutta etmeseydik zarar,
Zetor almaya vermiştik karar,
Rabbim müsaade etmediyse ,
Karar ne işe yarar....

BEN BU zetora hasretiyle daha çok şiir bestelerim bea ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

şerefli1 link=topic=66599.msg780165#msg780165 date=1380648912' Alıntı:
Karar ne işe yarar....

::)) Muzaffer sende Ozan ' lık war ne de olsa o topraklardan nice üstadlar çıkmış...

Yürü arkandayız biz....

Hermiyas link=topic=66599.msg780175#msg780175 date=1380649377' Alıntı:
::)) Muzaffer sende Ozan ' lık war ne de olsa o topraklardan nice üstadlar çıkmış...

Yürü arkandayız biz....
murat abi benim iki amcamda şair zaten.. ok-*-s
birisi polislikden emekli kitabı var diğeri çiftçi kitabı var ama baskıya vermiyo :)

ALLAH razı olsun abim ok-*-s

Muzaffer.. yarın ilk iş Çekce bilen birini bulup senin şiiri tercüme ettircem, direk fabrikaya at gitsin, işçiler çalışırken marş olsun... zuha-*-s

Abiler ön dilgil demeyin hemen başlarım yazmaya... :)

Ufak motorlarda öne takılan 50-100 kg burun ağırlığı bile tekere, ön düzene zarar verebilirken...

Şimdi önden 1,5-2 metre uzakta 1800 kg bi yük-palet taşıyan bi motor düşünün! Zetor 90 kendi 3,5 ton civarındayken burnunda 1800 kg taşıyor. Ama ön tekerler-dingil SON LİMİTTE! Direksiyon ÇOK sertleşiyor, hatta arka tekerler yerdeymiş gibi gözükse de 4x42e almadan ilerlemek ÇOK zorlaşıyor...

Zetor 2008 sonrası zaten güçlü olan ön dingili %20 güçlendirdi, daha doğrusu CARRAO taktı..

Kepçeli traktörün canı=ÖN DİNGİL desek yeridir... ön dingil tüm uzunluğun tam ortasına bi yere denk geliyor aslında tüm ağırlık orya biniyor!

Haftada 1-2 tır-kamyon 1000-1800 kg arası palet ciddi bi iş yükü.. vasat bi motora ön düzen dayanmaz!

UÖZKAN.77 link=topic=66599.msg780184#msg780184 date=1380650053' Alıntı:
Muzaffer.. yarın ilk iş Çekce bilen birini bulup senin şiiri tercüme ettircem, direk fabrikaya at gitsin, işçiler çalışırken marş olsun... zuha-*-s

Abiler ön dilgil demeyin hemen başlarım yazmaya... :)

Ufak motorlarda öne takılan 50-100 kg burun ağırlığı bile tekere, ön düzene zarar verebilirken...

Şimdi önden 1,5-2 metre uzakta 1800 kg bi yük-palet taşıyan bi motor düşünün! Zetor 90 kendi 3,5 ton civarındayken burnunda 1800 kg taşıyor. Ama ön tekerler-dingil SON LİMİTTE! Direksiyon ÇOK sertleşiyor, hatta arka tekerler yerdeymiş gibi gözükse de 4x42e almadan ilerlemek ÇOK zorlaşıyor...

Zetor 2008 sonrası zaten güçlü olan ön dingili %20 güçlendirdi, daha doğrusu CARRAO taktı..

Kepçeli traktörün canı=ÖN DİNGİL desek yeridir... ön dingil tüm uzunluğun tam ortasına bi yere denk geliyor aslında tüm ağırlık orya biniyor!

Haftada 1-2 tır-kamyon 1000-1800 kg arası palet ciddi bi iş yükü.. vasat bi motora ön düzen dayanmaz!

umut abi çok teşekürler,,,
zetor görsün işte anadoluda ne hayranları var eccukda bu tarafa yönelsinler yoksa Osmanlı gibi çöker giderler anadoluyu kim unutursa yıkılmaya mahkumdur bir gün akp impratorluğuda yıkılacak....

öyle bir iş bulsam sırtımlada çekerim abi bayburtta baya iş var desene anlş-*s

şerefli1 link=topic=66599.msg780165#msg780165 date=1380648912' Alıntı:
Karar ne işe yarar....

BU nasıl abi ;D zuha-*-s

(Z)arar ettik nohuttan
(E)ktik bir umutlan
(T)ekrarı olsa yaşamın
(O)tururdun üstünde başımın
(R)akamların küçük yaptığın işten, ZETOR :D

(E)n başta rahatlığına
(R)engine kandım senin
(K)albimi çalmıştın benim
(U)zaklarda parçanı buldum senin ;D
(N)asılda sevmiştim seni
(T)aki ZETOR u görene kadar

muzaffer karcıoğlunun kalbinden... ;D ;D

Bu baş harflele yazmanın orjinal bi adı vardı ama neydi...

Kepçe yaptıracaklara ufak bi tavsiye FORKLİFT çatalı da alın, 1-1,5 tl farkı var ama değer... biz aslında biraz da arkaya ağırlık olsun diye aldık :)

İş olayı şöyle gelişti... Hidromek-JCB ' lerin çoğunda forklift çatalı var ama diyelim 1 tır/kamyon 10-20 palet git gel onları pek kurtarmıyo, nazlı giderler.. bizdeki hidromektede çatal var ama 1800 kg ' a kadar onu yormuyoruz zetor yetiyo hem de daha ekonomik... şimdi forklift işlerinin %90 ' ına onla gidiyoz, daha ideal...

Forumda ne cevherler varmış haberimiz yok
Yeni yetme motorlardan memnuniyet az arıza çok
Şeytan diyorki
Al Zetoru bunların gözüne sok... :)

55-46 link=topic=66599.msg780199#msg780199 date=1380650986' Alıntı:
(E)n başta rahatlığına
(R)engine kandım senin
(K)albimi çalmıştın benim
(U)zaklarda parçanı buldum senin ;D
(N)asılda sevmiştim seni
(T)aki ZETOR u görene kadar

muzaffer karcıoğlunun kalbinden... ;D ;D
??*-s ??*-s ??*-s ??*-s ??*-s ??*-s :S :S :S :S :S :S :S :S :S
şu kazmayı saksağanın kafasına vurun beni yormayın damın üstünde duruyo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

UÖZKAN.77 link=topic=66599.msg780209#msg780209 date=1380651504' Alıntı:
Bu baş harflele yazmanın orjinal bi adı vardı ama neydi...

Kepçe yaptıracaklara ufak bi tavsiye FORKLİFT çatalı da alın, 1-1,5 tl farkı var ama değer... biz aslında biraz da arkaya ağırlık olsun diye aldık :)

İş olayı şöyle gelişti... Hidromek-JCB ' lerin çoğunda forklift çatalı var ama diyelim 1 tır/kamyon 10-20 palet git gel onları pek kurtarmıyo, nazlı giderler.. bizdeki hidromektede çatal var ama 1800 kg ' a kadar onu yormuyoruz zetor yetiyo hem de daha ekonomik... şimdi forklift işlerinin %90 ' ına onla gidiyoz, daha ideal...

Forumda ne cevherler varmış haberimiz yok
Yeni yetme motorlardan memnuniyet az arıza çok
Şeytan diyorki
Al Zetoru bunların gözüne sok... :)
akrostiş abi :)
buda benim içimden gelenler :(

(T)aki görene kadar seni
(U)zaktın sanki
(G)ülüşün yeterliydi bana
(B)ırakıp gittin ama
(A)klım sende hala..... :(

şerefli1 link=topic=66599.msg780210#msg780210 date=1380651600' Alıntı:
??*-s ??*-s ??*-s ??*-s ??*-s ??*-s :S :S :S :S :S :S :S :S :S
şu kazmayı saksağanın kafasına vurun beni yormayın damın üstünde duruyo ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
sanata ve sanatçıya saygı lütfen ;D zuha-*-s

UÖZKAN.77 link=topic=66599.msg780265#msg780265 date=1380654352' Alıntı:
Şimdilik bi derslerine-okula yoğunlaş derim... :)
haklısın abi benim bu tavırlarıma bakmayın öyle çok kaptırdığım yok kendiimi sadece bugün aklıma geldi o kadar yoksa işim olmaz zaten bende bu ayran gönüllülük olduktan sonra bi kıza çok aşırı kapılmam heralde ;D

55-46 link=topic=66599.msg780273#msg780273 date=1380654707' Alıntı:
haklısın abi benim bu tavırlarıma bakmayın öyle çok kaptırdığım yok kendiimi sadece bugün aklıma geldi o kadar yoksa işim olmaz zaten bende bu ayran gönüllülük olduktan sonra bi kıza çok aşırı kapılmam heralde ;D

orası belli olmaz...
sen yemem diyende korkacan ;D ;D ;D