Case JxE 75 4wd Kabinli Klimalı 2021 model 220 bin tlye aldım henüz traktör gelmedi katalogunu dahi görmedim bilgisi veya duyumu olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Yeni üretiliyo şuan fabrikada bantdadır belki de hocam sözleşmeyi imzaladık75 e yok diye biliyorum ama
İleri geri mekanik mı yoksa powershutle mıYeni üretiliyo şuan fabrikada bantdadır belki de hocam sözleşmeyi imzaladık
Hayırlı olsun..Case JxE 75 4wd Kabinli Klimalı 2021 model 220 bin tlye aldım henüz traktör gelmedi katalogunu dahi görmedim bilgisi veya duyumu olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Traktörü görmeden nasıl aldın abi teknik bilgi şanzuman vs bilmeden kataloğunu bile görmedim diyosun iyi cesaret ama fiyat bu uçmuş piyasaya göre uygun duruyo 75 beygir için
Mekanik shuttle bu 75E.TT4 lerde power shuttle lar kaçırma yaptığı için bunu mekanik yapmışlar.Mekanik dediğimiz de debriyaja basıp geçenİleri geri mekanik mı yoksa powershutle mı
Teknik bilgilerini edindim.12+12 vites mekanik shuttleTraktörü görmeden nasıl aldın abi teknik bilgi şanzuman vs bilmeden kataloğunu bile görmedim diyosun iyi cesaret ama fiyat bu uçmuş piyasaya göre uygun duruyo 75 beygir için. Büyük ihtimalle yurtdisina verilen 75 a gibi bişey gelir.
Kasa aynı yanda kabartmaları var.bu uygun olduğu için bunu seçtim Jx75c yi yanimda 260 bin tlye sattılarTraktörü görmeden nasıl aldın abi teknik bilgi şanzuman vs bilmeden kataloğunu bile görmedim diyosun iyi cesaret ama fiyat bu uçmuş piyasaya göre uygun duruyo 75 beygir için. Büyük ihtimalle yurtdisina verilen 75 a gibi bişey gelir.
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsunHayırlı olsun..
Üstelik c lerde intercooler yok 75 e de intercooler var c yi aratmayacağını düşünüyorumKasa aynı yanda kabartmaları var.bu uygun olduğu için bunu seçtim Jx75c yi yanimda 260 bin tlye sattılar
75 A gibi olursa süper olurTraktörü görmeden nasıl aldın abi teknik bilgi şanzuman vs bilmeden kataloğunu bile görmedim diyosun iyi cesaret ama fiyat bu uçmuş piyasaya göre uygun duruyo 75 beygir için. Büyük ihtimalle yurtdisina verilen 75 a gibi bişey gelir.
İntercooler olmayınca daha iyi oluyor. İntercooler'da yağ buharı, yağlanma, derdi olmaz.Üstelik c lerde intercooler yok 75 e de intercooler var c yi aratmayacağını düşünüyorum
Intercooler sogutucu hocam eminim.220 nin tl nin 60 bin tl sini 30-30 olmak üzere iki yılda ödeyeceğimiz için cazip geldi.deniz bankdan 0 faizle 60 bin kredi kullandık.İntercooler olmayınca daha iyi oluyor. İntercooler'da yağ buharı, yağlanma, derdi olmaz.
Motor karakteristiği değiştiği için traktörün yürümesi değişecektir.
Traktörün sağında bakarsanız su soğutmalı ek soğutucu bulunuyor.
Bu EGR cooler mı yoksa su soğutmalı İntercooler soğutucu mudur?
Sizce iyi bir seçim mi?Bu seri tutarsa traktör prim de yapar.Tutmazsa da zarar ettirmez diye düşünüyorum.Bizim işimizi her türlü görür. 2017-2018 75c ler 220 bin civarında.Intercooler sogutucu hocam eminim.220 nin tl nin 60 bin tl sini 30-30 olmak üzere iki yılda ödeyeceğimiz için cazip geldi.deniz bankdan 0 faizle 60 bin kredi kullandık.
Hayırlı olsun, power shuttle kaçırma yapıyor derken ne kast ettniz?Mekanik shuttle bu 75E.TT4 lerde power shuttle lar kaçırma yaptığı için bunu mekanik yapmışlar.Mekanik dediğimiz de debriyaja basıp geçen
Hayirli olsun güle güle kullaninCase JxE 75 4wd Kabinli Klimalı 2021 model 220 bin tlye aldım henüz traktör gelmedi katalogunu dahi görmedim bilgisi veya duyumu olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Stop edince sanziman boşa cikiyo,traktor viteste gitmez olayi bunlarda yokya onu diyo heraldeHayırlı olsun, power shuttle kaçırma yapıyor derken ne kast ettniz?