Case Jx75E 4wd Kabinli Klimalı 2021 model

Hayırlı olsun...Güle güle kullanın..
jx75c lerin motoru avrupa sanırım piyasada ondan çok tutuluyor..ama bir kompresörü bile yok üzerinde o kadar paraya satılan traktörün..
Eyvallah hocam daha iyisi sizin olsun.Maalesef koymuyorlar kompresör.75C kendini ispatlamış bir seri tabiki de.75E daha yeni giriyor piyasaya.16.5 cm daha uzun ve intercool var.Bakalim nasıl bi etki yapacak.Bir de 75c den 40-50 bin daha ucuz.

hayırlı olsun İnşallah,2020 model 40 saatte 240 bine sattılar,ankara gölbaşında,bu modelin c ler ile farkı sadece motor ve şatılmı acaba
doğrudur hocam 2021 75c yi de gölbaşında 260 bine satmışlardı.Görünen en bariz fark bu ikisi.16.5 cm daha uzun 75E dolayısıyla zıplaması daha az olur.75C nin silindir hacmi 3.2,75E nin silindir hacmi 3.9 75C de intercoolr yok 75E de intercoolr var.75C 305 Nm tork,75E 296 Nm tork.Bir de 75E yi 76 bg yapmışlar:)

doğrudur hocam 2021 75c yi de gölbaşında 260 bine satmışlardı.Görünen en bariz fark bu ikisi.16.5 cm daha uzun 75E dolayısıyla zıplaması daha az olur.75C nin silindir hacmi 3.2,75E nin silindir hacmi 3.9 75C de intercoolr yok 75E de intercoolr var.75C 305 Nm tork,75E 296 Nm tork.Bir de 75E yi 76 bg yapmışlar:)
Bir de ikinci el traktörlerde 1 modelde 10 bin tl oynuyor hocam

tekrardan hayırlı olsun tekerine taş değmesin İnşallah, bizde alacağız çok fazlada anlamıyoruz traktörlerden 75c almaya karar verdik gibi ama sıfır alacak kadar tarım yapmıyoruz temiz ikinci el mantıklı bir traktör bulmaya çalışıyoruz kısmet,2017 model buldum bir tane 3.500 saatte bununda nerdeyse tamamını yem karmada yapmıştır. bunun traktöre fazla bir zararı olur mu acaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

tekrardan hayırlı olsun tekerine taş değmesin İnşallah, bizde alacağız çok fazlada anlamıyoruz traktörlerden 75c almaya karar verdik gibi ama sıfır alacak kadar tarım yapmıyoruz temiz ikinci el mantıklı bir traktör bulmaya çalışıyoruz kısmet,2017 model buldum bir tane 3.500 saatte bununda nerdeyse tamamını yem karmada yapmıştır. bunun traktöre fazla bir zararı olur mu acaba arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Hocam yem karmanın nasıl bir etkisi olur onu bilmiyorum ama 0 ile ıkinci el arasında çok fiyat farkı olmadığı için ben 0 a yöneldim.3500 saat de az bi saat değil bence.Daha düşük saatte bulup almanızı tavsiye ederim nacizane.

Günde 1 saat yem karsa 3 yılda 1000 saat eder yaklaşık..sadece yem işi olmayabilir..ustaya göstermeden hiçbirşey anlayamazsın 2.el traktörde.

Bizim traktörde 3066 saate geldi, çift, tırmık, tiller, diskaro, ekim, ilaç, gübre, nakliye , ot ve silaj biçim her işi yapıyor.
Muayeneden bugün geçtik, 188 TL . 6 yaşına girdi.
Kullanan kişi traktörü düzgün kullanmışsa zararı olmaz.
Temizlik ve bakımlarını zamanında yapmışsa alınabilir.

Günde 1 saat yem karsa 3 yılda 1000 saat eder yaklaşık..sadece yem işi olmayabilir..ustaya göstermeden hiçbirşey anlayamazsın 2.el traktörde.

Bizim traktörde 3066 saate geldi, çift, tırmık, tiller, diskaro, ekim, ilaç, gübre, nakliye , ot ve silaj biçim her işi yapıyor.
Muayeneden bugün geçtik, 188 TL . 6 yaşına girdi.
Kullanan kişi traktörü düzgün kullanmışsa zararı olmaz.
Temizlik ve bakımlarını zamanında yapmışsa alınabilir.
çok teşekkür ederim ustam Allah razı olsun, halen araştırma yapıyorum bir atımlık mermimiz var denk getirmeye çalışıyoruz bakalım nasip