Çok teşekkürler hocam daha iyisi gönlünüzce sizin olsun.Hayırlı olsun.
Allah utandırmasın.
Piyasa şartlarına göre fiyat çok makul duruyor.
MF 5708S , 480 000 TL ye olan yerde uygun almışsınız.
Çok teşekkürler hocam daha iyisi gönlünüzce sizin olsun.Hayırlı olsun.
Allah utandırmasın.
Piyasa şartlarına göre fiyat çok makul duruyor.
MF 5708S , 480 000 TL ye olan yerde uygun almışsınız.
Stop edince sanziman boşa cikiyo,traktor viteste gitmez olayi bunlarda yokya onu diyo
Doğru hocam bir de traktör ileri giderken çat diye geri çekince ya da geri giderken çat diye ileri gidince ariza olasılığı artıyormuş diye duydum.Stop edince sanziman boşa cikiyo,traktor viteste gitmez olayi bunlarda yokya onu diyo heralde
Elektro hidrolik sistemli her şanzıman için geçerli bu gayet doğal birsey. Benim traktörümdede var bugüne kadar biryere gitmedi mekanik sistemli olandan daha konforlu daha az sorunlu. Teknoloji yani...Stop edince sanziman boşa cikiyo,traktor viteste gitmez olayi bunlarda yokya onu diyo heralde
Doğrudur hocam ama E serilerini mekanik yapmışlar,maliyeti düşürüp daha ucuza satabilmek içindir.Elektro hidrolik sistemli her şanzıman için geçerli bu gayet doğal birsey. Benim traktörümdede var bugüne kadar biryere gitmedi mekanik sistemli olandan daha konforlu daha az sorunlu. Teknoloji yani...
Bence maliyeti düşürüp daha fazla kar elde etmek için.Doğrudur hocam ama E serilerini mekanik yapmışlar,maliyeti düşürüp daha ucuza satabilmek içindir.
Mekanik olması bir yana mekik kolu sol tarafta kullanım açısından zahmetli. Sağ tarafta vitesler gibi olsa power shuttle aramassın. Sol el direksiyonu kontrol etmeli öyle daha pratik.Doğrudur hocam ama E serilerini mekanik yapmışlar,maliyeti düşürüp daha ucuza satabilmek içindir.
Ne olursa olsun hocam ikinci el fiyatlarını gördükçe 60 bin tl si 2 yıl faizsiz ödemeli 75E almak hem de 220 bine bana mantıklı geldi.2021 model 2 yıl garantili ne olduğunu bilmediğim 2017 modellere 220 vereceğime bunu tercih ettim pişman da değilimBence maliyeti düşürüp daha fazla kar elde etmek için.
Hangi modellerde sağda hocam?Mekanik olması bir yana mekik kolu sol tarafta kullanım açısından zahmetli. Sağ tarafta vitesler gibi olsa power shuttle aramassın. Sol el direksiyonu kontrol etmeli öyle daha pratik.
Chn'de levye ya da power shuttle ı sağ tarafta göremezsiniz. Başak 2075 s de mekik kolu sağ tarafta bildiğim tek model bu. 65c levyeli kullanıyorum solda olması bana göre daha iyi diğer elimle lift i kullanıyorum ahenk içinde akıyor her şey.Hangi modellerde sağda hocam?
New hollandda pek yok F100 serileri var onlarda sağda. Ford, Same, Deutz, Valtra, Fendt, Tümosanın bazı modellerinde var.Hangi modellerde sağda hocam?
65c ler 4 piston 65e ler 3 piston c ler daha üstün duruyor e lerden.biz de bu zamana kadar ortadan viteslerle büyüdük hocam sıkıntı yokChn'de levye ya da power shuttle ı sağ tarafta göremezsiniz. Başak 2075 s de mekik kolu sağ tarafta bildiğim tek model bu. 65c levyeli kullanıyorum solda olması bana göre daha iyi diğer elimle lift i kullanıyorum ahenk içinde akıyor her şey.
Teşekkürler daha iyisi sizin olsunHayırlı olsun
Power shuttle olunca park kilidi şartElektro hidrolik sistemli her şanzıman için geçerli bu gayet doğal birsey. Benim traktörümdede var bugüne kadar biryere gitmedi mekanik sistemli olandan daha konforlu daha az sorunlu. Teknoloji yani...
Hayırlı olsun Allah utandırmasın ne tür tarımla uğraşıyorsunuz kaçlı pulluk takılacak arazi ve toprak yapınız65c ler 4 piston 65e ler 3 piston c ler daha üstün duruyor e lerden.biz de bu zamana kadar ortadan viteslerle büyüdük hocam sıkıntı yok
Hayırlısı olsun inşallah iyi günlerde kullanınNe olursa olsun hocam ikinci el fiyatlarını gördükçe 60 bin tl si 2 yıl faizsiz ödemeli 75E almak hem de 220 bine bana mantıklı geldi.2021 model 2 yıl garantili ne olduğunu bilmediğim 2017 modellere 220 vereceğime bunu tercih ettim pişman da değilim
O 3 piston olduğu için çok rağbet görmedi diye düşünüyorum.Suan case sitesinde de 65e 4wd Kabinli klimalı 200 bin tl.Çok mantıklı değil gibi.75E ara motor ve 4 piston olduğu için 220 bin tl ye gayet ideal duruyor nacizane fikrim.Geçen sene 65 E vardı oda görünmedi piyasada
Eyvallah hocam daha iyisi sizlerin olsunHayırlısı olsun inşallah iyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun...Güle güle kullanın..Kasa aynı yanda kabartmaları var.bu uygun olduğu için bunu seçtim Jx75c yi yanimda 260 bin tlye sattılar