onlarada aslında yüksek fiyata geliyormuş.Iyikide almamissiniz bayiler ne tuturabildigine satiyor aklinizda bulunsun liste fiyatinin 20 25 bin.altina bayilere geliyor bayilerin kar payi bu ona gore pazarlik ta direnmenize yardimci olur
onlarada aslında yüksek fiyata geliyormuş.Iyikide almamissiniz bayiler ne tuturabildigine satiyor aklinizda bulunsun liste fiyatinin 20 25 bin.altina bayilere geliyor bayilerin kar payi bu ona gore pazarlik ta direnmenize yardimci olur
Kurdan dolayi Traktor fiyatlarinda ciddi artis var yerli dedigimiz traktorun bile %80 i dsaridan geliyor montaj sanayimiz var hal boyle olunca fiyatlar uctu yerlisinden avrupasina kadaronlarada aslında yüksek fiyata geliyormuş.
aynen bende aynı düşüncedeyim. ben erkuntu arızalarından dklayı satıyordum onuda yaptırdım şimdilik idare eder biziKurdan dolayi Traktor fiyatlarinda ciddi artis var yerli dedigimiz traktorun bile %80 i dsaridan geliyor montaj sanayimiz var hal boyle olunca fiyatlar uctu yerlisinden avrupasina kadar
Suan sifir traktor almak cok zor ikinci el temiz bir traktor almak daha karli sifir alsan 500 saate acilana kadar tat vermez fazla yakar az ceker en guzeli temiz 600 700 saatte traktor
150 160 bine ikinci el secenek cok farmal 95c 105c cok rahat bulunur sizede 95c yakisir
Biliyorum erkunt ile maceralarinizi erkuntculari case ci yapiyoruz [emoji1] saka bir yana insallah butcenize gonlunuze uygun bir traktor bulursunuzaynen bende aynı düşüncedeyim. ben erkuntu arızalarından dklayı satıyordum onuda yaptırdım şimdilik idare eder bizi
valla servislerden yediğim kazığın haddi hesabı yok. kızdım satıyordum sanayide ucuz yapan bir tamirciyle tanıştım 3 de 1 fiyatına yapıyor birde sağlam yapıyor o yüzden vaz geçtimBiliyorum erkunt ile maceralarinizi erkuntculari case ci yapiyoruz [emoji1] saka bir yana insallah butcenize gonlunuze uygun bir traktor bulursunuz
keşke alsaymışız çok pişman oldum almadığımıza.75c şuanda 160 bin çok para ama alanlarla konuşuyorum çok memnunlar