Ah o lift otamatik ömür torpusuBereketli olsun hocam, kalibrasyon da benim fikri mi patentleyip üreticilere satman lazım, insanlar bu nedenle Universal mibzer den uzak duruyor, yoksa son derece keyifli makinalar.
Case in, liftOmatic, olmasa daha iyi olacakmış sanki, genel durumu güzel ve pratik,
Bereketli olsun hocam, kalibrasyon da benim fikri mi patentleyip üreticilere satman lazım, insanlar bu nedenle Universal mibzer den uzak duruyor, yoksa son derece keyifli makinalar.
Case in, liftOmatic, olmasa daha iyi olacakmış sanki, genel durumu güzel ve pratik,
Kolay gelsin yeni ekipmanın hayırlı olsun
Ben şahsen fiyat bakımından ve bu mibzerde ilklerden biri oldugu için GünGör derim, biraz daha para verecek olursam ve kaliteli olsun dersen,irtem derim.hms de güzel makina, fiyatını bilemiyorum, bölge olarak size daha yakın, yabana atılacak bir ürün değil. Müşteri memnuniyeti ne önem veren bir firma,Hocam 2 makinayıda biliyorsunuz
Güngör mu HMS mi?
Ben şahsen fiyat bakımından ve bu mibzerde ilklerden biri oldugu için GünGör derim, biraz daha para verecek olursam ve kaliteli olsun dersen,irtem derim.hms de güzel makina, fiyatını bilemiyorum, bölge olarak size daha yakın, yabana atılacak bir ürün değil. Müşteri memnuniyeti ne önem veren bir firma,
Geçen hafta teslim aldığımız yeni
Emrah kardeşim eline emeğine sağlıkmibzerimiz ile çörek otu ekimini Nail Yetek abimin teşrif etmesiyle gerçekleştirdik ilk izlenimlerimiz gayet güzel Darısı balta ayak mibzer düşüncesi olan arkadaşlara...
İyi Seyirler....
[video=youtube;JjOAMRg7wPg]
Hms pişman etti bizi biraz daha kullan anlarsın.Geçen hafta teslim aldığımız yeni mibzerimiz ile çörek otu ekimini Nail Yetek abimin teşrif etmesiyle gerçekleştirdik ilk izlenimlerimiz gayet güzel Darısı balta ayak mibzer düşüncesi olan arkadaşlara...
İyi Seyirler....
[video=youtube;JjOAMRg7wPg]