Maşallah, JCB den daha serisin, operatörlük geçmişin var sanki,
Sagol Nail abi 20 sene ön kepceli 285 kullandık ondan caseye gecince biraz hız farkı oluyor.Az bucukta bekoloder kullanmislıgımızda var.
Maşallah, JCB den daha serisin, operatörlük geçmişin var sanki,
Öyle durumlarda boşaltma yerin kadar yere yakın git. Boşaltma yerine geldiğinde kaldırıp boşaltırsın kepçeyi. Yoksa dediğin gibi sıkıntı çıkarır.Arada bir arka kalkıyor tehlikeli degil mi o durumlar
Arada bir arka kalkıyor tehlikeli degil mi o durumlar
Traktörün ön ağırlıklarını arkaya takıver.Evet arkada agırlik olmayınca kalkıyor düzgün kullanılırsa pek tehlike yaratmıyor en fazla traktör burnunun üstüne dikilir.Normalde ön kepce kullanırken arkaya agırlik olsun diye agir bir ekipman takıyoruz ama bu videoyu çektigimiz zamanlar acik besi temizliyecektik oradada traktör kendi ancak manevra yaptıgi icin arkasına birsey takmıyoruz.
Oda olabilir ama bu traktörun arka jantlarında birer agırlik daha olsa boyle hafif kepce islerinde agırligı yetecek 100 hp gücünde kepceli traktörlerde böyle kepce islerde arkaya hic agırlik takmadan çalısıyorlar arka agır olunca ekstra agırliga ihtiyac kalmıyor.Bu videoda traktörün arkasında agırlık olsa daha hızlı çalısırdı
Sagolun ön kepce ile çalismak hem kolay hem zevkli bir isCase yede bu yakışmış kullanımda güzel çalışma kolay gelsin...
Biz kepceyi kullanmadıgımiz zamanda sadece ön kovayı söküp catal traktörün üzerinde duruyor o nedenle traktör bosta giderkende arkada agırlik istiyor bana göre ön kepceli traktörlerin arka teker agırlikları aynı traktörün kepcesiz olanına göre fazla ve lastikleri genis olmalı.Arka jantlara takılan ağırlığı sürekli üzerinde taşırsın bu da sana boş zamanlarda yakıt sarfiyatına sebep olur. Arka kollara çalışacağın zaman takabileceğin ağırlık olursa daha avantajlı olursun.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boşta çalışırken de aynı sorun varsa dediğin doğru. Ben sadece kepçe ile çalışırken arkası kalkıyor anladım.Sagolun ön kepce ile çalismak hem kolay hem zevkli bir is
Biz kepceyi kullanmadıgımiz zamanda sadece ön kovayı söküp catal traktörün üzerinde duruyor o nedenle traktör bosta giderkende arkada agırlik istiyor bana göre ön kepceli traktörlerin arka teker agırlikları aynı traktörün kepcesiz olanına göre fazla ve lastikleri genis olmalı.
Boşta çalışırken de aynı sorun varsa dediğin doğru. Ben sadece kepçe ile çalışırken arkası kalkıyor anladım.
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.