case jx75c mi? deutz 4070 e mi? new holland tt4 75 mi?

arkadaşlar ben hem case hemde deutz 65 liklerine pazarlık yaptım. aynı modelde tamı tamına 25 bin tl fark var. acaba 25 bin lira farka case değer mi?

case de 2017 nin kasın ayında çıktı power shuttle arkadaşlar. 2018 modellerindede var. benim pazarlık yaptığım traktörde 2018 ve ben görmedim power shutle özellikler sordum var dediler. power shuttle olduğunu belirten görünüş olarak bir fark varmı? öğrenmek için.

case de 2017 nin kasın ayında çıktı power shuttle arkadaşlar. 2018 modellerindede var. benim pazarlık yaptığım traktörde 2018 ve ben görmedim power shutle özellikler sordum var dediler. power shuttle olduğunu belirten görünüş olarak bir fark varmı? öğrenmek için.
Traktora bin denemek icin kullan ileri geri kolunu debriyaja basmadan ileri geri oynat ps nin ne olduğunu biliyosundur

85 95 benim için çok büyük kompak bir traktör lazım bana. benim traktörümün en ağır kullandığı makine balya makinesi. onu dan 4 piston farkından dolayı 65 lik yeter diye düşünüyorum. deuzt alsam 75 lik alırım 65 yetmiyor çünkü balya da sorun oluyor.

arkadaşlar ben hem case hemde deutz 65 liklerine pazarlık yaptım. aynı modelde tamı tamına 25 bin tl fark var. acaba 25 bin lira farka case değer mi?
Sizin bütçeniz nedir ? Bütçesi kısıtlı olup tumosan alanda var. O kadar parayı verdikten sonra 25 bin için case tercih edin hem ikinci eli Değerli olur hemde p.satil var. Ama bana deutzda olur işimi görürüm diyorsanız orası ayrı, diğeri diğerinden ucuz diye iş yapmaz arıza açar diye kaide yoktur eğer öyle olsaydı servislerin önü boş olurdu: )

arıza olarak bakmadım konuya da deuzt ile pazarlık yapıp
Abi cıtâyı iyice yükselttin bu iş maxxum a kadar gider 65 75 derken 95 olcak [emoji846]
doğru söylüyorsun valla :) 95 büyük gelir bana ama anlaşılırsa düşünülür. ikinci traktör almak zorunda kalırım yanına küçük.5327267060 traktör resimlerini, bilgilerini ve fiyatını whatssapdan gönderebilirsiniz 65 c ve 95c nin değerlendirmeye alırız.

Sizin bütçeniz nedir ? Bütçesi kısıtlı olup tumosan alanda var. O kadar parayı verdikten sonra 25 bin için case tercih edin hem ikinci eli Değerli olur hemde p.satil var. Ama bana deutzda olur işimi görürüm diyorsanız orası ayrı, diğeri diğerinden ucuz diye iş yapmaz arıza açar diye kaide yoktur eğer öyle olsaydı servislerin önü boş olurdu: )
arıza olarak bakmıyorum olayada deuzt ile pazarlık yapıp case ye gidiyorsak sebebi deuztsun parça pahalılığı ve ikinci el piyasası yoksa deuztsunda üstün olduğu konular var.

Yada hepsini bırak, gel td75 bluemaster(jx75 maxpro) ps al, hepsinden çok çeker, daha oturaklı çektiği gibi yakar da, parçası bol ve ucuz, kafan yakıt hariç geride kalmaz. Td65d ps varsa o da olur.

POWER SHUTLLE 2017 MODEL ÜSTÜ AZ KULLANILMIŞ NEW HOLLAND TT50 İLE TAKAS YAPABİLECEK JX75C VARSA ARADA ANLAŞILIR. HERKESİN BİLGİSİNE.