Power shutlePs dediğiniz ne oluyor acaba ona göre cevap vereyim.
case de 2017 nin kasın ayında çıktı power shuttle arkadaşlar. 2018 modellerindede var. benim pazarlık yaptığım traktörde 2018 ve ben görmedim power shutle özellikler sordum var dediler
05327267060 düşünürüz anlaşılırsa.450 saatte 65c var 2017 ps bi düşünün
05327267060 düşünürüz anlaşılırsa?Ikıncı el 95c düşünür musunuz?
Çok ama çok temiz bir traktör.sadece 420 saatte 2016 model ikinci el traktor kredisine uygundur.
Traktora bin denemek icin kullan ileri geri kolunu debriyaja basmadan ileri geri oynat ps nin ne olduğunu biliyosundurcase de 2017 nin kasın ayında çıktı power shuttle arkadaşlar. 2018 modellerindede var. benim pazarlık yaptığım traktörde 2018 ve ben görmedim power shutle özellikler sordum var dediler. power shuttle olduğunu belirten görünüş olarak bir fark varmı? öğrenmek için.
ne olarak değer, yakıt performans kullanım kolaylığı?Deutz kullanmadım ama jxc kullanıyorum. Bence 25 bin liraya değer.
onu biliyorum da case görünüş olarak bir fark oluyor mu diye sordum? mesela shutle kolu değişiyor mu?Traktora bin denemek icin kullan ileri geri kolunu debriyaja basmadan ileri geri oynat ps nin ne olduğunu biliyosundur
onu biliyorum da case görünüş olarak bir fark oluyor mu diye sordum? mesela shutle kolu değişiyor mu?
Pahalıysa vardır bir hikmetiarkadaşlar ben hem case hemde deutz 65 liklerine pazarlık yaptım. aynı modelde tamı tamına 25 bin tl fark var. acaba 25 bin lira farka case değer mi?
Abi cıtâyı iyice yükselttin bu iş maxxum a kadar gider 65 75 derken 95 olcak [emoji846]Ikıncı el 95c düşünür musunuz?
Çok ama çok temiz bir traktör.sadece 420 saatte 2016 model ikinci el traktor kredisine uygundur.
Sizin bütçeniz nedir ? Bütçesi kısıtlı olup tumosan alanda var. O kadar parayı verdikten sonra 25 bin için case tercih edin hem ikinci eli Değerli olur hemde p.satil var. Ama bana deutzda olur işimi görürüm diyorsanız orası ayrı, diğeri diğerinden ucuz diye iş yapmaz arıza açar diye kaide yoktur eğer öyle olsaydı servislerin önü boş olurdu: )arkadaşlar ben hem case hemde deutz 65 liklerine pazarlık yaptım. aynı modelde tamı tamına 25 bin tl fark var. acaba 25 bin lira farka case değer mi?
doğru söylüyorsun valla 95 büyük gelir bana ama anlaşılırsa düşünülür. ikinci traktör almak zorunda kalırım yanına küçük.5327267060 traktör resimlerini, bilgilerini ve fiyatını whatssapdan gönderebilirsiniz 65 c ve 95c nin değerlendirmeye alırız.Abi cıtâyı iyice yükselttin bu iş maxxum a kadar gider 65 75 derken 95 olcak [emoji846]
arıza olarak bakmıyorum olayada deuzt ile pazarlık yapıp case ye gidiyorsak sebebi deuztsun parça pahalılığı ve ikinci el piyasası yoksa deuztsunda üstün olduğu konular var.Sizin bütçeniz nedir ? Bütçesi kısıtlı olup tumosan alanda var. O kadar parayı verdikten sonra 25 bin için case tercih edin hem ikinci eli Değerli olur hemde p.satil var. Ama bana deutzda olur işimi görürüm diyorsanız orası ayrı, diğeri diğerinden ucuz diye iş yapmaz arıza açar diye kaide yoktur eğer öyle olsaydı servislerin önü boş olurdu: )