1600 devırle yolmu bıter la Allah ne verdıyse basacannnnn
Guzel havanin tadini cikarta cikarta gidiyoruz senin gibi kafesin icinde kapali deilizki acelemiz yok temiz hava serin serinn.
1600 devırle yolmu bıter la Allah ne verdıyse basacannnnn
Guzel havanin tadini cikarta cikarta gidiyoruz �� senin gibi kafesin icinde kapali deilizki acelemiz yok temiz hava serin serinn.��
2-3 kere bızım koye dıpgaz gıdıp gelse bu yorumu yapmazdı aga değil 1600 1000 devrı gecmezdı sonra
la bı gıt defa tam gaz bn eskden geldım krallan bılıonmu sen
100 lt aldığını düşünüyorum deponun. Her bir ara 20 lt olsa 5 kademe var. Demekki 20 lt yakmış 48 km de. Mazot 3,48 olduğunu düşünelim 20*3,48---69,6 TL gayet iyi bence.
100 lt aldığını düşünüyorum deponun. Her bir ara 20 lt olsa 5 kademe var. Demekki 20 lt yakmış 48 km de. Mazot 3,48 olduğunu düşünelim 20*3,48---69,6 TL gayet iyi bence.
Aga bizim tümo 8175 yermi bu armonileri çekmeye acaba.
burda bi yanlışlık var bence 48 km de 69tl çok fazla benim 75c 15 km de 12 türk lirası mazot yaktı .siz 69 tlye güzel diyorsanız benim motor koklamış ozaman ...
Konu ile alakasız ama yeni traktörlerde yol vitesi olsa hiç fena olmaz en azından seçenek olarak 1500 Dev dak 40km'sa hız iyidir candır
Eskiler de ağır hizmet tipi aks var.Yapılan iyileştirmelerle çok daha iyi olmuş.Yeni seri Farmall C lere yol vitesi eklenmiş, dingil mesafesi artmış ve arka kovanları ağır hizmet tipi olarak değiştirmişler.
Eskiler de ağır hizmet tipi aks var.Yapılan iyileştirmelerle çok daha iyi olmuş.
Doğrudur fren mekanizması da değişik çünkü.Bizim Sakarya bayisi 115c için o fiyat demişti.Gayet güzel traktör yapmışlar yakıt silindir hacminden mi crd motordan mı bilmem gayet güzelBu arka aks farklıymış detayını bilmiyorum. Fiyat olarak 105c ye 240.000tl stoklarla sınırlı. Yeni gelecek partide aynı traktör 330.000tl civarlarında olacakmış.