CASE IH JX75 C YE 4LÜ 12 NO PULLUK TAKILIRMI.

bi tavsiye benden sesini videoya çek tam gaz ver ara gazı çek sonra bi izle bakalım resmen porçe sesi çıkıyo manyak bişey bende bundan önce 54c vardı yavaş gittiğim çok nadirdir mazot aklıma bile gelmezdi ama bunda tam tersi basarken aklımdan hiç çıkmıyor gözüm hep ibrede ama yapcak bişey yok gülü seven dikenine katlanır atla devemi farketçek bu varsın 10 lira fazla yaksın değer;)

350 tl lik mazot aldım 100 dönüm de 280 tl lik mazot yaktı. Dönüme 2.8 tl yaktı.bazen 1. Vítes bazen 2 .vites çok seri.bana göre.yolda tam gaz yaptım.2400 d/dak. Geçmedi.13.6 r36 cant..

tarladaki yakıtı güzelmiş ben daha tarlada pek denemedim tırtıkale paketleri yapıldımı mısır çiftleri başlayacak ozaman görücez .bişey sorucam benimkinde 16.9r30 lastik var mısır arasına girmemde bi sıkıntı olurmu baya enli bi lastik ara sürmede 2 teker diş mesafesi 1.94 cm mısır arası 2.10 cm inşallah sıkıntısız girer girmesse ince balon büyük canta geçicem değiş tokuş yapılan yerler varmı acaba

Arkadaşlar az şuan yeni tarladan geldim.sabah 10:00 da bindim,saat 21:40 da eve geldim .100 dönüm yere 13 lü tiller çektim.az sonra gece Vardiyasına gidicem. Yorulmadan desem ayrıdır. İşte case jx c bu demek bence.

abi cok güzel özetlemişşin sonuna kadar katılıyorum daha once kendı traktörüm ıle de defalarca gubre doldurdum arka kepce ıle erkunt 70 ile bır gun doldurdum her tarafım agrıdı case gercekten yormuyor ınsanıı konfor varr

Önceki traktörüm 165'ti bunu aldığımda bi kaç gün zıplamasına alışamadım. Konforlu traktör babam 77 yaşında bide arkadaşı var oda Mf aldı ikiside çok iştahlı biniyorlar. Babam anneme takılıyor yandaki koltuğa seni bindirecem kemeride takarız makaram sarı bağlar türküsünü söyleyerek gezeriz diye,annemde ben delimiyim niye beni bağlayacan diye kızıyor :) Allah herkese en iyilerini nasip etsin. Köydeki arkadaşta 178 mf var oldumu şimdi tarladan geldinmi üstünde iki parmak toz olacak,kulakların gece yarısına kadar çınlayacak diyor :)

Fotoda görünen 13 lü tiller tamamen yapımı bana aittir.ayakları yaysan markadır.

Resimler ve ekler

• 20160312_112043.jpg
    20160312_112043.jpg
    2.2 MB · Görüntüleme: 59
  • 20160312_112032.jpg
    20160312_112032.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 62
  • 20160312_184654.jpg
    20160312_184654.jpg
    884.3 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
abi cok güzel özetlemişşin sonuna kadar katılıyorum daha once kendı traktörüm ıle de defalarca gubre doldurdum arka kepce ıle erkunt 70 ile bır gun doldurdum her tarafım agrıdı case gercekten yormuyor ınsanıı konfor varr

kardes benim 75c nin hidrolik kaldırma kollarından yukarı kaldırdığım zaman kıtır kutur sesler geliyor bu ne anlama geliyor sizce bi arızamı var .hatta bi tarla sürme videom var aşağıda , sesi duyabilirsiniz artı traktörün performansı nasıl sizce... https://www.youtube.com/watch?v=ISHZhwiRlLc

kardes benim 75c nin hidrolik kaldırma kollarından yukarı kaldırdığım zaman kıtır kutur sesler geliyor bu ne anlama geliyor sizce bi arızamı var .hatta bi tarla sürme videom var aşağıda , sesi duyabilirsiniz artı traktörün performansı nasıl sizce... https://www.youtube.com/watch?v=ISHZhwiRlLc
o ses standart ama kaçırma vs oluyorsa garantiden hidrolik piston gömleğini değiştirirler :D kalkıp indiğini sesle anlıyorum arkaya bakmayınca :D performans güzel seri 1 le çok iş kaçıyor 160 dönüm yere 7 li çizel attım tarla tek parça 155 litre yakıt yaktı 75c tav toprak güzeldi ilk kez patlatma çekildiği için salabildiğimce saldım şase gömme her zaman olmasa da bağlantı noktalarına 4-5 parmak kalacak mesafede sürüm oldu Bu C serilerinde küçük jant teker kullanacaksın onu bunu bilmem daha çok çekiyor 65 ler 55 ler fln :D

abi ses narmol yukten dolayısıyla traktordekı baglantı kollarından gelıyor yagdanlık ıle bıraz yag damlat duzelmesı lazım .performans güzell seri 2 ile gıtmesı lazım casenın orada

o ses standart ama kaçırma vs oluyorsa garantiden hidrolik piston gömleğini değiştirirler :D kalkıp indiğini sesle anlıyorum arkaya bakmayınca :D performans güzel seri 1 le çok iş kaçıyor 160 dönüm yere 7 li çizel attım tarla tek parça 155 litre yakıt yaktı 75c tav toprak güzeldi ilk kez patlatma çekildiği için salabildiğimce saldım şase gömme her zaman olmasa da bağlantı noktalarına 4-5 parmak kalacak mesafede sürüm oldu Bu C serilerinde küçük jant teker kullanacaksın onu bunu bilmem daha çok çekiyor 65 ler 55 ler fln :D

yolda da gitmiyorr kücük cantlı olan :) haklısın vıtes hızları daha cok uygun kucuk cantlarda

benim saldığım derinlikte mümkün değil 2 ile çekmez ama burda tek çeker asılıyor çift çekere geçmemiş tam kolu yukarı çekince geçiyormuş ama öleyken yardırıyor değilmi. birde sabahları soğuk olduğu için sanırım, ön taraftan cızt cuzt diye kısa ama keskin bi ses geliyor ama 1.2 saniye içinde geçiyor motor çalıştıktan sonra ertesi sabaha kadar yapmıyor geçengün 650 saat bakımı vardı servise söyledim kayışı söktü taktı bakımlar yapıldı ama gene aynı ne olabilir acaba bu garanti 2 ay sonra bitecek büyük bi arıza çıkarmı acaba altından.ve birde serviste hidrolikten gelen sesleri söyledim kaldırma biraz zayıf olduğu için ayar kollarındaki çevirme demirlerinden geliyor dedi kapasiteyi yükseltik basınc ayarından artık yapmaz dedi faydası oldu ama gene biraz yapıyor bende ford 3600 var 81 model aynı aletleri ona takıyorum ondan bile tık ses gelmiyor ve hiçbir traktördede duymadım sanırım ama yapıldıktan sonra herhangi ağır bi alet takmadım ..

benim saldığım derinlikte mümkün değil 2 ile çekmez ama burda tek çeker asılıyor çift çekere geçmemiş tam kolu yukarı çekince geçiyormuş ama öleyken yardırıyor değilmi. birde sabahları soğuk olduğu için sanırım, ön taraftan cızt cuzt diye kısa ama keskin bi ses geliyor ama 1.2 saniye içinde geçiyor motor çalıştıktan sonra ertesi sabaha kadar yapmıyor geçengün 650 saat bakımı vardı servise söyledim kayışı söktü taktı bakımlar yapıldı ama gene aynı ne olabilir acaba bu garanti 2 ay sonra bitecek büyük bi arıza çıkarmı acaba altından.ve birde serviste hidrolikten gelen sesleri söyledim kaldırma biraz zayıf olduğu için ayar kollarındaki çevirme demirlerinden geliyor dedi kapasiteyi yükseltik basınc ayarından artık yapmaz dedi faydası oldu ama gene biraz yapıyor bende ford 3600 var 81 model aynı aletleri ona takıyorum ondan bile tık ses gelmiyor ve hiçbir traktördede duymadım sanırım ama yapıldıktan sonra herhangi ağır bi alet takmadım ..

hıdrolık basıncını artırmanızı tavsıye etmem pompanın kafasını patlattıgını soyledı servıs c serılerınde 160 bar mevcut dıger maxpro serılerınde 180 barın dusuk olmasındakı etken hıdrolık debısının fazla olması cekı kollarındakı butun heryerı bır guzel yaglayın asıkları pımlerı felan bırde oyle deneyınn calısırken gelen sese gelecek olursak mars motorundan kaynaklanıyorr mars motorunun dıslısı tozdan dolayı dıslıyı hemen cekmedıgı ıcın o sesı yapıyor acıp temızleyebılırsınızz

peki bu şekilde kullanmaya devam edersem ileride büyük bi arıza çıkarırmı.traktörümde bunlar harici bi sıkıntı tok allaha şükür .peki bu saydığım şeyler sizinde başınıza geldimi:confused: