Peki arkadaşlar bende jx65c var. Traktörde üç tane orta kol takılacak yer var. Pullukta orta kol ortaya mı, aşağıya mı, yoksa üste mi takılacak?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hassasiyet dediğiniz çamurluktan taraftaki mi oluyor?hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
pulluk cızel kultıvator gıbı ekıpmanlarda traktordekı en alt delıgı kullanmanızı onerırım tırmık dıskora gıbı toprak ustu ekıpmanda orta delık . traktor arkası kepce surgu bıcak bom gıbı ekıpmanlarda en ust deelık bu ekıpmanlar hem agır hemde hassıyet gerektırmez
pulluk larda da 2 adet delık var ara kolu taktıgınız delık en ust delıgı secın
hassıyet ayarlarında ıse hassıyet kolunu (kendınız den taraftakı kol) 8 ile 10 deger arasında tutun dıger alcaklık yukseklık kolunu ıstedıgınız gıbı yarlayabılırsınız hassıyetı 9 degerınde tuttugunuzda sert topraklarda bıle gayet performanslı bır surum yaparsınızz
not tarlandan cıktıgınız da hassıyetı en asagıya ındırıp oyle yola cıkın traktorunuzun pıstonları zarar gormemıs olur
hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasıp etsın
pulluk cızel kultıvator gıbı ekıpmanlarda traktordekı en alt delıgı kullanmanızı onerırım tırmık dıskora gıbı toprak ustu ekıpmanda orta delık . traktor arkası kepce surgu bıcak bom gıbı ekıpmanlarda en ust deelık bu ekıpmanlar hem agır hemde hassıyet gerektırmez
pulluk larda da 2 adet delık var ara kolu taktıgınız delık en ust delıgı secın
hassıyet ayarlarında ıse hassıyet kolunu (kendınız den taraftakı kol) 8 ile 10 deger arasında tutun dıger alcaklık yukseklık kolunu ıstedıgınız gıbı yarlayabılırsınız hassıyetı 9 degerınde tuttugunuzda sert topraklarda bıle gayet performanslı bır surum yaparsınızz
not tarlandan cıktıgınız da hassıyetı en asagıya ındırıp oyle yola cıkın traktorunuzun pıstonları zarar gormemıs olur
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hassasiyet dediğiniz çamurluktan taraftaki mi oluyor?
Traktörde En üst deliği en az hassasiyet olduğunu söylemişsiniz. Aslında en alt delik ağır işler için en üst delik hafif işler için. En alt delikde hassasiyet az olduğu için ağır işlerde her zorlamada pulluk havaya kalkmayacaktır.
Jx75b almayı düşünüyorum. 65b kullanan birisi olarak tavsiye edermisiniz.tarlada da rahat kullanabilirmiyim.ve ileride parca sıkıntısı olur mu nh td4b modeliyle parçaları uyumlu olur mu acaba?Benim öğrenmek istediğim alt bağlantı kollarının yere paralel bakması lazım. Pulluk çatıısında yere paralel olması lazım.
Peki orta kolda yere paralelmi bakacak. En iyi sürüm ve ekipman ayarı için.
Jx75b almayı düşünüyorum. 65b kullanan birisi olarak tavsiye edermisiniz.tarlada da rahat kullanabilirmiyim.ve ileride parca sıkıntısı olur mu nh td4b modeliyle parçaları uyumlu olur mu acaba?
videoları youtube de var. case jx65b ile newholland 65-56 çekişmesi. case deki kişi benim.Karşılaştırma videolarını merak ettim, bekliyor olacağım.
[video=youtube;AsTQSABP_uQ]https://www.youtube.com/watch?v=AsTQSABP_uQ[/video]videoları youtube de var. case jx65b ile newholland 65-56 çekişmesi. case deki kişi benim.
case bağ sürümü yazarsanız ordada var.
The hoca görüşleriniz için sağolun.devir aralığı genelde 1300 de kullanıyorum yetiyor aslında. Biraz fazla gaz verdimmi yani 1500 devirlerde mazot ulaştıramam buna. Hemde gereksiz yere bağırıp duruyor.
Tam torku 1250/1400 devirlerde yakalıyor deniliyor teknik bilgilerde.
Tt55 4wd hangi devirde kullan malıyım pulluk 3lü 14 ünlü otomatik yakıtı nasıl düşürürüm..
Fiat motorlarda. En ideal yakit tuketim 1600 1800. Devirlerinde sagliyor. Perkins motorlarda 1500 kurtariyor cunku 1300 lerde guclu. 1500 ideal oluyor perkinse fiat mitorda 1500 toparlar. 1800 tam ideal olur.Tt55 4wd hangi devirde kullan malıyım pulluk 3lü 14 ünlü otomatik yakıtı nasıl düşürürüm..
The hoca
Merhaba. Haklı olabilirsiniz bilmiyorum. Bildiğim ne kadar gaz o kadar mazot. Gaz ibresini 1600 devire sabitliyorum işe girince 1300 devire düşüyor. Şimdi ben 1600 devirde mi yoksa 1300 devirde mi motoru kullanıyorum.
Foruma yakıt diyagramlarını (çizelge) vermiştim.Bizde 75C kullanıyoruz.Motor yüke binince 1600 devir tavsiye ederim.