Biz 4lü 11inc aldık, çeker herhalde, birde bunların debriyajı hep böyle sertmi yoksa bizim aldığımız arızalımı? Bebeler basamıyor jx 70 2011 model
Halatını degiştir yumusar sertlestikce degiştireceksin
Biz 4lü 11inc aldık, çeker herhalde, birde bunların debriyajı hep böyle sertmi yoksa bizim aldığımız arızalımı? Bebeler basamıyor jx 70 2011 model
Halatını degiştir yumusar sertlestikce degiştireceksin
Case mi aldin abi. Halat kullanimdan dolayi toz almistir icine. Ustten 10 numara yag dok abi. Faydasi oluyor. Yinede degistirmeni tavsiye ederim yarim baskida kalir debriaj balatasinin erken bitmesine neden olurÖyle ise kolay, biz servis bulamadık tanıdık bir ustaya götürmeyi planlıyorduk
Case mi aldin abi. Halat kullanimdan dolayi toz almistir icine. Ustten 10 numara yag dok abi. Faydasi oluyor. Yinede degistirmeni tavsiye ederim yarim baskida kalir debriaj balatasinin erken bitmesine neden olur
Anladim abi hayirli olsun muhtaraMuhtara aldık, daha doğrusu beni 277 G almaya götürdü, sonra kıvırdı Case aldı, biz halatı değiştirelim, önce söküp aynısını bulmak lazım, muhtemelen TD 65 uyar
Anladim abi hayirli olsun muhtara
Sasirdim bir an masseyden nasil vazgectin diye. Saka bir yana Hersey gonlunce olsun abi
Td 65d ile jx70. Ayni. Ufak farkliliklar disinda. Birebir uyar. Rahat bulunur
Td 65 kullanmistim biraz sertti debriaji.
Dogrudur jx70 ve td 65 hakkinda sizin.kadar teknik.bilgiye sahip deilim. Yinede bir kolayligi vardir depo sokup takmak zor isJx 70 de mazot deposunu indirmeden degişmiyordu halat cok dar ara td 85 lerde indirmeden degişiyorum
Dogrudur jx70 ve td 65 hakkinda sizin.kadar teknik.bilgiye sahip deilim. Yinede bir kolayligi vardir depo sokup takmak zor is
Muhtar maldan anliyormus abi [emoji3]Muhtara aldık, daha doğrusu beni 277 G almaya götürdü, sonra kıvırdı Case aldı, biz halatı değiştirelim, önce söküp aynısını bulmak lazım, muhtemelen TD 65 uyar
Jx 110 var hassasiyeti mili kirildi arka sol aks bilya dagitti kronik arizalarindan bizim basimiza gelenler yakit ve cekisi guzel
Ben Case den anlamıyorum [emoji846] yine gelip sıkıntıları bana soruyor, servise gönderdim; bayisini bulmuş, service yok [emoji3] demişler, zaten ihtiyaçtan yokmuş, zaten arıza yapmıyor demişler.Muhtar maldan anliyormus abi [emoji3]
Ben Case den anlamıyorum [emoji846] yine gelip sıkıntıları bana soruyor, servise gönderdim; bayisini bulmuş, service yok [emoji3] demişler, zaten ihtiyaçtan yokmuş, zaten arıza yapmıyor demişler.
Bu aradaBen Case den anlamıyorum [emoji846] yine gelip sıkıntıları bana soruyor, servise gönderdim; bayisini bulmuş, service yok [emoji3] demişler, zaten ihtiyaçtan yokmuş, zaten arıza yapmıyor demişler.
Bu arada; turbo yağ borusunun her iki ucundan da yağ kaçırıyor, acaba orada oring mi var ? Söküp bakalım mı?
Hava borusu değil, motor bloğundan turbo miline yağ veren borudan, yağ girişimi geri dönüşümü ona bakmadım.Hiç bişi yok kelepce sıkmıyordur hava kacırıyorsa cekmez kelepcelerini yada hortumunu degiştirin
Hava borusu değil, motor bloğundan turbo miline yağ veren borudan, yağ girişimi geri dönüşümü ona bakmadım.
Söktük bakalım, turbo yağlanmış,[emoji846] halatı sökmek işkence, birde fayda etmezseBende oring hatırlamadım üst kapak contasını degiştirdigimde turboyu da sökmüştüm oring hatırlamıyırum demir ince boru
Abi masallahiniz var [emoji122] turboda yag varsa motor yag yakiyordurSöktük bakalım, turbo yağlanmış,[emoji846] halatı sökmek işkence, birde fayda etmezse
Benim hiç turbolu aracım olmadı bunu biliyonmu[emoji846] bazen şükrediyorum halime, bilgim iyidir bu konuda, bu durum masraf demek. Muhtar kayıtsız, Almanya gibi işleri var[emoji3]Abi masallahiniz var [emoji122] turboda yag varsa motor yag yakiyordur
[emoji23] gecmis olsun abi bir kere sağlamlaştırdınizmi bi daha zor ariza yapar [emoji28] ustaya bagli case laf etmeyin abi [emoji3] 265 teknojisi teketme abi 135 teknojisine en yakin suan onlar [emoji4]Benim hiç turbolu aracım olmadı bunu biliyonmu[emoji846] bazen şükrediyorum halime, bilgim iyidir bu konuda, bu durum masraf demek. Muhtar kayıtsız, Almanya gibi işleri var[emoji3]