yaptırdık benimki güzel olduda kuzenin kinin avans ayarını bozuk olmuş bügün tekrar gelicek lerdi
Avans ayarı bozuk olmuş ne demek?yaptırdık benimki güzel olduda kuzenin kinin avans ayarını bozuk olmuş bügün tekrar gelicek lerdi
Hayır motor Başak 2075hemen anlatayım durumu motor c serisi mi
Pompa motordan sökülür hiç bızıklanmadan gönderilir ve Aynı şekilde geldiğinde de hiç oynamadan yerine takmak gerekli doğru mu anladım.pompa motordan söküldükden sonra pompa miline bi aparat takılarak pompanın ekseni işaretleniyor ayar yapıldıkdan sonra aynı şekilde motora takılması için siz pompayı söktükden sonra pompayı hiç çevirmeden özen dizele göndermeniz gerekir orda atölyede bahsettiğim gibi aparat bağlanır pompanız dijital ayar makinasında ayarlanır tekrar aparat vasıtası ile motordan söküldüğü eksene getirilir pompa size geldiğinde aynı şekilde takılırsa her hangi bi sorun yaşanmaz
Siz kendiniz mi söktünüz yoksa sanayide bir ustaya mı söktürdünüz.aynen sökülürken dikkatli bişekilde eksenini bozmadan sökmelisiniz sökmeden önce özen dizelle iletişime geçerseniz yardımcı olurlar
Verdiğin cevaplar için teşekkür ederim.ben eskişehirliyim köy şehire yakın özen dizel kendisi gelip söktü ben de yardım ettim onlara c serilerinin pompasını sökmek biraz zor eksen kilitleme civatası filan var biz gelip sökeriz dediler
yaptırdık benimki güzel olduda kuzenin kinin avans ayarını bozuk olmuş bügün tekrar gelicek lerdi
teşekkürler [emoji3]
az once gectım uluderden suan ozen dızeldeyımTamam aga tanışırız eskişehire uludereye yolun düşer ise
bizim köye gelicekler di
evet gelcekler ıyı ayarlan trakkulup uyesı dedım