Komprösör kaça mal oldu bilgi verirmisiniz
Agroair firmasını arayın sorun *0 (544) 645 53 81 referans olarak beni söyleyebilirsiniz yardımcı olurlar tavsiye ederim 2-3 yıldır kullanıyorum ben
Komprösör kaça mal oldu bilgi verirmisiniz
Emrah abi ne kadara yaptırdın
Pompa ayarı abi
Ben anlamadım gitti bizim servise diyorum lda yı gösteriyorum bunun ayarı varmış içinde bişeyler yapıyorlarmış traktör serileşiyormuş diyorum o bana dönüyor pompayı sökelim enjektörleride diyor pompacısı var ona gönderiyoruz ayarlıyor pompayı diyor bende diyorum bu lda yı açtıracam bunun bi ayarı varmış diyorum.. Tamam pompa ayarlanacak diyor kim haklı burda benmi ustamı?
Lda bu işin neresinde, bizim servis hiç lda dan bahsetmiyor pompayı söküp pompacıya yolluyorlarpompa ıllakı sokulcek enjektore gerek yok
He pompanın üstünde lda onu biliyoruz, bizim servis pompa ayarı yapılıyor diyor brn diyorum aha bu lda bunun bi ayarı varmış oda yok pompayı enjektörü söküp pompacı ayar cekiyor sonra takıyoruz motorun fişek oluyor diyor burda pompa yaptırıp memnun kalan çok lda dan bi haberlerPompa sokulmuyor pompanın üstünde pompayi kurcalatma
Pompa enjektör sökmeye gerek yok LDA varsa üzerinden ayar yapılır 5 dakikalık bi işlem , sıktıkça her diş 6 hp arttırır dedi bizim usta 2 diş sıktı bayağı fark etti makinayla sökülmüş pancar tarlasında ilkin 5.5 kmh yaparken ayardan sonra 9 kmh'ye çıktı 4 - 14 Alpler kalın şase kamalı pulluk'la.Ben anlamadım gitti bizim servise diyorum lda yı gösteriyorum bunun ayarı varmış içinde bişeyler yapıyorlarmış traktör serileşiyormuş diyorum o bana dönüyor pompayı sökelim enjektörleride diyor pompacısı var ona gönderiyoruz ayarlıyor pompayı diyor bende diyorum bu lda yı açtıracam bunun bi ayarı varmış diyorum.. Tamam pompa ayarlanacak diyor kim haklı burda benmi ustamı?
Traktör'deki tamamen farklı Hamdi buna hiç benzemiyor.Tabi çekiyle aynı orantıda yakıtta artıyor amma gözün görmüyor onuhttps://youtu.be/3cr_XEqtyJY
Bosch pompalardaki lda sistemi video da gorundugu gibi. Boylede bir ayar yapilabiliyor. Guc artirimi olur. Ama yakitta da artis olur . Pompa ile lda nin uzman kisiler tarafindan ayarlanmasi yakit ve cekis daha iyi olur
Bosch pompa daki lda sistemi boyle Baki. Casenin iveco motordaki. Dyeyim sizinkiler farkli olabilir.bu videodaki gibi ls 70 in lda sini actik 5 dk da cekis artti ama yakitta ciddi gozle gorulur bir dusus saglanmadi. Ama pullukta 2 vites arttis sagladi. Yakit dusmemesi traktorun saati yuksekt 4600 saatlerde idi oda etkili olabilirTraktör'deki tamamen farklı Hamdi buna hiç benzemiyor.Tabi çekiyle aynı orantıda yakıtta artıyor amma gözün görmüyor onu
Pompa enjektör sökmeye gerek yok LDA varsa üzerinden ayar yapılır 5 dakikalık bi işlem , sıktıkça her diş 6 hp arttırır dedi bizim usta 2 diş sıktı bayağı fark etti makinayla sökülmüş pancar tarlasında ilkin 5.5 kmh yaparken ayardan sonra 9 kmh'ye çıktı 4 - 14 Alpler kalın şase kamalı pulluk'la.
Biz boşami para verdik bak üsten oluyormuş [emoji3]
Burda nerde lda deyip tutturuyon diyolar o işi yapacak yok bi öğrenmişler pompa ayarıPompa enjektör sökmeye gerek yok LDA varsa üzerinden ayar yapılır 5 dakikalık bi işlem , sıktıkça her diş 6 hp arttırır dedi bizim usta 2 diş sıktı bayağı fark etti makinayla sökülmüş pancar tarlasında ilkin 5.5 kmh yaparken ayardan sonra 9 kmh'ye çıktı 4 - 14 Alpler kalın şase kamalı pulluk'la.
Banada pompa ve enjektörleri sök gönder masrafın 1.500 tl tutar demişlerdi rakam çok uçuk geldi göndermedim.Bizim usta baskı balatayı değiştirirken hemen LDA'yı 2 diş sıktı motor oldu canavar yakıt düştü çekiş bayağı bi arttı.Motor tam yük altına girdiğinde kara duman varsa pompa enjektör ayarı yapılır dedi usta yoksa ekstra masrafa gerek yok beygir arttırımı LDA üzerinden yapılır dedi.Tümosanlara hep bu şekil yapıyor beygir arttırımını LDA üzerinden.Burda nerde lda deyip tutturuyon diyolar o işi yapacak yok bi öğrenmişler pompa ayarı