Murat cırcır böceğine bağladı iyice yazılım çizilim derken nadasları bahara bırakacak [emoji3]
O vakit pat patın case 85 den rotovatörde az yakmasına bir acıklık getirin gobel illede pat pat diyor.NH T5 115 ile MC Cormick C95 Max pullukta denenmiştir, hiç alakası yok.
Yok abi ya gezmesinide biliyoz ama öncelik iş haftaya köydeyim inşallah bu ara iyi yagış alıyoz. Yaksın gözümde yok konforu yeter ama yazılım şart zora gelmiyoMurat cırcır böceğine bağladı iyice yazılım çizilim derken nadasları bahara bırakacak [emoji3]
Hocam ikisi aynı bg ve güçte değil bence yanlışınız var [emoji6]NH T5 115 ile MC Cormick C95 Max pullukta denenmiştir, hiç alakası yok.
Biz yapamazsak şöför tutarız ağam napalım tarla boş kalacak hali yok[emoji28] yapamıcak gibime geliyor artık çiftçilik yaramadı gobele yarın yok pulluk şöyle dicek[emoji23][emoji23]
Haklısın hüso helede benim altımda hiç acımam motora köküne kadar salarım ne çekiyosa o bizde kum sürmüyoz la [emoji85]Çorumlunun altında her motor yakar Murat abi
Bende öle yapacam hem arabaya hemde motora attırcam kesin.Kesinlikle yazılım
Mc Cormick üzerindeki Perkins motor , pat pat üzerinde varsa neden olmasın, doğrudur. Hem de şanzıman da ayrıdan yağ pompası bulunuyor, tarla viteslerindeki basınçlı yağlama %13 e kadar güç aktarımını iyileştirir ama şanzıman kedi gibi miyavlar.O vakit pat patın case 85 den rotovatörde az yakmasına bir açıklık getirin gobel ille de pat pat diyor.
Teşekkürler hocam anladım ben anlamayan varsa sorsun söleyim [emoji6]Mc Cormick üzerindeki Perkins motor , pat pat üzerinde varsa neden olmasın, doğrudur. Hem de şanzıman da ayrıdan yağ pompası bulunuyor, tarla viteslerindeki basınçlı yağlama %13 e kadar güç aktarımını iyileştirir ama şanzıman kedi gibi miyavlar.
Rotovatör genelde sürüngen veya süper sürüngen vitesle ek güç arttırımı açılmış olarak, motor anma gücü kullanılarak çekilir.
Farmall C , seri olarak çapalama motorudur, yazlım motor grafiğini iyileştirecektir.
Mc Cormick üzerindeki Perkins motor , pat pat üzerinde varsa neden olmasın, doğrudur. Hem de şanzıman da ayrıdan yağ pompası bulunuyor, tarla viteslerindeki basınçlı yağlama %13 e kadar güç aktarımını iyileştirir ama şanzıman kedi gibi miyavlar.
Rotovatör genelde sürüngen veya süper sürüngen vitesle ek güç arttırımı açılmış olarak, motor anma gücü kullanılarak çekilir.
Farmall C , seri olarak çapalama motorudur, yazlım motor grafiğini iyileştirecektir.
Abi bu lastikler zaten sana kafadan 1 litre fazla yaktırır[emoji2][emoji2]Pulluk ve rotavatörde dönüme 3 lt yakıyor traktör 2016 model şu an 670 saatte genel olarak memnunuz ama agır işte mazotu resmen içiyo kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ekli dosyayı görüntüle 55032Ekli dosyayı görüntüle 55033
Üstündeki geldi orjinali bu. Bide aynı işte hattat 2 yakarken case neden 3 yakıyo hatta şöle söleyim hattatla daha seri ve daha iyi işçilik oluyodu. Sonuçta perkins 4400 lt motor var hattatta bence en büyük fark burda casede ise 3400 lt motor var. Arada 1000cc oynuyo akıllara zarar.Abi bu lastikler zaten sana kafadan 1 litre fazla yaktırır[emoji2][emoji2]
24+24 hi lo şanzımanda vites seçeneği çok, lastikler bir tık büyük bile olsa onun dezavantajini tolere eder kanaatimce. Lastikler de 16,9x34 ise büyük sayılmaz, TD 90 da aynı lastik kullanılıyor.Üstündeki geldi orjinali bu. Bide aynı işte hattat 2 yakarken case neden 3 yakıyo hatta şöle söleyim hattatla daha seri ve daha iyi işçilik oluyodu. Sonuçta perkins 4400 lt motor var hattatta bence en büyük fark burda casede ise 3400 lt motor var. Arada 1000cc oynuyo akıllara zarar.
Aynen lastikler aynı vites seçeneği bol düğmeli buçuk çok iyi ama bence motor hacmi yetersiz.24+24 hi lo şanzımanda vites seçeneği çok, lastikler bir tık büyük bile olsa onun dezavantajini tolere eder kanaatimce. Lastikler de 16,9x34 ise büyük sayılmaz, TD 90 da aynı lastik kullanılıyor.