case 75 compact gücün diğer adı

75 liği bilmiyorum ancak 90 lık case, newholland gurubunda takviye 4 seri1den hızlıdır. Takviye 4 seri 1 ile 2 nin arası. 75 liğin şanzumanda aynıdır muhtemelen

takviye 4 kullandığım çok nadirdir fakat yerlerin tavı çok kaçıktı ve çok sertti artı dikkatini çekerim çok derin sürüm yaptım ölüye ulaşmak için dikkatli bakarsan kulaklardan toprak taşıyor .bir seri ile çekiyo sıkıntı yok ama ben daha rahat sürsün diye takviye 4 le sürdüm...

takviye 4 kullandığım çok nadirdir fakat yerlerin tavı çok kaçıktı ve çok sertti artı dikkatini çekerim çok derin sürüm yaptım ölüye ulaşmak için dikkatli bakarsan kulaklardan toprak taşıyor .bir seri ile çekiyo sıkıntı yok ama ben daha rahat sürsün diye takviye 4 le sürdüm...

derinlik.gayet normal pullugun saseye degmedigi surece 75c seri 1 ceker

pulluk alpler 4.12 inç yakıt yerin durumuna göre değişiyor ama genelde 1.8 civarında yakıyor tarlada memnunum fakat yolda bastınmı çok yakıyor