Valla hocam inhibitörlü kullanan sayısı çok az sen bayatını kullanıp farkını bilen var mı diye soruyorsun
Şaka bir yana inan bilmiyorum ve merak ediyorum.
Aralığın 20sinden beri yağış gelirse nitropower atacam 10-12 kg diye hazırda bekliyorum hava tahminleri kasım başından beri 10 olmuştur yanıldıkları kaçan yağışlar. Ocak böyle geçmez diye umuyorum bakalım. Ocak 5inden sonra havalar soğuyor o zaman inşallah denk getiririz. Bi de şubat başı üre atarız Martta artık Allah kerim
Havalar da çok sıcak gidiyor bilmiyorum bakalım sonumuz hayrolsun Allahualem ne diyelim. İnhibitörlü ben de 3 yıldır fiyat soruyorum normal üre ile arasındaki fark sürekli açılıyor. Aslında ben ekmeden önce 10 kg kadar toprağa karıştırıp yine 15kg dap ile ekerim diye düşünüyorum. Kardeşleme sonu normal üreden devam ederim diye planlıyorum ama alamadık bir türlü. Kullanıp faydasını görenler oldu ama ben bölüyorum üreyi de nasıl olsa diye hep erteledim.
Dediğinde de haklısın şu araba bu ekipman bu traktör şu tohum cinsi rekor verim falan sürekli bunları konuşmayı seven bir kesim var biz işimizi daha iyi yapalım hangisi daha faydalı olur diyen çok yok malesef. Ama yine de bilgi birikimi, tecrübe, yenilikçi bir topluluk arıyorsan yine en iyisi burası yapacak bişey yok
Bi de şu devlet bize bahmıyırcılar var, işi gücü şu traktör bu traktör, işini ne kadar iyi yaptığı tartışılır bütün gün tarım bitmiş çiftçilik yapılmazcılar. Gözlerim kanıyor okuyamıyorum bile napalım işte bizi anlayan, dinleyen, bize de bişeyler katan, bilgi paylaşımı yapabildiklerimizle devam edelim