Bugdayda don zararı

Selamlar herkese

Öncelikle dondan etkilenen çifçilere geçmiş olsun

Ülke genelinde oluşan don zararırından biz çifçiler çok etkilendik. Bugün buğdaylara baktım durum fotograftaki gibi
Buna ne gibi bir reçete uygulayabiliriz tavsiyeleriniz var mı
İsabion uygulamayı düşünüyorum dekra 250 ml veya 300 ml

Resimler ve ekler

• 1000012325.jpg
    1000012325.jpg
    207.7 KB · Görüntüleme: 41
Don veya doluya karşı iyi gelecek tek gübredir kendisi gerçekten çok üst düzey onun dışında sana İndigo Floviro da önerebilirim benzer fiyatları var ama bunda amino asit deniz yosunu ve fulvik asit hepsi bi ara da....Onun dışında Max foli zinc plus ve Stoller N hib de kullanabilirsin çok geçmiş olsun ben daha dolaşamadım.

Don veya doluya karşı iyi gelecek tek gübredir kendisi gerçekten çok üst düzey onun dışında sana İndigo Floviro da önerebilirim benzer fiyatları var ama bunda amino asit deniz yosunu ve fulvik asit hepsi bi ara da....Onun dışında Max foli zinc plus ve Stoller N hib de kullanabilirsin çok geçmiş olsun ben daha dolaşamadım.
Evet yapraktan azot fosfor ve iz elemnteler vermek de iyi bir uygulama ancak yapraklar zaten yandıği için fulvik asit ve azot gibi gübreleri kullanmayacağım şimdilik.
Şuan için bitkiyi stresten uzak tutmaya çalışıyorum

Selamlar herkese

Öncelikle dondan etkilenen çifçilere geçmiş olsun

Ülke genelinde oluşan don zararırından biz çifçiler çok etkilendik. Bugün buğdaylara baktım durum fotograftaki gibi
Buna ne gibi bir reçete uygulayabiliriz tavsiyeleriniz var mı
İsabion uygulamayı düşünüyorum dekra 250 ml veya 300 ml
Çok geçmiş olsun umarım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur,hangi şehirdensiniz, baya etkilemiş ektiğiniz çeşidin de etkisi varmı acaba, polatlıda -9 gördük arpaları etkiledi. İsabion fiyat aldınızmı.