BUĞDAY PRİM DESTEKLERİ ve ÇATAK Projesi destekleği

Trakya hariçi destek yatan yer yok galiba.
Bu durum her yıl aynı oluyor, benim anlamadığım fatura teslim tarihi ülkemiz geneli aynı tarihte başlıyorda ödemeler neden farklı oluyor.

Ziraat'a sordular bu hafta hesaplar yatcak para gözükmüyor dedi memur subattan önce beklemiyoz bari umut vermeseler
Atılgan bey bu konu hakkında facede ulusal tarım diye bi site var orda 11 aralıkta yazı cıktı icmal listelerini kesinlik kazandıktan sonra ayın 22 sine kadar ilgili bakanlıga gönderilmesi halinde ödemeler başlıycak diye . yani burda ilçe tarım ve il tarım müdürlüklerinde cok iş bitiyor, demekki trakya geneli ilçe tarım ,il tarımdakiler işini iyi yapıp zamanında evrakları ulaştırıyorlar.

Mustahsilleri teslim ettiğimiz tarih önemli ilk parti erken teslim edenlerin ki ödeniyor...
Erken teslim eden degilde ilçe tarımda erken işleme girip askı sonucunu il tarıma iletip ordanda bakanla gönderme işlemi önemli.
Bunu ben defalarca sordum ve araştırdım ,teslim etme işi başladı 3 gün sonra teslim ettim ilçe tarıma.
Yani her iş faturanın ilk teslim olduğu il veya ilçe tarım müdürlüğünde bitiyor