Güzel günlerde harcamanız dilegiyle.Bizim tc no son rakam 0 az önce aldık destekleme yatmış
Bu yaz sattıgınız buğdayın desteği deyilmi hesaba yatan. Ne kadar kesinti olmuş bilginiz varmı acaba
Güzel günlerde harcamanız dilegiyle.Bizim tc no son rakam 0 az önce aldık destekleme yatmış
Askı listesi ne cıkmıştı , ödeme olca zmn cep telinize msj gelir,şayet cep tel no verdinizse.Şimdi baktım daha geçmemiş sivas için
Habun bilader ,askıya ne zaman cıkmıştı listede ismin varmıydı baktınmıydı listeye.O sonlu bitenlere baktık bişey yatmamış
İskender bey güzel günlerde harcamanız dileğiyle.Kırklareli Lüleburgaz,azönce çektim tc son rakam 2.tüm trakklübe benden çaaay
Habun bilader ,askıya ne zaman cıkmıştı listede ismin varmıydı baktınmıydı listeye.
Hacı ağbey.Listede yazan neyse, birebir aynı para yatmış.darısı sizlerin başınaİskender bey güzel günlerde harcamanız dileğiyle.
Bu yazınki sattınız buğdayın destek ödemesi demi.
Bide ne kadar kesinti var bilgi verirmisiniz bi zahmet,askı listesiyle kıyaslama yaptınızmı yatan parayı
Aynen bu yilki buğdaylardan Valla tam 71 lira kesinti var hesap buGüzel günlerde harcamanız dilegiyle.
Bu yaz sattıgınız buğdayın desteği deyilmi hesaba yatan. Ne kadar kesinti olmuş bilginiz varmı acaba
Tam 71 lira kesinti ben 150 200 kesinti bekliyodum şaşkınımHayırlı olsun benimki 8 bizim haftaya cumaya kaldı artık kesinti nekadar olmuş ??
Iskender abi bizim listelerden 71 tl eksik yolmuşlar bizi seni nasıl yolmamışlar..Hacı ağbey.Listede yazan neyse, birebir aynı para yatmış.darısı sizlerin başına
O yıl çks de kaç dönüm ekili alan gösterdinizse,misal 100 dönüm buğday ekili gösterdiniz buna göre o yılki ilçe tarımın belirlediği buğday verimine göre kota cıkar.
Yani ilçe tarım dönüme 400 kğ verim belirledi ve size 40 ton kota cıktı ,sizse 400 kğ üzeri verim aldınızsa bütün faturayı adınıza kestirirseniz fazlalık olanı alamzsınız.
İlçe tarımın belirlediği verim kğ oranını ,tmo randevu gov tr den bakıp öğrenebilirsiniz.İlçe tarımın kaç kg belirlediğini nasıl ögrenebiliriz biz anca askıda görüyoruz
Iskender abi bizim listelerden 71 tl eksik yolmuşlar bizi seni nasıl yolmamışlar..