Yıllardır yalan dolan hersene yattı yatacak diye haber mesaj geliyor daha nisandan önce almadik hicTrakya parasını bitirdi bize ziraat odasından yattı msj ve arkasından ileri tarihe yatcak msjları geliyor umut vermeseler beri )
Yıllardır yalan dolan hersene yattı yatacak diye haber mesaj geliyor daha nisandan önce almadik hicTrakya parasını bitirdi bize ziraat odasından yattı msj ve arkasından ileri tarihe yatcak msjları geliyor umut vermeseler beri )
Hadi gözünüz aydın,askıya ne z!n cıkmıştı acaba.Konyadan sesleleniyom hububat pirimi hesaba yatmış
Güzel günlerde harcamanız dilegiyle , para yatmadan önce cep telinize msj geldimi bilgi verdilermi önceden .Darısı desteği yatmayan çiftçi kardeslerime Aralık 12 askiya cikti bugun 18:00 hesaba gecti
Bilgiler icin teşekkürler, bende internet bankacılıgından takip edoiyorum ,yataca zmn cep telinede msj geliyor .Cümlemize İsallah Telofona herhangi bir bilgi gelmedi ben internet bankacılıgindan hesabima baktim bugun 18:00 yatmış
Bu arada il ve ilçe tarımlarda dönüm başı 25 kuruş para alacaklarmış ziraat odası - çiftci malları - ilçe tarım desdekleri çeyreği almadan veriyoz sistem güzel işliyor yakında para olmadığı için destekleme evraklarını yaptıramıcaz