BUĞDAY PRİM DESTEKLERİ ve ÇATAK Projesi destekleği

Siyasi kinleri kusmaktan başka hiçbir katkı vermeyenler gittikten sonra kıymete bindiler. Onlar buradayken açıkça siyasi kinlerini kustuklarını başka bir katkılarının olmadığını o zamanda söyledim şimdide tekrar ediyorum birileri bunu arkadan konuşma olarak algılıyorsa daha önceden yaptığım yorumlara bakabilir Yılmaz bey hariç gerisi kime ne kattı, merak ettim birisi söylesinde bizde öğrenelim
Gider ayak site yönetimine söylediği sözler hala sitede duruyor

Yazmışsın oraya desteklemelerin %80 i eken adam almıyor neye göre bu cümleyi kullanabılıosun? Yok 1 lira destekleme verilmesin nedir bu yani bu mu doğru bilgilerin

alan bazlı desdeklemeleri genelde tarla sahipleri alıyor. ne ekildigini bile bilmiyor. belki ondan bahsetmiştir. konu uzamıs tartısma kırıcı hale gelmiş katılmayım deidmya neyse yazayım iki satır. bu arada dısarıdan gelen patates ekenler oluyor icarını veriyor tarla hazır uzerine hemen ekinleri ekiyorlar o yuzden mazot hesabı 3 litre cıkıyor olabilir bazı bölgelerde kayserinin. icarlarda dekar basına 19 tl denilmişya 3 çinik bazı yerlerde 4 çinik yani 19 25 tl arasında değişiyor. ucuz diye heveslenip dısarıdan gelenler ise o 25 tlyi bile odeyemeden sezon sonu ortadan kayboluyorlar:)

eskişehirde bugün itibarı ile ürün desdeklemesi hesaba yattı listede gösterilen ile yatan para farklı yaklaşık 0,06 kesinti var kesintiyi kimse üslenmiyor bakalım araştırıyoruz banka bizden değil tarın ilçe bizden değil diyor kesinti oranı bütün çiftçilerde hep aynı