Bitki besleme 2 tl
Biçme parası 1 tl bile diyil 0.5 tl
Biçme parası 1 tl bile diyil 0.5 tl
İnsanın kendıni tanıması güzel..Kendinizi haklı çıkarmak için
Cahillerle mücadele etmeyin
Bizi bilen bilir bilmeyen kendi bilir
Hz.Mevlana
İnsanın kendıni tanıması güzel..
3 litre mazot ile hem sürüyor hem toprağı hazırlıyor hem ekiyor hem merdane çekiyor hem birinci ikinci üçüncü gübreyi hemde ot ilaci pas ilacı süne ilacı atıyor hocam o ülke nerede bizede soylede bizde oraya göcelim[MENTION=47315]erdal_btn[/MENTION] Abi biz bu sporu yapamıyoz heralde [emoji848][emoji38]
baksana adamin memlekette mazot ucuz, az yakıt harcıyo gübreyi az atiyo gubreye gore iyi verim aliyo, bitkisini besliyo üstelik, simit parasının yarısına (simit bile 1 tl oldu) ekin biçiyo ne iyi ya valla [emoji23][emoji23][emoji23]
3 litre mazot ile hem sürüyor hem toprağı hazırlıyor hem ekiyor hem merdane çekiyor hem birinci ikinci üçüncü gübreyi hemde ot ilaci pas ilacı süne ilacı atıyor[emoji3] hocam o ülke nerede bizede soylede bizde oraya göcelim
Cahil olup Bilgili gözükmektense
Bilgili olup cahil gözükmeyi tercih ederim
Hadi 3. Gubreleme yok, 1 kez ilaclama iç anadolunun %90 i bu sekil yeni yeni pas ilaci atilmaya baslaniyo buralarda modasi daha yeni geliyo [emoji23]
Denklem çok guzel kurulmuş sagdakiler az soldakiler fazla bide görünmeyen masraflar var saymiyorum onlari [emoji1]
Boş boş konuşup insanları polemiğe çekme sen ya sen 3 litre mazotla Trakya da tarlayı zor sürersin kime hikaye anlatıyorsun buradaki insanlar emekçi insanlar hakettiğini kazanamayan insanlar bu arada devlet destegını almak zorunda da değilsin hesapta bırak hazineye kalabilir kağıt üstünde hesapla olmaz bu işler devletimiz olmaSa çiftçilik tamamen biter
Terbiyesizlik etme haddini bil, önce yazılanı anla ondan sonra edebinle yaz
Kimse trakya bölgesi için diye bir cümle kullanmadı
Söyleyin o zaman devlet yetkililerine kayseri bölgesine destek vermesinlerDevletin yerinde olsam 1 kuruş destekleme vermem
Şu forumda 3 yıldır yorum yapıyorum fikrine katılmadığım çok kişi oldu ama hiçbir zaman boş boş konuşma diye bir cümle kurmadımNe dyon sen ya yazdıklarımda terbiyesizce olan ne ? Ayrıca ben haddimi biliyorum bence sen haddini aşma kardesım
Şu forumda 3 yıldır yorum yapıyorum fikrine katılmadığım çok kişi oldu ama hiçbir zaman boş boş konuşma diye bir cümle kurmadım
Bu maliyetler senin mantığına uymuyor olabilir, bu forumda kayseri bölgesindende insanlar var onlara danışırsın benim paylaştığım maliyetlere hala inanmıyorsam benim yalan söylediğimi ispatlamak istiyorsan ricada bulunursun bende sizi davet ederim eğer bu maliyetler doğru değilse, çıkarsın bu forumda ben gittim gördüm yalan söylüyor dersin , dediğim rakamlar doğru çıkarsa kusura bakma bizim bölgeye göre bu rakamlar çok düşük dersin olur biter ama hayatında görmediğin bir bölge için tanımadığın bir insana hemde yaşça senden büyük bir insana boş boş konuşmak demek bana göre terbiyesizliktir
Nedense birileri ısrarla bu forumda bilgi için değil sorun çıkarmak için bulunuyorlar
Daha önceden bir ekip vardı, sürekli dertleri kavga gürültü idi, onlar gitti yerlerine başkaları geldi
Memleketleri,aynı zihniyetleri aynı,yöntem aynı sadece isimler farklı vede tesadüfe bakın ki onlar gittikten belirli bir süre sonra bunlar ortaya çıkmaya başladılar, acaba gidenler forumda sıkıntı yaratmak için farklı bir isimle geri mi geldiler diye düşünmeden edemiyorum
Ortada bir iddia yok bir dayatma yok sadece geçmiş 3 dönemin maliyetleri belki birilerine katkı yapar diye paylaşıldı, ama işe bakınki çoğuda yazılanı okumadan yorum yapmaya başladılar, olmayan bölgeler eklendi olmayan maliyetler işin içine dahil edildi.
Sanki bu ülkede ortalama ideal maliyet nedir diye bir tartışma varda herkes ona göre yorum yapmaya başladı
Benim niyetim belki birilerine bir katkı sağlarım diye paylaşım yaptım, bu maliyetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak yerine birileri ısrarla karşı tarafı karalama derdine düştüler bu tür insanlara açıkça söylüyorum Tekirdağın, yada eskişehir bir köyündeki kapısının önündeki 2 hayvanı güdemeyen birisi kalmış benim hakkımda olumsuz yorum yapması umurumda bile değil
Herkes yaptığı yorumla karakterini yansıtır
Yazdıklarınla kime ne faydan var senin ya uzatma diyorum kimsenin senin bu gereksiz bilgilerine ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum