Hayır bu sene herkes aynı farkı alacak.Yalnızca TMO ya verilen bugdayamı prim ödemesi yapılıyo farkediyomu.
Bütün evrakları topladım gittim farklı zamanlar da 2 kez daha haber gelmedi biz haber edeceğiz diyip geri gönderiyorlar bilerek geç alacaklar ki geç ödeme olsun seçim önü herkez aldığı parayı unutur hesabi olabilirPrim için müstahsil makbuzu / elüs alım satım belgesini ilçe tarıma teslim ettiniz mi? Son tarih nedir?
Birde elüs alım satım belgesi bankadan kaşeli imzalı mı olması mı gerekiyor? Yoksa mobil uygulamadan alınan çıktı geçerli mi?
Ya Allah ya sabır o zaman... Peki siz lidaşa verdiniz mi? elüs belgesini kaşeli imzalı mı olması gerekiyor?Bütün evrakları topladım gittim farklı zamanlar da 2 kez daha haber gelmedi biz haber edeceğiz diyip geri gönderiyorlar bilerek geç alacaklar ki geç ödeme olsun seçim önü herkez aldığı parayı unutur hesabi olabilir
Yarısı lidaşa yarısı tmo ya verdim lidaş belgeleri kaşeli imzalı verildi banaYa Allah ya sabır o zaman... Peki siz lidaşa verdiniz mi? elüs belgesini kaşeli imzalı mı olması gerekiyor?
Lidaşa verilenler için, elüs alım satım belgesini bankadan mı aldınız?Yarısı lidaşa yarısı tmo ya verdim lidaş belgeleri kaşeli imzalı verildi bana
Tmo dan faturaları almaya gittiğimde, mühtahsil makbuzu verdiler. Ancak lidaşa verilenler için bankadan almanız gerekiyor demişlerdi.Hayır ürünü teslim ettiğim de verilem alım satım belgesi
Seçim önceside verseler artık sökmez taktikleri, bu enflasyon devalüasyon ortamında geçen yılın fiyatından buğday alımı yaptılar, unutmadık unutmayız, tmo nun kapısından dönen ve geçen seneden ucuza satanda oldu, kapıdan dönen ve hala malını satamayan var, çünkü tüccarda halihazırda almıyor. Bunları göre bile oy verip konvoy yapacak çiftçi varsa konvoya çıkarken iyi düşünmesi gerekecek vesselam.Bütün evrakları topladım gittim farklı zamanlar da 2 kez daha haber gelmedi biz haber edeceğiz diyip geri gönderiyorlar bilerek geç alacaklar ki geç ödeme olsun seçim önü herkez aldığı parayı unutur hesabi olabilir
türkiye genelindemi acaba?Bugün başladı faturalar alınmaya